- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RaveForce #76 üzenetére
Ezt értem,de én pl sose kapcsoltam még be az ultra energiatakarékos módot,mert akkor arra nem tudom használni a telefont,amire nekem kell. Nálam ez semmit nem ér,sok más embernek sem megoldás.
Aki komolyan használja a telefonját,az egy nap alatt le tudja meríteni. A Note 7 az egyik legdrágább telefon,direkt olyan embereknek aki munkaeszközként használja akár. Ne kelljen már azon aggódni este,hogy éjszaka míg hazaér le ne merüljön.
Tudom kukacoskodok,de ennyi pénzért már legyen annyira jó,amennyire pl mi elképzeltük. Sokan csalódtak. -
Nagyobb is fizikailag mint a S7. Ceruza elvesz,de ez akkor is üzelti telefon. Elvi kérdés,hogy nagyobb akksi kell bele,mert a kijelző is nagyobb. Bírja is akkor jobban üzemidőben.
Így gáz ez,mert többet várna az ember. De az ára meg nem kevesebb az S7-nélNote 4-el el leszek még egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- iOS alkalmazások
- TV antenna és jelerősítés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest