- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
válasz
Cyberpunk #36 üzenetére
Ha vigyáztam volna rá, tokot veszek rá. Ha tok van rajta, azon kívül hogy miatta drágább maga a készülék, mi értelme a fémnek?
Tény hogy a Galaxy sorozat műanyagja nem tartozik a prémium anyagok közé, de a célnak tökéletesen megfelel. Az SGS-emen szilikontok van, nem nagyon látom azt a "sz@r" műanyag hátlapot. De ha nem lenne rajta tok, tökmindegy milyen anyagból van, tuti az is karcos lenne, sőt, talán a műanyag hátlappal még jobban is járt.
Persze akinek a fém jön be, ezt úgyse fogadja el. Nem is baj, csak könyörgöm, ezt a "miért nem fémből van?" dolgot felejtsük már el. Nem tetszik, ne vedd meg.Prémiumra vágysz? Vegyél Vertut. (nem neked megy ez, úgy angró mindenkinek akinek ez a véleménye)
-
debrejo
senior tag
Csak hogy mondjak egy ellenpéldát is:
Nokia C5-00, céges teló, műanyag ház, alu hátlappal, 4 hónapos. Mivel céges, nem nagyon (nagyon nem) vigyázok rá, nincs tokja, zsebbe, kulcsok mellé is beteszem, 2x le is ejtettem már.
Tapasztalatok a tartóssággal kapcsolatban:
A ház műanyag része abszolúte karcmentes. Nem tudom pontosan mi az anyaga, de jól bírja, a gombok is. Az elől végigfutó króm keretet nagyítóval megnézve a sarkokon enyhe karcokat fedeztem fel, szabad szemmel nem látni csak annyi hogy mintha mattult volna ott.
Kijelző karcmentes (nincs GG).
Alu hátlap: full karcos de olyan szinten hogy ha csak ezt veszem figyelembe a teló kinéz vagy 3 évesnek...
Szóval nem mindig a fém a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest