- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
vihartigris #12159 üzenetére
Úgy emlékszem Amazon előfizetésnél is kapsz korlátlan felhőt, de csak fényképeknek. Sajnos azt nem tudom, hogy módosít e a képeken. Akinek van esetleg ideje/előfizetése megnézheti.
Másik megoldás lehet, ha van korlátlan neted, akkor otthon csinálsz egy szervert csak magadnak. Egy raspberry pi 3 is elég már hozzá. És az úgy szinkronizál meg olyan minőségben, ahogy neked jó. Ha meg nincs korlátlan net, akkor esténként az otthoni wifin is meglehet oldani. Hátránya, hogy lassabban működik, mint a legtöbb nagyobb felhő, és kell hozzá Linux ismeret is. (vagy ismerős, aki ért hozzá) -
kelly416
veterán
válasz
vihartigris #12095 üzenetére
Nagyon jó volt S20FE-ről S23-ra váltani, de igazából nem.volt sok értelme. Legalábbis számomra. Fénykép hasonlóan szép, vízálló, akku tudása hasonló, csak fizikai mérete volt kedvezőbb nekem.
-
Monya78
veterán
válasz
vihartigris #12051 üzenetére
Bár Én nem rég óta vagyok S20 Fe tulaj (2023. szept), de úgy tűnik maradok is, most vettem egy "új" (fiókban hagyott, céges) S20 Fe (snapis) telót...Nem tudom hogy jó döntés e, de soha nem adtam-adok ki hat számjegyű összeget telóra.
-
kelly416
veterán
válasz
Én az S23-az lecseréltem egy Moto RAZR 40 Ultrára, de ha ezt cserélem, akkor S23-at veszek újra, nem kell AI meg Exy...
Ja? S20FE volt S23 előtt, de nem feltétlen érte volna meg a csere, de a feleségemé lett az FE. Így megérte. -
Dilikutya
félisten
válasz
Engem nem győzött meg. S23 szériába se ugrottam bele, az S24/24+ meg elvileg ugyanazzal a kamerával jön, az meg annyival nem jobb, a több RAM nem számít, itt sem fogyok ki belőle, tárhelyben csak a 256GB lenne előrelépés nekem, az SoC meg semmi olyat nem tud, ami nekem előny. A Snapdragon 865 a mai napig egy jó, erős hardver. Ami valóban értelmezhető előrelépésnek tűnik, az az Ultra kamerája, bár abban meg jobb az S23 Ultra a valódi 10x optikai zoommal, bár kézből fotózva az már használhatatlan szerintem, ott már a legkisebb remegés is meglátszik. Észérv nem szól a S20FE->S24 váltás mellett. És ez a FE, egy sima S20-ról meg végképp nem érné meg. Ennyi pénzért egész egyszerűen nekem kevés, amiben több az új széria, pedig már az S20 is 4 éves. Még a 6GB RAM-ot és a SD865-öt sem tudom a teljesítménye határáig vinni, játékot se tudok, ami érdekelne, és megfogná a hardvert, kamerában nem történik évek óta semmi érdekes. Az Ultra meg mocsok drága, tavaly is az volt. Ez van, a Samsung nem akar átcsábítani.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Én S23-ra váltottam, leginkább a mérete miatt. Eddig, jó döntésnek bizonyult.
-
razzorr
őstag
válasz
vihartigris #12034 üzenetére
Inkább úgy fogalmazok,hogy zajosabbak,életlenebbek lettek, ilyen akkor szoktam érezni mint amikor jön egy frissítés és szétcseszi a jót
-
Dilikutya
félisten
válasz
vihartigris #11969 üzenetére
Még 1-2 év biztonsági frissítés. 60-ért biztos nem cseréltetnék kijelzőt, ha 80-ért van használtan. De annyit meg már lehet nem adnék egy kifutó támogatású telefonért, függetlenül attól, hogy a teljesítményére egy rossz szavam sincs.
-
FaTHI
őstag
válasz
vihartigris #11484 üzenetére
Nem a sajátom van beállitva, de valahogy nem működik.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
vihartigris #11469 üzenetére
könnyedén készíthetsz Linear DNG 16-bit RAW fájlokat, amelyek még tisztábbak, miközben szélesebb dinamikatartományt garantálnak a hagyományos RAW fájloknál.
-
kutga
félisten
válasz
vihartigris #10680 üzenetére
A Speciális funkciók alatt.
-
gyuri2008
veterán
válasz
vihartigris #10618 üzenetére
4G vagy 5G a telefonod?
Snapdagonos? -
samu74
addikt
válasz
vihartigris #10306 üzenetére
Nekem is S9+ volt,kicsit fintorogtam a színek és az élénkség miatt az S20FE-nél .De már megszoktam. De a 120hz-et könnyű megszokni, utána már egy 60hz-és telefon elég darabosnak tűnik mellette.Jó telefon ez,az újabb generáció se jobb egy fokkal se,talán még visszalépés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged