- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qorthral #146 üzenetére
Jogos, bár inkább az bosszant, hogy van, de mégsincs. Ha valamilyen formában jelzik,hogy ha kifizetem előre, akkor megkapom, akkor megtettem volna. Jó lett volna hétvégén "összeismerkednünk". Na, mindegy, addig olvasom mások élménybeszámolóját,ha lesz.
rayman2006: Akkor jobb, ha én inkább kussolok...
-
Atlantis
veterán
Active 1 (fekete) nálam teljesen jól elvan, pedig éjjel-nappal rajtam van...de ugye igazán hosszú távú használati tapasztalat senkinél nem lehet, lévén csak pár hónapja van az is piacon. Jól bírja az alu verzió is.
Én pont a színverziók eltérése miatt nem mertem előrendelni, meg akarom nézni élőben. Alapvetően acélt venném én is, de látni szeretném, az ezüst verzió inkább fegyverszürke vagy olyan ezüst, mint a gen1-es verzióé, ill. az acélhoz adott bőrszíj milyen minőségű. Persze így bukom a dupla töltőpadot, de üsse kavics.
-
Az osszes oram rozsdamentes acel, sokkal erosebb anyag mint az aluminium. En azert valasztottam az acelt mert hosszutavra tervezek az oraval es az arkulonbseg elhanyagolhato a teljes vetelarhoz kepest. Inkabb most adok ki tobbet erte (eladasnal is jobban fog csengeni az acel).
-
simii
tag
Igen, ez tökjó lenne így leírva, és vannak is olyan emberek akiknél ez működik (pl Ti). Sajnos én nem vagyok mindig töltő közelben, alig vagyok otthon, nekem bőven elég csak a telefonra figyelni.. Ott lett elegem hogy mindig össze-vissza a legrosszabbkor merül le az óra... És gyakorlatilag nem használtam ezek után idővel az okosórát... Pedig nagyon akartam szeretni, még Fitbit-re is áttértem az üzemidő miatt, de az is elvérzett. A Huawei Watch GT pedig minden olyan fontos dolgot tud, amit ez (pedig utálom a Huaweit, pl mobilokban) az hogy "csúnyább" vagy sem, ez nagyon szubjektív, de inkább adok egy maszkulin kinézetű órára pénzt mint erre a nőies 44mm-esre.
Egyébként szokásoktól függetlenül azt gondolom, hogy ma, mikor a technológia adott, és a konkurencia és meg tudja csinálni a 20 napos üzemidőt, igazán illene legalább 5 napos üzemidővel kijönni, vagy egy olyan változatot kidobni, ami tudja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest