- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
A leírás pedig működőképes (volt) Én is megcsináltam és azóta is minden rendben van, az óra működik, frissít, semmilyen hátrány nem érzékelhető.
Azonban ez a lírás csak active2-re érvényes és csak a 4.x.x szoftverhez. Ha jól tudom 5-ös főverzióra már nem tehető fel. Továbbá ha mégis sikerül, az új Curve kártyákat már nem lehet hozzáadni a Pay-hez (a régiek még működnek pl. nekem is). Szóval hiábavaló. A legjobb megoldás az lenne ha direktbe lehetne hozzáadni a saját kártyánkat... -
adamklark
senior tag
persze igaz, több szereplős történet, csak arra gondolok hogy Samsungnak felelőssége van ebben, ha más nem kommunikációban mindenképpen.
pl a bankban ahol dolgoztam be lett ugye vezetve Elvira /2 lépcsős belépés cucc, androidra és Windowsra lett fejlesztve, IOS-re nem, mert drága lett volna azt is megcsinálni, ez az infó el lett küldve minden cégnek aki érintett (részletesen természetesen nem, csak a tény hogy iPhone-ra nem lesz egy ideig elérhető)
-
kmarci25
veterán
A leírásban az órán 4.0.0.6-os Tizen van, most az enyémen 5.5.0.1, másrészt 3-as órám van, nem kettes, és annyira nem hiányzik az SPay, hogy belevágjak ebbe, épp elég volt az EKG és a vérnyomásmérés felmókolása.
A kollegád megcsinálta egyébként? Ha nem, akkor miért nem? -
kmarci25
veterán
Nem azt mondtam, hogy irreális az elvárásod (lehet, hogy rossz volt a példám), hanem azt, hogy nincs ilyen a piacon (még?), úgyhogy meg kell elégednünk a kevesebb funkcióval. Aki vett ilyen eszközt, az meg tudta kötni ezt a kompromisszumot, mert több volt a pro, mint a contra. Ha te nem vagy ilyen, akkor sincs semmi, nincs ezzel baj. Csak beszélgetünk.
-
st6969
őstag
Hát ha jól gondolom, akkor ez nagyjából csak elvileg működik, élő ember ezt még nem nagyon próbálta/használja.
Egyébként magamnak is nézegetem már egy ideje az órákat, de venni majd csak akkor fogok, ha telefon nélkül is hallgathatok majd zenét, használhatok GPS-t, fizethetek boltban, és fogadhatok/indíthatok hívásokat (ha szükség úgy hozza, és nem csak a Telekomnál lesz eSIM...). Nem vagy-vagy, hanem ezeket egy óra kellene, hogy tudja.
Nyáron már nem akarok telefont és kp-t vinni magammal pl. strandra (se futni), sokkal biztonságosabb lenne órával. Max a törölközőmet nyúlhatják le...Számomra itt kezdődik egy okosóra. -
adamklark
senior tag
Szerintem ez a kép sokat elmond, elég szomorú hogy ennyi év alatt sem sikerült ezt Magyarországon elinditani. Garancia elvileg nem bukik mert mindenféle kiskaput használsz, de konkrétan nem változatod meg az óra saját szoftverét, csak telepíthető programmokal szórakozol amit később letörölhetsz. Legalábbis sokan hasonlót írtak, én nem szeretek kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest