- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
+1 Nem cserélném le erre a vertix2 om. 2 hónapot megy egy töltéssel, zafir üveges alapból, nagyobb (nem mindenkinek előny, nekem vastag csuklóm van úgyhogy nekem igen), és ami a legfontosabb a több mint 2 éves óráik is megkaptak a legújabb frissítéseket.
Nyilván kevésbé ismert nincs akkora hype, és persze jóval olcsóbb. -
prolad
addikt
Milyen Corosnál az értesítéskezelés? Vertix 2-n gondolkodtam, de erre nem találtam sehol érdemi választ, Garmin pedig már bizonyított egy másik típussal (és az Enduron is hibátlan).
Xiaomi és Huawei órák pl emaitt kapásból kiesnek, mert nagyon bénán van megoldva, Samsung, Apple, Andorid Wear órák meg az üzemidő miatt. -
futo001
senior tag
Nekem volt Apex Pro órám, lehet sportfüggű a kérdés, de triatlonra nem győzött meg.
A súlyán és az árán kívül az egyedüli pozitívuma az volt, hogy hasonlított a Fenix 6-ra.
A 30 napos elállást kihasználva ment vissza.Volt egy Wahoo is pár hétig nálam kipróbálásra, triatlonra az is jobbnak tűnt pl a transition kezelésével is.
Szóval ez valószínűleg attől függ milyen sportot űz az ember. Nagyon jó a Coros, a Polaroknál jobban tetszett (de pl a Vantage V2 érintője sokkal jobb) viszont ebben a kategóriában már talán az ízlés dönt leginkább mivel a tudásuk már mindent lefed.
-
törölt tag
Nekem is folyamatosan frissül a Garmin (Fénix 5).
A Corost megnézem mert kíváncsi vagyok rá, de azért hiányzik az infó, hogy te milyen Garminokhoz hasonlítod és kb. miket sportolsz.
Úgy látom, az NFC és az órával fizetés rögtön hiányzik is a Corosnál. Spotify és úgy általában zenestreaming sincs, csak mp3?
-
Major Lion
senior tag
hm, hogy is mondjam, ez kb nem igy van, a Fenix 3 2016 elejen jelent meg es a legutolso frissites 2020-as. Az 5 6 meg tuti volt frissitve mostanaban es meg lesz is. Szoval nem mondanam hogy nincs tamogatas, azt meg nem is ertem hogy erted hogy ingyenes. Kellett fizetned Garminnal frissitesert?
Egyebkent a Vertix 2 lenne parban a Fenix 7-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged