Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Ha vigyáztam volna rá, tokot veszek rá. Ha tok van rajta, azon kívül hogy miatta drágább maga a készülék, mi értelme a fémnek?
Tény hogy a Galaxy sorozat műanyagja nem tartozik a prémium anyagok közé, de a célnak tökéletesen megfelel. Az SGS-emen szilikontok van, nem nagyon látom azt a "sz@r" műanyag hátlapot. De ha nem lenne rajta tok, tökmindegy milyen anyagból van, tuti az is karcos lenne, sőt, talán a műanyag hátlappal még jobban is járt.
Persze akinek a fém jön be, ezt úgyse fogadja el. Nem is baj, csak könyörgöm, ezt a "miért nem fémből van?" dolgot felejtsük már el. Nem tetszik, ne vedd meg.Prémiumra vágysz? Vegyél Vertut. (nem neked megy ez, úgy angró mindenkinek akinek ez a véleménye)
-
debrejo
senior tag
Csak hogy mondjak egy ellenpéldát is:
Nokia C5-00, céges teló, műanyag ház, alu hátlappal, 4 hónapos. Mivel céges, nem nagyon (nagyon nem) vigyázok rá, nincs tokja, zsebbe, kulcsok mellé is beteszem, 2x le is ejtettem már.
Tapasztalatok a tartóssággal kapcsolatban:
A ház műanyag része abszolúte karcmentes. Nem tudom pontosan mi az anyaga, de jól bírja, a gombok is. Az elől végigfutó króm keretet nagyítóval megnézve a sarkokon enyhe karcokat fedeztem fel, szabad szemmel nem látni csak annyi hogy mintha mattult volna ott.
Kijelző karcmentes (nincs GG).
Alu hátlap: full karcos de olyan szinten hogy ha csak ezt veszem figyelembe a teló kinéz vagy 3 évesnek...
Szóval nem mindig a fém a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest