- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Várni kell ezzel a VR-ral még, mire megfelelő élményt tud nyújtani.
-
dr.nervus
tag
válasz
t72killer #96 üzenetére
Hát igen, és a jelenleg legjobbak között szereplő oculus is 200-230 ezres árkategóriában barangol, holott még ez is "elég kezdetleges"..
De mondjuk nem vagyok nagyon meglepődve, ha jobban belegondolunk, szinte minden téren így működik a világ.. Jön egy új/újdonság az ára általában magasan túlárazott, és ritka hogy bármiből az első kiadások tartanák a fejlődés sebessége okozta árzuhanást.. -
válasz
dr.nervus #95 üzenetére
S7e-n nézegetem a vr-t, nagyon pixeles
. Htc vive meg oculus rift állítólag jobbak, de a szemnek több kell... A való életben nekem a 27"/fHD monitortól kifolyik a szemem (sajna azon dolgozom), qhd viszont jó (az van otthon). A monitort kb 40-45°-os látószög alatt nézem, azaz a vr rendszernek kb qhd-nyi pixelmennyiséget kéne a középső ~45°-ra szállítani, ami a teljes kb 100-120 fokos látómezőt nézve elég meredeken követel a paneltől (8k/szem? ).
-
válasz
dr.nervus #93 üzenetére
A vr még minden fronton erősen prototípus. Majd ha retina felbontásban tudják adni a szemnek ami kell, az már lesz valami. Filmeknél meglehet, de ehhez a kameratechnikának is komolyat kell lépnie. Játékoknál létszükséglet egy okos szemkövető mechanizmus, ami segítségével a gpu csak a vakfolt környékének szánt részt rendereli pl 8k-ban, a maradék ~90%-nyi képfelületet sima fullHD-ben.
-
dr.nervus
tag
Szvsz ez szuper tablet! Nekem nagyon bejön! Bár még VR dolgokkal nem tudok megbarátkozni..
-
válasz
RaveForce #76 üzenetére
Ezt értem,de én pl sose kapcsoltam még be az ultra energiatakarékos módot,mert akkor arra nem tudom használni a telefont,amire nekem kell. Nálam ez semmit nem ér,sok más embernek sem megoldás.
Aki komolyan használja a telefonját,az egy nap alatt le tudja meríteni. A Note 7 az egyik legdrágább telefon,direkt olyan embereknek aki munkaeszközként használja akár. Ne kelljen már azon aggódni este,hogy éjszaka míg hazaér le ne merüljön.
Tudom kukacoskodok,de ennyi pénzért már legyen annyira jó,amennyire pl mi elképzeltük. Sokan csalódtak. -
Janeway7
csendes tag
válasz
Cranberries #86 üzenetére
Aug. 19. De hogy Mo.-n pontosan mikor, azt nem tom.
-
RaveForce
veterán
válasz
Cranberries #86 üzenetére
Aug 19 remlik talan
-
leslien
nagyúr
bocs skacok ez hiba azért van mert én nem tudom most nézni....
-
Cranberries
aktív tag
Mikortól lesz megvásárolható?
-
Jano_023
őstag
Nagyon sok mindenben hasonlít az S7 Edgere. Ami szerintem nem baj. Az igazság az, hogy a meglepetés erejét vesztette el és az újdonság varázsát, mert már láttunk ilyet. De azt nem szabad elfelejteni, hogy az s7 edge is egy nagyon jó telefon. A legjobb amit eddig a Samsung gyártott. Ez a telefon is valószínűleg a note kategóriában a legjobb lesz. Nyilván egy s7 edge nem éri meg erre cserélni csak a ceruza és a méret miatt. De akinek van egy régebbi note készüléke és váltani szeretne annak jó választás lehet. Egy note 3 hoz képest nagyon nagy ugrás, de még egy note 4 el is elgondolkozna rajta szerintem az ember. Én note 4 ről váltottam az S7 Edge és jó döntés volt. Azért várom hogy élőben valahol a kezembe vegyem.
Tényleg kicsit nagyobb aksi jó lett volna és szerintem praktikus lett volna egy nem ívelt kijelzős változat is, de ez is csak saját vélemény. -
kengyel
nagyúr
válasz
Zsoltinho24 #77 üzenetére
Én is kínlódok vele egy ideje, majd visszanézem.
-
okibots
aktív tag
Így a végén megkérdezném mit jelent az, hogy "perfectly symmetrical desin"
Árat mondtak? Nem mindig sikeredett normálisan hallanom.... -
RaveForce
veterán
Aki a cneten nezte... most a ket musorvezeto a studioban.... nahat amennyire sokan itt Alicebe szerelmesek, nekem most annyira szerelem elso latasra ez a csaj a musorban
-
sagit
veterán
Ez egy 5,7 colos edge tollal
-
sotetlovag97
tag
Nekem első után már nem volt gond miután beakadt mert visszapörgettem hogy fél perces késéssel menjen és úgy már siklott.
-
Zsoltinho24
tag
Hàt gyerekek,megakartam nèzni ezt a note 7 bemutatòt de az egèsz youtube appot be akasztotta.
-
RaveForce
veterán
Nem lesz olyan gaz az uzemido ahogy itt azt vizionaljak azert.. "The Samsung Galaxy Note7 packs a 3,500mAh battery, which is surprisingly smaller than the S7 edge battery (3,600mAh). It's a tiny difference and the S7 edge got great battery life, so the Note shouldn't be too bad, but it probably won't break any records.
Samsung redesigned the power saving modes. Gone are the regular and Ultra power saving options, Medium and Max power saving modes take their place.
The Battery screen - Samsung Galaxy Note7 hands-on Medium power saving - Samsung Galaxy Note7 hands-on Maximum power saving - Samsung Galaxy Note7 hands-on
The Battery screen • Medium power saving • Maximum power savingThey are fully customizable and can limit the screen's brightness, change its resolution (e.g. drop it to HD to ease the stress on the chipset), limit the chipset and stop background data.
Customizing the Medium power saving mode - Samsung Galaxy Note7 hands-on
Customizing the Medium power saving modeWhen you're done tuning both modes to your liking, their Apply button gives you an estimation of how much battery life you've added."
-
Nagyobb is fizikailag mint a S7. Ceruza elvesz,de ez akkor is üzelti telefon. Elvi kérdés,hogy nagyobb akksi kell bele,mert a kijelző is nagyobb. Bírja is akkor jobban üzemidőben.
Így gáz ez,mert többet várna az ember. De az ára meg nem kevesebb az S7-nélNote 4-el el leszek még egy ideig.
-
jacis
nagyúr
Nagyon jól sikerült szerintem. Ramban lehetet volna kicsit nagyobbat gurítani, de így is ok.
-
Hando
tag
válasz
RaveForce #65 üzenetére
Én is 3 napja vettem átt az S7E-met mert valahogy túl sok infó szivárgott ki hogy nem lesz akkora durranás a Note 7 (Úgy érzem jól döntöttem)! Számozást felhozzák 7-re de csak kicsit fejlesztünk hogy azért még is Note szériáról van szó, de jövőre legyen mit rakni a S8-ba! S7E+retina scanner +Spen=Note7
-
mrThomi
addikt
ugy verte a szajat arra a 3500 aksira, tapsok meg alig jottek
4000 aksival es 6 giga rammal en lennek az elso a boltban. igy viszont marad a mate 8am. nem baj samu talan majd jovore.
-
kengyel
nagyúr
Én a kamerára leszek kíváncsi, de arra nagyon. Nekem az S7-kamerája, annyira nem jött be.
-
kerxy
őstag
ez a 3500-ös akksi tényleg gáz... ha már az s7edge-ben is 3600-os van ez lett volna a minimum szerintem
-
match123
tag
Milyen büszkék arra az 500 mAh akksinövelésre
-
dobolson
senior tag
Ez az írisz szkenner mekkora egy bullshit. Nem vagyok a fejlődés ellen, de ez az ujjlenyomatos feloldásnál is lassabb. Plusz bele kell nézni a kamerába is.
-
RaveForce
veterán
HDR kijelzo..na erre kivancsi vagyok.... de az a kivetito padlo odabasz
-
RaveForce
veterán
Azt hiszem most nyugodtam meg veglegesen hogy lecsaptam az s7edgere
ha legalabb 6collos lenne..vagy lenne infra... de igy telejesen nyugodt vagyok
bar azert ebben a szögletesebb formaban veszett jol nez ki
-
gabesz839
senior tag
-
RaveForce
veterán
Azert sokat javult az angolja az elozo keynote ota
de van meg mit gyakorolni
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #49 üzenetére
Pont most akartam kérdezni hogy másnál is kaka?
-
match123
tag
Akinek nem menne youtube-on, ITT megy nekem.
-
RaveForce
veterán
Wow, gorilla glass5 maris debutal a note7-tel, bar anno 2eve is a note4en meg az alphan volt GG4, amikor meg be se volt jelentve
-
ForRedGlory
félisten
Na, úgy néz ki magához tértEddig tartott a móka. A Google sem akarja, hogy ezt mi élőben lássuk
-
törölt tag
Írisz szkenner bemutatás éppen. Vízálló. Vezetékmentes töltés.S Pen, az is por es vízálló.
A csóka rohadt unalmas.
-
boeing
őstag
Nálam sem megy OFF.
-
-
hunluigi
senior tag
hát.... úgy néz ki a 318 ezer néző kifektette a youtube-ot. Nálam nem megy
. -
glacious
addikt
144p-n megy, de minek
szerk: már ezen se elérhető
-
gabesz839
senior tag
Nálam 16 gigás net van . Nem hozza be
-
ForRedGlory
félisten
Kép-hang NEM ok... a Samsung mondjon le
-
ttamas
tag
kar, hogy csak homokora megy az elo kozvetites helyett thome adslen, telenor mobilneten, laptopon, youtube alkalmazason a tvn, es a telon is.
-
RaveForce
veterán
Ezt az over the horizon melodiat vajon mar hanyszor remixelhettek ujra
-
törölt tag
válasz
Cranberries #32 üzenetére
Például?
-
RaveForce
veterán
Popcorn-udcsi bekeszitve
-
boeing
őstag
Na ezt meg kuksizom majd,nagyon hasonlit a edgere.
-
Cranberries
aktív tag
Végül is kinézetre ez egy S6 Edge+.
Többet vártam. -
okibots
aktív tag
válasz
#24536576 #19 üzenetére
Lehet sarkalatos volt amit írtam, tudom, hogy nem egy széria, de minden médium az S szériához mérte, azt hangoztatták, hogy a Samsung idei minden tekintetben csúcs készüléke, ez lesz. (Note 7 )
Ezért mértem én is az idei csúcs Samuhoz, ami az S7 és társa az S7 Edge. Persze abban igazuk is van, hogy ez a csúcs, mert mégiscsak többet nyújt mint az S széria, de nem hardveres tekintetben ahogy mostani helyzet áll (RAM, GPU,CPU, Aksi, itt megjegyezném, hogy még nyújthat)
De 2 óra 28 perc múlva minden kiderül -
joey04
titán
válasz
Heisenberg69 #28 üzenetére
-
Heisenberg69
senior tag
Valaki adna linket az élő műsorhoz? 17:00-kor lesz nálunk?
-
bedibazsa
senior tag
válasz
ForRedGlory #23 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de miért adtad el, míg a N7 nem jelent meg?
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #23 üzenetére
Ha valoban ez lesz a Note 7, akkor az eleg szomoru. Lassan teljessen elmosodik a hatar az Edge es a Note kozott.
Hát de a Note 5-nél is láttuk, meg a szivárgások alapján itt is szinte biztos volt, hogy ez lesz a helyzet...
-
ForRedGlory
félisten
Ha valoban ez lesz a Note 7, akkor az eleg szomoru. Lassan teljessen elmosodik a hatar az Edge es a Note kozott. A cerka meg boven nem szukseges minden nap. En meg eladtam az S7E-t, hogy majd lesz helyette Note 7. Jo biznisz volt
-
joey04
titán
Remélem EU-ba az Exynos jön...
-
törölt tag
Azt nem értem, hogy ameberek miért az S7E-hez mérik. Az S7-et például a Note5-höz mérték? Nem. Azt az S6-hoz, tehát illene a Note7-et is a Note5-höz mérni.
De az is tény, hogy a beharangozott 4000-res aksi, 6GB RAM szebben mutatna.
Viszont a képeken úgy látszik, hogy Fekete, Ezüst, Arany szín lesz... Hova lett a kék?
-
Soybex
őstag
válasz
BlackDiamond #15 üzenetére
Ellopták bemutató előtt
-
bajzal
őstag
válasz
BlackDiamond #15 üzenetére
Úgy látszik csak pletyka volt
-
BlackDiamond
csendes tag
És hol van a 256GB-val szerelt modell meg a 6gb Ram meg a 4000mAh-es Akksi?
-
Maxentius
addikt
Eddig úgy tűnik, hogy S7 edge + íriszfelismerő + S Pen + nagyobb kijelző + (+32) GB tárhely = Note 7.
Aki jóval régebbi szériáról vált, annak valódi megváltás lesz, egyébként csak kis lépés...
-
assemble
addikt
Speckokban nem sok elorelepest latok a Note
65-hoz kepest, kivancsi vagyok mit talalnak ki.. -
-
Balint1408
aktív tag
Nem rossz. Várom a bemutatót.
-
doooo
veterán
Az valami szoftveres bug lesz.. S5 is borzasztóan zabál és ami a legidegesítőbb, forrósodik mint a bolond, amióta nemrég frissítettem mályvacukorra. Alig várom, hogy javítsák végre. Régebben is volt ilyen, amikor a friss 5.0 kijött rá, de azt nemsokra rá megoldották.. remélem most se várnak fél évet.
Btw most csalódtam egy kicsit. Azt hittem valami szuper telefon lesz, erre se RAM, se akksi előrelépés nincs. RAM-ban most le is maradt a konkurenciától. Mire volt ez jó...?
-
troll4
tag
150 lesz veszek, addig parkoló üzembe teszem magam.
-
válasz
Heisenberg69 #4 üzenetére
Az úgy szívás, s7e-m van kvázi azonos paraméterekkel és nem vagyok elszállva az üzemidőtől. Rádugom mobilnetre és perces léptékben látom, hogy csökken az akku%, még sötétített kijelzővel is. Erre vagy egy civilizáltabban megírt (=debloat-olt) OS, vagy egy nagyon bika akksi kell. Ha lesz egy kis időm, csinálok egy összehasonlítást az őslelet sgs2 tartaléktelóm és eközött a drágasáh között.
-
Vemy
csendes tag
Én egy ideje tervezem, hogy cserélem a Note 5-ösöm, de ez majdnem ugyan olyan... eddig nem túl meggyőző, kíváncsi vagyok a bemutató változtat-e még a véleményemen.
-
Soybex
őstag
Ha tényleg "csak" 4gb-ot kap akkor Note 4-ről még mindig felesleges váltani.
-
RaveForce
veterán
Hat az a kezeben mondjuk csaj egy dummy
-
okibots
aktív tag
Azt hittem legalább egy lépést tesznek előre az S szériához képest, de úgy tűnik marad az S-Pen mint extra(meg a nagyobb kijelző)...vajon mennyi felárat kell érte majd fizetni?
-
bajzal
őstag
Akksija végül 3500 vagy 4000mAh lesz vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest