Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz hohohohóó... #12 üzenetére
Alapvetően egyetértek veled, de azért HTC, Apple meg 1-2 cég csinál néha minőségi terméket is még. Horribilis áron és ugyanúgy tervezett elavulással, de mégis
-
Tomy Yayo
senior tag
Én 50-nél többet makulátlan állapotúért nem adnék. Két perc alatt itt a HA-n találtam karcmentes S4-et 70-80 körül egy raklappal. Ilyenkor azokra gondolok könnyes szemmel, akik anno megvették 2 év részletre az S3-at mondjuk, és még törlesztik a 200-at... Bár való igaz, még mindig jobb, mintha egyben dobtak volna ki rá annyit. Nem véletlen, hogy 7 éve nem vettem új telefont, és akkor az a delikvens még egy nyomógombos volt Használt de karcmentes, garis ugyanolyan jó, mint bármelyik új.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
KamuMazsola
őstag
Talán, mert nem bukik rajta annyit, mintha várna vele egy évet. Így tesz hozzá 30-40-et és ismét menő.
Igaz így is ugyanannyit bukik, csak azt hiszi jól járt! Évente 4*30=120, hogy mindíg új legyen, ha kivárná az évet, talán még nem is bukna ennyit és a spórolt pénzből megint lehetne menő mobilja.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
kingabo
őstag
De miért adják el ennyien 3 hónaposan? Más kihozott egy újabb telót és akinek a "régi" 3 hónapos van az már nem menő?
-
ak76
senior tag
Gondolom 220-at akartál írni...
Az S5 majd valamikor 2015 tavaszán lesz 120,most kerül a tavalyi csúcsmodelljük szürke importból,gsm boltban 120-ba,hivatalos garival még mindig 150 felett van,KIZÁRT hogy az S5-öst 120-ért kezdjék árulni.NeRo28 kb 55,és 65 között lehet megpróbálni eladni,ha gyári független,full tartozékos még a hetven sem lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
válasz korcsillio #8 üzenetére
Nem baj az. Én meg majdnem féláron vettem 1 hónaposan
Mondjuk nem tudom mi ez a csodálkozás.A nyitóár mindig nagyobb mint a normál.Ez minden telefonnál így van.Sőt TV-nél vagy más elektronikai újdonságnál így van.
Aki a megjelenés után már birtokolni akarja az megfizeti a felárat akár Samu,HTC,Iphone bármi......[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
NeRo28
aktív tag
1.5 éves S3-am mennyit érhet most?Nem karcos,csak kicsit kopott a hátulja.
-
buzus
aktív tag
Igen is leesik az ára emberek, mert egy műanyag fröccsöntött szappantartó, amit 1-3 éven belül bedobsz a kukába mert karcos lesz, szar lesz az aksi benne, szebbet/jobbat találtál, elszáll a garancia, stb..
Mi a picsogás oka? Eddig se telefonba fektetted megtakarított pénzed, gondolom én...
Én örülök mert a fejlett technika ezáltal egyre olcsóbb, viszont annak nem, hogy a minőség lassan vetekszik - most képzelj ide valami nagyon csúnya szót.. azzal.
-
KamuMazsola
őstag
És akkor mivan?? Ha esik az ára, hát had essen, lehetőleg minél mélyebbre! A bemutatkozó ár úgyis irreálisan magas, nem csak a samunál és talán nem is ér annyit egy ilyen telefon, csak túl van misztifikálva.
Persze tudom, hogy sok agyas meg attól valaki, hogy neki ilyen készülék van a kezébe.Üdv.: KamuMazsola
-
TeeJay
félisten
válasz Steve1207 #30 üzenetére
na meg ugye sokan elfelejtik hogy a szifon azért tartja az árát mert az almának van összesen 2 friss készüléke meg a tavalyi modellek és mivel a birkák még a 2évvel ezelőttit is hajlandóak megvenni 100+ ezres áron akkor mi a fenének csökkentenék az árat?
ezzel szemben android fronton van 2 tucat gyártó aminek a fele kínai és nyomják ki hetente az újabbnál újabb és nagyobb telefonokat, nem csoda hogy egy 1éves telefon lassan már senkinek sem kell mert az új sokkal nagyobb gyorsabb jobb...
ott van ám versengés hogy kitől vegyed a következő telefonodat, aztán úgy árban is versenyezni kell
amit ugye a kínaiak tolnak ezerrelMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Tomy Yayo
senior tag
Na, azért már két-három hónappal a megjelenés után ott van az első nagyobb áresés, és akkor még a kanyarban sincs a következő bejelentése. De pl. ha 1-2 generációt kihagysz, akkor még mindig egész combos telód van (ld. GS2 óta ez már a harmadik teló lesz, de még az sem számít olyan húde gyengének, 2 maggal, stb.), és közben gyűjthetsz rá. Persze akkor se vedd meg semmiféleképp azonnal, várj 3 hónapot és akkor
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
A tendenciából jól látszik, hogy mennyire túlárazottak a készülékei. Fölemelte iPhone-szintre az árat, de valamiért nagyon nem tartja azt. Mondjuk - ha nem is éppen Magyarországra vonatkozó adatok ezek - ebből azért jól látszik, hogy itthon nagyjából 70-90eFt az elfogadott egy csúcskészülékért.
Anno az i4 sokáig 140-150 körül volt, akkor kezdett a Samsung is a 120-tól elrugaszkodni nagyon. Régebben még nem lehetett egy normális 125-ös motort venni egy telefon árából, most meg...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Bilux
veterán
Én kiváncsi lennék egy apple árgörbére is
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
halkow
őstag
Én pont így szoktam halogatni megvegyem áhh várok még akkor olcsóbb lesz ,útána meg már minek vegyem azt úgyis jön az új galaxy s ,az iphone pl ebbe jobb(aki pl fél-évente cseréli) hogy tartja az árát rendesen
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Jaffa75
őstag
azért ezt a Samu generálja magának részben... Tisztességes készülékekkel (minőség, minőségi anyagok, support, bugmentes kiadásra - és nem az időpontra való törekvés) tovább lehetne nyújtani a termékek életgörbéjét, és nem egy zuhanó majd merőleges lenne a vége a grafikonnak. Ha nem adnának ki hetente 2-3 készüléket (és ők is számon tudnák tartani legalább ), akkor ez változhatna talán. De ők választották ezt a letarolós paici stratégiát...
Itt van pl az alma, abból a normálisabb 4S-ért még ma is szép summát kérnek, pedig azóta 5; 5S is kijött! Nem, nem almám van, hanem android, de mégis...[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Csúcs hardver, minőségi ház, s-hype, és mindezt brutto 120k-s nyitóárral?? Jó reggelt, ideje felébredni!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
moleculez
veterán
Ki se jött már temetik... Ilyet...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Steve1207
veterán
Na igen, feltolták az árakat, pedig emberileg ugyan ott tartunk anyagiakban.
A használtaknál a piacot is lehet okolni, mivel az előző flagshipek árai beállnak a felénél kb egy év után, ugye nem szívesen vál meg tőlük az ember és ahhoz mérten nem sok különbség lesz árban. Viszont még így is olcsóbb, mint egy új vagy szolgáltatós, így a magyar ember megveszi és dünnyög magában. Igazából mi csesszük el, mert az emberek 70%-a a használt készülékén akar "meggazdagodni" meg idei csúcsmodellt venni... ciki
Lecs@: marad az 180 környéke. Szerintem az LG lesz az aki 140 körül dobálja majd a kis csúcsát, ezzel árban is odateszik magukat.
[ Szerkesztve ]
.
-
Tomy Yayo
senior tag
Hjah, hát kérem aki türelmetlen az fizesse meg Ismerősi körben is volt aki 240-250 körül vette az S4-et szinte még frissen a "sütőből", nagyobb áruházlánctól, aztán két hónappal később ugyanezt megtehette volna 180-ért. Pedig mondtam is neki előre, de neeeem, neki már kell, nem BÍRJA tovább (egy SII-ese volt). Akkor fizess
@Lecs@: nem tudom honnan szedted a 120-at, de szerintem nagyon meg fogsz lepődni Én a duplájára számítok újonnan az elején. S4 is úgy kezdett.
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
Állítólag 120 K lesz megjelenéskor. Ami ugye nem rossz. Eddig 180 körül volt az összes. Viszik majd mint a cukrot. Főleg hogy fémházas lesz.
512 GB
-
Seangaijin
aktív tag
MErt nem kéne 220-250e adni a telefont hanem max 150-160e és biztosan többen vennék. Ha ez az ár 1 múlva becsúszik 100e alá vagy környékére akkor megint csak fog majd fogyni mert azok is megveszik akiknek nincs rá 160e forintja... Ezekkel az elrugaszkodott árazással ne is csodálkozzon egyik gyártó se ha nem úgy fogy a szarja ahogy elképzelte. Hiába csúcs hardver nem csúcs hardver, őrjítő árazás van.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
rizso
addikt
Ha nyit majd olyan brutto 200k körül, akkor nem is kell csodálkozni a nagyobb áresésen pár hónap múlva. Korábban ott volt az Apple, aki pofátlan áron adta a készülékeit (meg most is adja), aztán a többi gyártó is szépen felzárkózott az alma árszintjére.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
hohohohóó...
tag
Szart csakis olcsón. Minőséget meg már senki nem gyárt, az nem szempont.
Tizenpár éve mindenki körberöhögte volna ezt a gagyi 'minőséget' amit a mai 'nagy' 'gyártók' mint pl. a samsung, aple és társai fosnak magukból. -
tomatos
aktív tag
Sajna 1.5 évesen én sem fogom megkapni a felét a vételárhoz képest a Sonymnak.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
iSonic
addikt
S3 esetén bődületesen elcseszték az árcsökkentést.. erről főleg a Telekom meg társai tehetnek ezért volt az, hogyha valaki kiadáskor megvette 140k körül, akkor az egy fél év után örült ha 80-90k-ért eltudta passzolni.. nekem is a teljesen karcmentes készülékem 72-74k-ért ment el..
-
Def26
félisten
biztos megérdemelted.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
korcsillio
addikt
Én az s3-at kb.fél áron adtam el 5 hónaposan.
-
razzorr
őstag
Fogyasztói társadalomban élünk, ahol az értékállóság már lassan egy nem létező kategória lesz. Érdekes dolgok ezek. Hmmmm
-
veterán
Éppen emiatt kitalálják, hogy a kezdőár legyen 10%-kal magasabb, így akik elsőként szeretnék megvenni, azok úgyis kifizetik a felárat (ami nem lesz jelentős, hiszen a legtöbb ember - nem Mo-on - úgyis szolgáltatótól veszi), amikorra pedig esik mondjuk 25%-ot az ár, akkor még mindig kevesebbet esik, mint az S4 ára.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kispecek
aktív tag
A kevesebb néha több.Ne csodálkozzunk, sz@rják a készülékeket...
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
zozzo72
aktív tag
Egyszer mindent überelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum