Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dave_gahan #49 üzenetére
Mi lehet olyan fontos? Mondjuk képzeld el, hogy éppen mész a vonathoz, amikor hívnak az óvodából, hogy a gyereked belázasodott, és sürgősen érte kell menni. Vagy a szomszédod hív, hogy füstszagot érez a lakásodból, gyere vissza sürgősen. És mivel szerinted mindenki várhat, te már csak a vonaton értesülsz a dologról és már nem tudsz leszállni. Igen, egy ilyen szituáció esélye elég kevés, de biztos nem volnál magadra mérges, hogy lesz.tad a telefonhívást. Persze ha neked a "fontos hírek" fogalma kimerül a "hol lesz az esti buli" meg a "ki milyet sz.t reggel" típusú facebook üzenetekben, nem várom, hogy megértsd. Bocs, ha "provokatív" voltam.
A hírhez meg annyit tennék hozzá, hogy a címét át kéne írni pl.
"A jereváni rádió szerint remekül fogy a Galaxy Gear" -
Malachi
addikt
válasz
dave_gahan #52 üzenetére
hát, akkor legközelebb hagyd ki a provokációt...
-
Malachi
addikt
válasz
dave_gahan #49 üzenetére
"Mi lehet az a nagyon fontos értesítés, ami nem várhat?"
mondjuk...bármi? ami munkával, családdal kapcsolatos? ezen az áron nem vennék ilyet soha, sőt, szerintem ingyen se kellene, de kényelmes és praktikus.
-
válasz
dave_gahan #46 üzenetére
Nem értelek.. csomó olyan szitu van amikor nem jó meg nem egyszerű előhúzni az 5-6 colos készülékeket zsebből. nem egy extrém példa hogy éppen sétálsz az utcán vagy túrázol és a táskádban van a teló, egyszerűbb a metron is ránézni egy órára mint a tömegben előveszed a telót aztán még ki is kapják a kezedből és elszaladnak vele. a mindennapokban számtalan olyan szitu van ami miatt praktikus.
100k-ért én sem venném meg, de nekem 20-30 ezret megérne az ügy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung okosórájából alig két hónap alatt több, mint 800 ezret adtak el.
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest