- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
+1 Nem cserélném le erre a vertix2 om. 2 hónapot megy egy töltéssel, zafir üveges alapból, nagyobb (nem mindenkinek előny, nekem vastag csuklóm van úgyhogy nekem igen), és ami a legfontosabb a több mint 2 éves óráik is megkaptak a legújabb frissítéseket.
Nyilván kevésbé ismert nincs akkora hype, és persze jóval olcsóbb. -
prolad
addikt
Milyen Corosnál az értesítéskezelés? Vertix 2-n gondolkodtam, de erre nem találtam sehol érdemi választ, Garmin pedig már bizonyított egy másik típussal (és az Enduron is hibátlan).
Xiaomi és Huawei órák pl emaitt kapásból kiesnek, mert nagyon bénán van megoldva, Samsung, Apple, Andorid Wear órák meg az üzemidő miatt. -
futo001
senior tag
Nekem volt Apex Pro órám, lehet sportfüggű a kérdés, de triatlonra nem győzött meg.
A súlyán és az árán kívül az egyedüli pozitívuma az volt, hogy hasonlított a Fenix 6-ra.
A 30 napos elállást kihasználva ment vissza.Volt egy Wahoo is pár hétig nálam kipróbálásra, triatlonra az is jobbnak tűnt pl a transition kezelésével is.
Szóval ez valószínűleg attől függ milyen sportot űz az ember. Nagyon jó a Coros, a Polaroknál jobban tetszett (de pl a Vantage V2 érintője sokkal jobb) viszont ebben a kategóriában már talán az ízlés dönt leginkább mivel a tudásuk már mindent lefed.
-
törölt tag
Nekem is folyamatosan frissül a Garmin (Fénix 5).
A Corost megnézem mert kíváncsi vagyok rá, de azért hiányzik az infó, hogy te milyen Garminokhoz hasonlítod és kb. miket sportolsz.
Úgy látom, az NFC és az órával fizetés rögtön hiányzik is a Corosnál. Spotify és úgy általában zenestreaming sincs, csak mp3?
-
Major Lion
senior tag
hm, hogy is mondjam, ez kb nem igy van, a Fenix 3 2016 elejen jelent meg es a legutolso frissites 2020-as. Az 5 6 meg tuti volt frissitve mostanaban es meg lesz is. Szoval nem mondanam hogy nincs tamogatas, azt meg nem is ertem hogy erted hogy ingyenes. Kellett fizetned Garminnal frissitesert?
Egyebkent a Vertix 2 lenne parban a Fenix 7-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Óvodások homokozója
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új pc házak! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest