- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az árától én is tartok, aliexpressen most 180-190 között lehet előrendelni, pedig most még elvileg olcsóbb és azon áfa sem sok van.
A méret mindenkinek a saját ízlése. Én pont a képarány miatt keresek tabletet pl. 16:9-es videókhoz, böngészéshez vagy képregényekhez bejött a 8" 16:10-es képernyő. -
A tab ára az elég kemény, mire ideér lesz az 200 is, sőt. Max a mérete lehet valakinek vonzó, mondjuk nekem az sem. Volt szerencsém a napokban a mini ipadhez, hát nagyon meglepett. Olyannak tűnt inkább mint egy szokatlan képarányú telefon vagy egy gyereknek szánt tablet.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Elég jó lett, talán kicsit masszívabbra sikerült, mint az elődje. Ha nem kellene a nagy kijelző még tennék is vele egy próbát.
-
Ha törik, ha szakad a Lenovo nem adja fel a Legion vonalat.
Hat érintős trigger felület?
Nice!
Végre valaki megértette mire van szüksége a casual gamereknek.
(Mondjuk láttam már példát arra, hogy valaki külső triggert csatolt fel a Rög Phone-ra.)
Az élő helyszínes bajnokságokon ezek a fícsörök egyébként is tiltottak.A tábla üdvözlendő, no meg a nyugdíjas processzor is.
Nem biztos, hogy értem mitől játékosabb, mint a társai.
Ha csak az nem, hogy nem szabályoz le alapból. -
Mindkét készülék érdekes, pláne a tablet. 8.8 colosban abszolút nyerő. Hiánycikk is ez a méret.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Y90 okostelefonnal és az Y700 táblagéppel bővítette játékosoknak szánt Legion portfólióját Kínában a Lenovo.
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- UMAX VisionBook 8a Plus tablet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest