Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsy01
csendes tag
Az árától én is tartok, aliexpressen most 180-190 között lehet előrendelni, pedig most még elvileg olcsóbb és azon áfa sem sok van.
A méret mindenkinek a saját ízlése. Én pont a képarány miatt keresek tabletet pl. 16:9-es videókhoz, böngészéshez vagy képregényekhez bejött a 8" 16:10-es képernyő. -
joelke HU
senior tag
A tab ára az elég kemény, mire ideér lesz az 200 is, sőt. Max a mérete lehet valakinek vonzó, mondjuk nekem az sem. Volt szerencsém a napokban a mini ipadhez, hát nagyon meglepett. Olyannak tűnt inkább mint egy szokatlan képarányú telefon vagy egy gyereknek szánt tablet.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
prolad
addikt
Elég jó lett, talán kicsit masszívabbra sikerült, mint az elődje. Ha nem kellene a nagy kijelző még tennék is vele egy próbát.
-
bostone
addikt
Ha törik, ha szakad a Lenovo nem adja fel a Legion vonalat.
Hat érintős trigger felület?
Nice!
Végre valaki megértette mire van szüksége a casual gamereknek.
(Mondjuk láttam már példát arra, hogy valaki külső triggert csatolt fel a Rög Phone-ra.)
Az élő helyszínes bajnokságokon ezek a fícsörök egyébként is tiltottak.A tábla üdvözlendő, no meg a nyugdíjas processzor is.
Nem biztos, hogy értem mitől játékosabb, mint a társai.
Ha csak az nem, hogy nem szabályoz le alapból. -
janeszgol
félisten
Mindkét készülék érdekes, pláne a tablet. 8.8 colosban abszolút nyerő. Hiánycikk is ez a méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Rufus
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest