Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ihsahn
tag
5000 Ft-ért lehet sokmindent kapni, de ezt a cuccot biztosan nem, ugyanis 25000-ért előrendelhető Németországban. Kérlek olvasd el még egyszer a cikket: "Utóbbiban egy kis támpontot jelenthet a hivatalos németországi árazás, az Activity Trackert 80 euróért (közel 25 ezer magyar forint) lehet előrendelni."
Ennyiért szerintem drága. És igen, tudom, hogy ha az Alma hozná ki legalább duplájába kerülne, de ez engem tök hidegen hagy... -
akishamis
csendes tag
Nem azért a két forintért, de kifejtenétek pontosan, hogy mit lehet kapni manapság 5000 forintért? Konkrétan a nagy semmit kétszer áthúzva... Hogy gondoljátok azt, hogy a Samu, vagy bármilyen gyártó gombokért fog bármit is árulni?
Mellesleg ha ezt az Apple adta volna ki, azt biztosan nem úsznátok meg 80ezer alatt és akkor örülj magadnak, hogy csak annyiért veheted meg. De gondolom akkor nem lázadozna senki. És mielőtt trollkodnátok, elmondanám, hogy egyáltalán nem vagyok Samu fan. -
halkow
őstag
Ez azért durva egy árazázás 3-4k ból rakják össze és eladják 4x ennyiér
-
Ihsahn
tag
Lesz ez több is nálunk, ha ideér. EU-ban abszolút ÁFA bajnokok vagyunk...
Amúgy nekem biztosan nem érne meg ennyit, futni enélkül is fogok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest