- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
-
talamasca
senior tag
Milyen igazság fáj???
Ha megnézed az én aláírásomat a WP7, Bada kivételével szinte mindegyik mobil OS-t használtam, jelenleg meg iOS-t és androidot.Ha megnézem a te aláírásodat, rögtön egyértelmű, hogy melyik cég kommunikációjával nem vagy kibékülve. De ezért még nem a termékek irányába kellene hangoztatnod az Apple-ellenes fanatizmusod.
Kicsit tedd a kezedet a szívedre és gondold ezt át...
Nekem egyébiránt nem fáj az igazság, mert sem az Apple, sem a Google, Nokia, stb nem fizet egy fityinget se, hogy használjam a termékeiket. Az alapján választok, hogy nekem mi a jó. A te választásodat nem ismerjük.
Talán nem véletlen... -
talamasca
senior tag
Nem tudok erre frappánsabb választ adni, mint, hogy próbáld ki huzamosabb ideig.
@Dotcom:
Egyszerűbb, ha felvállalod, hogy trollként viselkedsz.
Az aláírásodban vállalod, a legtöbb topicban meg a hozzászólásod is vitakeltő.
Ez esetben is egyszerűbb dolgod lenne, mert többet nem is kérdeznék meg.
Javaslatom, hogy írd bele az alairásodba: "Igen, Apple témában Troll vagyok, ne bántsatok!"
Őszintébb, nem? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest