- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeliM
kezdő
A Samsung bolt is pont ilyen, sőt rosszabb, nem csak egy MM...
Az ÁSZF meg a törvények és 90%-ban a fogyasztóvédelem és békéltető se a fogyasztó érdekét nézi, sajnos a törvények mind az eladót védik, szinte esélytelen nyerni ilyenekben.
Sokesetben nem érdekli őket a konkrét probléma, csak nem akarnak vele foglalkozni és a törvények úgyis őket védik az ember meg le van szarva, eladták nekik jó, aztán neked mi van az senkit se érdekli már, mert ott a törvény, az ÁSZF meg minden ami szépen leírja, hogy ez bizony így jó és normális cselekedet és minden rendben van ezzel.
Egyedül a 14 napos netes vásárlós elállás ami bejöhet, de tapasztalatból mondom, hogy az se mindig.. és a hatóságokat se érdekli... ilyen ez az ország törvényei.
De te leaglább egy cserét kaptál, ez azért már elég jó!
Nem jó mert nyilván pénz inkább, de azt elfelejtheti az ember.... Ilyenkor bekell nyelni, hogy pl a tárgyi telefon esetében 200k bukott vagy a hibák tudatában kell használni, ha használható... -
justmemory
senior tag
Legalább kicserélték, noha én biztos addig nem jöttem volna el, amíg a pénzt vissza nem adják; esetleg fogyasztóvédelem...
bár szerintem még mindig pocsék az első kamera, de úgy tűnik, hogy ez "gyári fícsör"
Pont ma készítettem egy szelfit egészen kedvezőtlen körülmények között; nekem megfelel. Mondjuk innen nehéz; jó volna valamilyen összehasonlító fotó, hogy 'ilyennek kéne lennie' vs. 'ehhez képest ilyen'. Tény, hogy az elülső kamerák (szinte) egyik telefonon sem érik el a hátsók minőségét.
A hátsó kamerák, egyszerű usereknek tökéletesek.
Szerintem azért ez annyira nem rossz, hogy csak az egyszerű usernek legyen jó...
-
Cargo
aktív tag
Frissítés:
Tegnap visszavittem a pólus MM-ba, kb negyed óra szivatás után, az okospultban is rábólintottak, hogy a recsegés/torzulás az nem normális, így tuti hibás. Szóval csere lett a vége, bár én a pénzt akartam vissza. A "MÁNÁGER" csak cserét, vagy ajándékkártyát volt hajlandó jóváhagyni, annak ellenére, hogy az ügyfélszolis azt mondta, hogy lehet pénzt visszakérni. Az ajándékkártya kifejezetten sértő miután "kifejeztem igényemet", a csere meg legyen már ugyan az Én döntésem, ha akarom. Így veszített a pólus MM egy impulzusvásárlót, aki minden szart összevásárolt már náluk. És én még majdnem ráfizettem egy Note20-ra... Tudom, hogy nekik nem tétel, de ez az "ügyfélközpontúság" halála. A telefon most már úgy tűnik rendben van, bár szerintem még mindig pocsék az első kamera, de úgy tűnik, hogy ez "gyári fícsör". Aki sokat selfie-zik annak nem ajánlom. A hátsó kamerák, egyszerű usereknek tökéletesek. -
Aliendej
tag
Maga a kép minősége nem megfelelő, vagy az elkészült kép nem tetszik? Ha tennél fel ide előlapi kamerás képet szerintem itt páran megszakértik és kiderül, hogy a kamera nem jó, vagy csak neked nem tetszik amit látsz. (nem kell hogy te legyél rajta, sőt senki, bármit tartalmazhat a kép)
Nálam a kihangosításnál nincsenek ilyen problémák.
-
justmemory
senior tag
Szia,
1. Jómagam nem igazán szoktam szelfit készíteni, de az a néhány, ami készült, nekem megfelelt. Nem tudom mit jelent, hogy "nem vagy olyan ronda, mint az elkészült képen"; technikailag nem vagy megelégedve, vagy "átváltoztatott trollá" a kamera...?
2. Viszonylag sokat beszélek kihangosítva; soha ilyen recsegős problémám nem volt, max. közeli hangerőn sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest