- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
ez az akadozós téma mondjuk azért érdekes, mert kolleganőmnek SGS-e van szintén, 2.2-es Androidra frissítve, hivatalosan, és nagyon szépen, vajsimán fut minden. Azonnal reagál a dolgokra
-
daniel909
addikt
kicsit off DE: valaki irta hogy van SGS-e és hogy szuper specifikaciokkal is akadozik a droid.... ugyanezt tapasztaltam énis az SE X10-el. hiába az 1GHZ proci meg a szuper szamok ha egyszerűen kezembe vettem a második generácios ipodomat és ÉG ÉS FÖLD különbség volt.... olyan volt mintha a két eszköz között lenne 5év (természetesen az iPod javára) pedig a touch-ot 2008-ban vettem....
nemtudom azóta mennyit fejlődtek a gyártók de én már nem fogok bedőlni a szuper speceknek.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Oppenheimer #17 üzenetére
Ugyanezt játszottam el i8910-el. Hiába számított erősnek kb semmi sem használta ki, volt pár techdemo és kész. Rohadt nehéz kitalálni mi legyen a következő pedig már nagyon lecserélném
-
Gengi
senior tag
válasz
Oppenheimer #25 üzenetére
Tegrazone már el is indult :s... Itt még durvább lesz ,mert szinte egyeduralkodók. Majdnem mindenki az ő megoldásukat használja. (Lehet ,hogy még pénzelni sem kell majd)
-
rankesz
veterán
válasz
Oppenheimer #25 üzenetére
Hát éppen ez az, itt hatványozottan van jelen...
Állítólag a Galaxy S GPU-ja kb tegra2 szint... -
rankesz
veterán
válasz
Oppenheimer #17 üzenetére
Kicsit gusztustalannak tartom hogy az nvidia most eljátssza ugyanazt mint anno a pc-s játékfronton... (gy.k. megkeni a feljesztőket az optimalizálásért)
Emlékeztek még erre a logóra? Ha Ati kártyád volt, és megláttad játék elején kb. facepalm volt a reakció...
ez vár itt is...
-
plus44
veterán
Elmondom neked, hogy itt (és máshol is) kevesebb baj lenne, ha az egyes emberek önmagukat(!!) moderálnák. Itt nem arra vannak a modik, hogy a fél életüket azzal töltsék, hogy embereket bannoljanak, topikok százaiban vakarják más után az okádékot. Tudod van olyan, hogy íratlan etikai szabályok...talán mégis le kellene írni.
-
-
r4z
nagyúr
Várom ez első összehasonlításokat az Exynos és a Tegra2 között, ez az i5 teljesítménykérdését is eldöntheti
-
Oppenheimer
nagyúr
Egyertelmuen Tegra 2! Elottem mar leirtak miert. Annyit meg hozzatennek, hogy nezzuk csak meg az sgst. Hiaba van benne powervr sgx540 ha nincs semmi ami kihasznalja. Sgsen tegra 2es grafikaju jatekoknak kellene futniuk, de sose fognak, mert nincs az a hulye fejleszto ceg ami erre pazarolna az idejet.
-
n0_gAboR
őstag
Csak nem kapacitas problemak?
-
DemonDani
addikt
"a felhasználók számára is egyértelműen beazonosítható lesz."
vagy nem...
-
Rém
tag
Biztos élénk topikélet lesz, hogy melyik a jobb és hogy kinek kell másodrangúnak éreznie magát a készülékében lévő processzor miatt!
-
csab2
veterán
Bravó!
Eddig sem volt jellemző a gyártókra, hogy túlságosan optimalizálták volna a szoftvert a hardverre. Most még annyira se fogják.
Azért az nem az igazi, hogy pl. az én SGS-emben van egy 1GH-es proci+grafikus chip+512MB ROM és néha akadozik kicsit a szoftver. Hogy ez most a Samsung sara, vagy a Google-é esetleg a szoftverfejlesztőé nem tudom, de szerintem ez így nem annyira oké. -
pzstm
titán
kérdés nálunk beszerezhető lesz-e
-
Overcome85
tag
Sztem is jobb választás lesz a Tegra2 még ha egy picivel talán jobb is a Samu saját megoldása pontosan a fentebb említett kompatibilitási dolgok miatt.A Tegra zone már egy létező dolog ami azért előremutató a további fejlesztéseket ,bővítéseket és innovációkat tekintve.
-
papi77
addikt
Akkor mindkét procira optimalizálni kell nem?
-
Gengi
senior tag
A minap beleszaladtam egy pofonba Samurai Vengenace II. "Only TEGRA" Konkrétan nem az volt ,hogy lassabban futott a készülékemen ,hanem ,hogy el se indúlt. Azért Lehet akármilyen jó az Exynos ezt az üzit az is megkapná :S.. Ami valahol nagyon gáz. Lehet ,hogy a Tegra 2-es SGS 2 lesz a jobb választás ? (Ha ez a tendencia folytatódik)
-
BITBOYS
addikt
Brutál vasat tettek alá: [link], a kijelző is változott, bár nem tudom mit jelenthet az amoled plus.
-
AS
félisten
Samsung Exynos e Arm Mali 400 60 fps i3D a 1080p tud : egy erősebb 3d játéknál (HDMI nél lényeg ez)
I9100 ben lesz ezI9103 ban meg Tegra2. az jó igazából .
-
a srác most jól kineveti az nV-s telefont?
Ha az Apple mindent lefoglal, akkor valószínűleg azért nem fog sírásba kezdeni a gyártó. Nyilván a megállapodás megkötésekor tudhatták, hogy mivel jár az. A saját márka elé helyezték az almát... most meg szívják a fogukat. Így jártak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest