Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• debrejo

senior tag

válasz Cyberpunk #36 üzenetére

Ha vigyáztam volna rá, tokot veszek rá. Ha tok van rajta, azon kívül hogy miatta drágább maga a készülék, mi értelme a fémnek?
    Tény hogy a Galaxy sorozat műanyagja nem tartozik a prémium anyagok közé, de a célnak tökéletesen megfelel. Az SGS-emen szilikontok van, nem nagyon látom azt a "sz@r" műanyag hátlapot. De ha nem lenne rajta tok, tökmindegy milyen anyagból van, tuti az is karcos lenne, sőt, talán a műanyag hátlappal még jobban is járt.
    Persze akinek a fém jön be, ezt úgyse fogadja el. Nem is baj, csak könyörgöm, ezt a "miért nem fémből van?" dolgot felejtsük már el. Nem tetszik, ne vedd meg.

Prémiumra vágysz? Vegyél Vertut. (nem neked megy ez, úgy angró mindenkinek akinek ez a véleménye)

• debrejo

senior tag

válasz geezer #29 üzenetére

Csak hogy mondjak egy ellenpéldát is:
    Nokia C5-00, céges teló, műanyag ház, alu hátlappal, 4 hónapos. Mivel céges, nem nagyon (nagyon nem) vigyázok rá, nincs tokja, zsebbe, kulcsok mellé is beteszem, 2x le is ejtettem már.
    Tapasztalatok a tartóssággal kapcsolatban:
    A ház műanyag része abszolúte karcmentes. Nem tudom pontosan mi az anyaga, de jól bírja, a gombok is. Az elől végigfutó króm keretet nagyítóval megnézve a sarkokon enyhe karcokat fedeztem fel, szabad szemmel nem látni csak annyi hogy mintha mattult volna ott.
    Kijelző karcmentes (nincs GG).
    Alu hátlap: full karcos de olyan szinten hogy ha csak ezt veszem figyelembe a teló kinéz vagy 3 évesnek...
    Szóval nem mindig a fém a tuti.

Új hozzászólás Aktív témák