Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz
Brutális eb #32 üzenetére
Köszönöm h jót mulattál, már megérte leírnom
Amúgy megköszönném, ha itt vagy PÜ-ben felhomályosítanál, mert tényleg érdekel a dolog, és komoylan, nem trollkodni szeretem volna -
Fkris
őstag
válasz
Brutális eb #18 üzenetére
Troll a nagyanyám térde kalácsa
Csak felróttam nekik a hibát, erre trollvagyok
Életcélom elértem, ezaz.Nalátjátok, fikázzátok itt a WPt meg az iOS-t, hogy ígyárt úgyzárt, meghogy kevés jön ki belőle.Igen, csakhogy (eltekintve az iP4 starttól), sehol nemvolt iylen komoly szoftveres problémára példa.Ahogy én emlékszem(de tudjátok, egy "troll" memóriája hiányos...
).Mert akárhogy is nézzük, ha csak 10/2 jelentette ezt a problémát, akkor annak a 2 nek igen nagy fejfájást okoz, és akkor ottvagyunk, hogy 1000 készüléknál már 200db felhasználó az érintett, és így tovább.
u.i: Lumia 800 nál volt térerő, csak hívás után nyomott egy random rebootot, most jutott eszembe.(ismét példa a szelektív memóriára
).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest