- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAL-9000
tag
"Az óriásmobilok növekvő népszerűségét jól tükrözi a Samsung méretes kijelzővel ellátott készülékei iráni egyre nagyobb kereslet."
Mindenki akar magának egy saját Iránt!
-
Tsaba007
csendes tag
Nos eddig jók voltak,és hidd el nem visszalépés az Xperia Z.Nem tudod mit csinálok,ne kritizálj.Strapatelefonnak király,vízhatlan és az aksija 3 napos.A note3:nos a 2 után úgy voltam hogy ez valami tuti lesz.Az is lett.Aztán bekapcsoltam és elkezdtem használni.Az indexservice nevű förmedvény ami arra hivatott hogy sorba rakja és cimkézze az alkalmazásokat meg a PDF fájlokat szimplám nem áll le hanem szívja az aksit.Üzemidő 13 óra.Ez jó nem?Samsung helpdesk meg a customer service mit mond?Sorry de ki kell törölni a pdf-eket a memóriakariról mert a 4,3 még nem tökéletes.Akkor mi a francért engedtétek ki??8 gigányi pdf van a memóriakártyán mert mérnökként ez a telefon a noteszgépem is,tehát én nem csak azért veszem meg mert trendi.A note1 okés volt a 2 is.Ez a gép nagy csalódás volt.És hidd el,ha az XPERIA Z Ultra rendelkezne villanóval akkor nem haboznék.Így marad az Xperia Z céges-telónak és ASUS Padfone 2 mindenesnek.Szerintem szimplán nincs kész a Note3 .Telefonnak okés,gyors meg szép meg minden.De aki használni is akarja mint én annak nogo.
-
deja vu
addikt
Eddig jók voltak a samsungok? Az aláírásodból jöttem erre rá.
Részletesen kifejtenéd, hogy mi a baj a note 3-al azon kívül, hogy koreai szemét? Elég nagy visszalépésnek tűnik nekem az xperia z a note 3 után.
(#40) Wave86 Csak Samsung telefont veszek, soha semmi mást! Tetováld a homlokodra, hogy mindenki tudhassa
-
Syl
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #44 üzenetére
Ha emberi méretű, de tuti hardvert akarsz, akkor csak iPhone van gyakorlatilag.
Már akinek! Nekem pl. az SIII is kicsi.
-
-
Tsaba007
csendes tag
Na hál Istennek sikerült eladnom ezt a koreai szemetet.Soha többet Samsung.Maradok a Sony-Htc vonalon.A Note 2 után ez egy összetákolt szemétdomb.Csak arra nem jó amire megvettem.Doksi kezelés nulla.Remélem igy fogja a Samsung nyomni és akkor csődbemennek hamar.Gyalázat.Xperia here i come
-
lightstick
csendes tag
Nekem is ilyenem van, 3 kilót is megadtam volna èrte, hibátlan kèszülék
-
Wave86
tag
Lenyűgöző ez a telefon, nem csoda, hogy 5 milliót adtak el belőle.
Ráadásul ez csak a kezdet, a Samsung jövőre biztos rengeteg új készülékkel jön ki.
Csak Samsung telefont veszek, soha semmi mást! -
Bone123
HÁZIGAZDA
Legjobb telefon a piacon. Ám a Google 4-emből Google 5 lesz.
Edit: Nexus. A részegségből meg másnap.
-
Ali G.
senior tag
az mind jó csak élő adásban is behalt mikor bocha "tesztelte"
-
Crafter32
őstag
Én nem bírom megszokni sem a látványt sem a kezelést ezeknek a lapátoknak.
-
Laci.M
senior tag
válasz
margithid #14 üzenetére
És miért baj, hogy ezt nyomják? Én még senkit nem láttam, hogy a fejéhez pisztolyt nyomnak, nehogy 5"-nál kisebbet vegyen.
Akinek nincs pénze az nem vesz Note 3-at úgyse. Én is szívesen vennék egyet, de a pénztárcám egyetemista létemre nem engedi meg, így maradt egy kínai 5"-os. Az én előéletem: 3,5->3,7->4,3->5" ne mondd már meg, hogy ez véletlen. Ez az 5"-ez most tetszik, nem sokkal nagyobb a ház mint a RAZR-nek volt. A következő is 5-5,5 colos lesz, és nem azért mert ezt reklámozzák.(ja megsúgom már 30K-ért lehet rendelni 5"-os mobilokat, amire ha az áfát, vámot rászámolom akkor is bőven 50k alatt van)
-
janos1988
addikt
válasz
ForRedGlory #16 üzenetére
Csak azt a rohadt fm rádiót miért kellett kihagyni belőle...
-
blade zte
őstag
Rohadt nagy marketinggel és ismertséggel mit csodálkozik mindenki... Ha marketing nélkül noname néven is ennyit adnak el, na az valami.
-
Cyberpunk
félisten
Grat neki.
-
KovátsAti
csendes tag
válasz
wertigo1984 #23 üzenetére
Nézegettem, de inkább egy 1020-on vagy egy 1520-on gondolkodom ha az utóbbi élőben nem olyan brutálnagy akkor nagy valószínűséggel az lesz a következő
-
RaveForce
veterán
meg rajtad kivül még 10ember...de megérné
-
Shatter98
tag
szép eredmény
-
KovátsAti
csendes tag
Ha vindóvzfón futna rajta, talán én is vennék egyet...
-
randras
veterán
Szép-jó, csak az a fránya Samsung logó.
-
ForRedGlory
félisten
Szép eredmény basszus, bár akinek ilyen van, az sejti, hogy miért. Tökéletes telefon kívül belül, a károgók meg le vannak magasról...
-
margithid
veterán
Az a "baj", hogy ezeket nyomják, már a mini kiadások is 4.3"-osak.
Ez olyan felvetés, mintha azt mondanád, hogy az egy napos üzemidő a tömegigény. A legtöbb okostelefon ilyen üzemidővel rendelkezik, ez van.
Amúgy meg lassan tényleg az 5" lesz az átlegméret, jővőre szeritnem az 50k alatti kategóriában is meg fog jelenni. -
Syl
nagyúr
A mindenit! Több Note3 kel el, mint Lumia összesen!
Márciusban lejár a hűségem a Ténél, lehet én is benevezek egyre.
-
falijja
őstag
A jelenleg elérhető legjobb teló a legjobb kijelzővel szvsz ...nem csoda....
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok. En tegnap fizettem elo a 3-nel 2 evre. Elso benyomasom a keszulekrol hogy nem tudom letenni. A hetvegen csinalni fogok egy kamera tesztett amit publikalni fogok a Youtube csatornamon. A telefonrol meg annyit hogy atom gyors. A Call of Duty Strike Force-ot probaltam akadas mentesen fut.
youtube/szakozs
-
foxymaci
senior tag
lassan statisztikailag minden emberre jut majd vagy két samsung telefon....
-
LBandi
aktív tag
Szerintem jelen esetben a leszállított és az értékesített mennyiség közel állhat egymáshoz, ha azt nézzük hogy szerény országunkban is szűkös a boltokban lévő készlet, és nem ritka hogy a vásárlónak várnia kell, ha éppen szerencséje, akkor pedig az utolsó darabok egyikét viszi el. Annak ellenére hogy nálunk a fizetés elmarad a nyugatitól, így jóval kevesebb a potenciális vásárló.
-
Xaels
félisten
Szerintem az S4 sokak számára űrt hagyott maga után és ezzel a készülékkel villantottak igazán. Valahol azt olvastam, hogy ez nem az eladott példányszám hanem a leszállított.
-
satz18
őstag
És valaki szerint még mindig a 4 colos, androidos, zászlóshajó a tömegigény.........
-
Fr0z3n
őstag
Ilyen eladási számok és a készülék horror ára mellett csodálkozok, hogy gazdasági válság van.
-
roberto02
tag
legjobb telefon ami létezik
-
Amalgam
aktív tag
Jövőre én is veszek egyet.
-
Supersol
tag
Szétalázott mindenkit...persze,hogy milliókat adnak el belőle...
-
AS
félisten
Jelenleg legjobb Samsung készülék. Meg ez egyáltalán nem laggol és gyors is. De az ára sem olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest