- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
ApacheE3 #470 üzenetére
Linkeled a videót?
Szerintem a körülöttem funkciót láttad.
Lehet ez az a videó? ebben a videóba látni hogy koordinátára is tervez, meg mindenre IS, csak éppen szokni kell, nem egy tömeg cikk.Sokan szerintem most hogy érintős lett és van benne térkép rápróbálnak, azt üzenem nekik ne adják fel, kell egy kis idő míg megtanulja és személyre szabja az ember.
-
Maximum1
őstag
válasz
ApacheE3 #468 üzenetére
Gondolom első Garmin kütyüd.
Ez nem így működik, ez nem egy IGO.
Használati
Explore
Connect-ben is tudsz kijelölni/rajzolni útvonalat és az órára küldeni, arról nem találtam most értelmes leírást. szerk.: itt egy videó, ugyan itt a program javasol egy utat, de ha a másik lehetőségre kattintasz akkor Te adod meg a két pontot.Még úgy is tud navigálni ha koordinátákat adsz meg, de az pöcsölős nagyon, legalábbis a Dakotám tudott, órán nem próbáltam, arra ott a connect.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Huawei watch GT5
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest