- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Mert valahol pont 5 és 6" között van az a méret, amit még viszonylag kényelmesen lehet hordozni, illetve zsebre vágni. Egy 7"-os tablettel ezt már pont nem lehet megcsinálni, és ez "logisztikai" problémákat szül, ami sokaknál - pl. nálam is szempont.
Inkább egy nagyon nagy okosteló, mint külön teló + tablet - szerintem. -
Angel1981
veterán
"Az kényelmes volt? Nem. Mégis bevállalták? Igen, mert fontos volt nekik hogy elérhetőek legyenek."
És hogy villogjanak vele!
Unokabátyám 93-94 tájékán walkie-talkie-val utazott a buszon, és beszélt bele (persze a párja sehol sem volt), hogy azt higgyék, mobiltelefonja van! -
Angel1981
veterán
válasz
Carbonado11 #67 üzenetére
"Régen még hűha volt egy szilikon mell.Ma majdnem minden nő bevállalná,ha tehetné...Az ízlést tanuljuk.."
Hűha, ez igen! Egy őszinte, szókimondó ember!
Egyébként egyetértek!
Erről szól a fél-dokumentum "Breast Men" film!
Amikor a 60-as években két vállalkozó kedvű orvos elkezdett próbálkozni a témában, a nők 95%-a kikérte magának a felajánlást, az orvosok meg kizárták őket a kamarából, hogy "ez Isten alkotókedve ellen való cselekedet!"
Most meg mi megy a sztároknál?
Azok a nők akik meg ágálnak ellene, vagy nem engedhetik meg maguknak anyagilag, vagy a műtéttől, illetve a testben lévő idegen anyagtól félnek, magát az "eredményt" nem utasítanák vissza! -
Angel1981
veterán
válasz
Cyberpunk #65 üzenetére
Huhhh - tényleg!
Szegény BB, nem véletlen, hogy nem jutott eszembe, de komolyan!#63 Keldor Papa: a Vu megbukott? Ezt sajnálattal hallom, nekem bejött! Pl. ha többet kéne utaznom, és ebből adódóan többet neteznék mobilon, egy ilyen 4:3-as képarányú vasat igencsak előnyben részesítenék!
-
Angel1981
veterán
Mert ugye az emberek szeretnek bénázni, azért veszik annyian?
zsirfecske: Miért kéne egy telefont kizárólag egy kézzel kezelni? Én pl. azt leszámítva, amikor a fülemhez tartom és beszélek, mindig két kézzel kezelem a telefont, és a környezetemben is több ilyen emberről tudok. Ergo nekem e tekintetben mindegy, hogy 4" vagy 5,5" - egyedül az szabhat gátat, ha nem fér el a zsebemben.
-
Angel1981
veterán
Az 5" szerintem még nem probléma, de felette már ingoványos a talaj.
Előbb utóbb eljutnak arra a méretre, ami már bukni fog - persze valszeg ők is tudni akarják, hogy hol a határ, mi az a méret, ami a nagyságából adódón már nem lesz olyan népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest