- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Na ez már nem rossz ár...
-
raub
tag
Ez az ár azért már a ,, halandó embereknek " is barátságosabb...:-)
-
Tigerclaw
nagyúr
Egy ilyen nekem megfelelne, ha tényleg 80 körül kezd.
-
edward2
addikt
oda, hogy szövegértelmezés.
Azt írtam hogy majd az emberek fogják azt mondani hogy az sgs3 (mini) egy lassú szar ahhoz képest amit az újságokban olvastak, de te ennek a mondatnak kiragadtad a végét ami úgy néz ki mintha én mondanám hogy az sgs3 egy lassú szar pedig erről szó sem volt soha.
-
ouzohuto
senior tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bigmasterg #127 üzenetére
Ez lényegében egy alig csinosított Samsung Galaxy S Advance. A hardver a legtöbb ponton feltűnően ugyan az...
Azt is pletykálják, hogy az ár mindössze 70 dolcsival lesz olcsóbb a normál Galaxy S III-nál! Egy vicc ez az egész... a Samsung bejelenti pár nap múlva, hogy ők ott az íróasztal mögött jól kiröhögték magukból a szart is amiért megkajáltuk, hogy ők tényleg kiadják ezt a túlárazott fostalicskát.
-
bigmasterg
addikt
válasz
ouzohuto #124 üzenetére
Pont ez az, hogy az S3 mini várhatóan 100 felett lesz. Akkor már nem sokkal drágább egy rendes S3, jóval erősebb hw-el.
De ha tényleg 100 alatt kezdene (kb. kizárt itthon, rendes garival), akkor is jobban megéri egy S2, vagy egy Galaxy Nexus. A Galaxy S Advance-t már nem is említve.
Szóval ezért megy a fújolás. -
HaZse
őstag
válasz
ouzohuto #124 üzenetére
Hagy rájuk. Nem érdemes. Sokan ide csak azért jönnek arcoskodni, hogy le tudják húzni az épp aktuális téma eszközét. (Lehet, hogy ők meg egy Galaxy Mini-vel, vagy eny Xperia mini-vel vannak). Nekem is tele a tököm az olyan arcokkal, akiknek a 3 colon az élet a fullHD és RGB alatt nincsen, és a 4 mag éppen elég. Ők azok, akik sose tudnak normálisan és ésszerűen gondolkodni.
De azon jót szoktam röhögni, mikor egy hosszú hétvégére elmegyünk a cégtársammal és a munkatársaimmal együtt és nem hoznak töltőt, majd 1 nap múlva ott könyörögnek nekem a 2-ik telefonomért, mert az mindenkinél jobban bírja. (Nokia 6700 classic)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ó, elnézést. Úgy gondolom, noha egyértelműen elmarad majd az S3 nyers teljesítményétől, jó optimalizálással a HW egész jól fog JB alatt szuperálni, igaz ha már 2 mag, lehetett volna legalább 1,2GHz a CPU. De mint mondtam, a Samu célja egyfajta "beetetés": tetszik a JB és a project butter? Akarsz több funkciót, szélsebesen, osztott képernyővel stb.? Nos, íme az S4, Note3...
-
-B-
senior tag
Mármint milyen többi ember? Olyanok, akik nem veszik meg az s3 minit, mert szerintük egy lassú szar?
Egy adott készüléknél, szerintem az a lényeg, hogy a tulajdonosának megfeleljen.
Ha én megveszek egy telefont, ami az én igényeimet maximálisan kielégíti, akkor magasról leszarom, hogy XY szerint az adott készülék egy lassú szar.
Vagy te milyen többi emberre gondoltál?
Lehet, hogy tényleg hülye vagyok, de nem igazán tudom, hogy mire akartál kilyukadni. -
ouzohuto
senior tag
nem inge ne vegye, de nehanyan nagyon el vannak szalva penzugyileg maguktol!ez kerem egy olyan telefon ami egy atlag felhasznalot teljeskoruen kiszolgal, de nem kell erte negyedmilliot kiadnia!
fogja fel hogy ez egy MINI s3!!!MINI!!!es igy kapunk mindenben a felet!ezek utan lehet panaszkodni...na ugye...
es igaza volt valakinek 4"hoz boven eleg ez a felbontas es meg az aksit.se zabalja szet
Butak vagytok trollok.kar hogy ilyenkor nem gondoltok bele milyen magasrol @ ratok a samusok
-
zord01
senior tag
Az eddigi gyakorlat, és a józan ész szerint is lesz. Csak nem tudom, miért kell fél évig szivatni a potenciális vevőket. Pl én még csak-csak megvenném fehérben (mondjuk nem ezt a túlárazott középkategóriás marketingbullshitet, szóval tulajdonképpen nekem tök 8), de pl feketében vagy szürkében jobban tetszene.
Én most így nagyon kibic vagyok, és tőlem hupililában is kijöhetett volna, pont annyira esélytelen lenne kövi telónak, pusztán nem értem a döntés mögött meghúzódó logikát. Biztos az én hibám. -
zord01
senior tag
Nekem a S3 szürkében nagyon bejön, ha ezt is kiadnák úgy - nem mondom, hogy megvenném, mert nagy, drága, és abszolút felejthető a hardver - akkor a legszebb telók egyike lenne.
Értem én hogy divat a fehér, de had döntsem már én el, hogy milyen színt akarok. Legyen választék, mert ez így cink. -
zord01
senior tag
Azt nem vágom, hogy mi az az új hullámos hozzáállás, hogy csak fehér (meg S3-nál kék)?
(White only, mint a fénymásolópapír??)
Fél év múlva meg az S3 Mini (-nek hazudott Ace) is lesz mindenféle színben, addig meg széjjel szívatjuk a vásárlót, vagy mi? Why? -
-B-
senior tag
válasz
Stauffenberg #111 üzenetére
Ez jogos, a nagy felhajtást én sem értem!
Egy külön bemutatóra tényleg nem lett volna szükség.
És abban is egyetértek, hogy ez egy újracsomagolt S Advance kicsit több rammal. Olyan áron is kellene adni. Annyiért jó vétel lenne. -
Stauffenberg
nagyúr
"Ha belül ugyanaz lenne, mint az S3, akkor ugyanannyiba is kerülne, mint az S3, tehát ugyanúgy drága lenne neked. (nekem is)"
Erre legjobb ellenpélda a Sony. Tavaly például legkisebbtől a legnagyobbig ugyan az a hardver volt (néhány kivételtől eltekintve), csak a kijelző mérete határozta meg az árat. De idén is hasonló gyakorlatot követ. Nem azt mondom, hogy koppra ugyan az a hardver legyen benne, mint az S3-ban, de egy ahhoz közeli szerintem jó lenne.
"A tudatos vásárló utánanéz annak, hogy mit vesz..."
Nem mondtam, hogy nem néz utána. Azt mondtam, hogy az S3 Mini egy csalódás. Nem egy fapados mobilt vártuk amiben csak az S3 külseje lett megörökölve. Akkora hírverést csaptak a bemutató előtt, hogy tényleg nagy durranásra számított mindenki... "Olykor a kis dolgok is lehetnek nagyok!" vagy valami ilyesmi volt a szlogenje a meghívónak.
Hát nagyon nagy dolog... ez épp annyit ér, mint egy Galaxy S Advance. Annak miért nem csaptak ekkora hepajt?
-
fornettisuti
veterán
"A briteknél már előrendelhető a novemberben piacra kerülő újdonság, előrendelési ára 300 font" yia telefonguru
ez hihetőbb ár a mobilarénásénál, bizonyára a 8/16gb-os verzió áraiban is lesz különbség bőven.
-
-B-
senior tag
válasz
Stauffenberg #107 üzenetére
"én vártam, mert nekem az S3 drága."
Ha belül ugyanaz lenne, mint az S3, akkor ugyanannyiba is kerülne, mint az S3, tehát ugyanúgy drága lenne neked. (nekem is)"az S3 sikerét meglovagolva akarja eladni azoknak, akik egy kisebb méretű S3-at akarnak. De ők meg csalódni fognak, mivel ennek semmi köze az S3-hoz."
A tudatos vásárló utánanéz annak, hogy mit vesz és tisztában van vele, hogy ez nem ugyanaz, mint az S3. Ő azért vesz ilyet, mert neki ez is elegendő, ergo nem fog csalódni.
Aki meg csak azért vesz ilyet, mert úgy néz ki, mint az S3 és nem tudja, hogy mi van a burkolat alatt, az ugyanúgy azt sem tudja, hogy mi van az S3 burkolata alatt, tehát ő sem fog csalódni. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Komoly feketepont a Samunak. Az S3M fogyni fog, de 2011-es HW-t vesz a jónép, így jövőre jó eséllyel fog feljebb lépni (S4) vagy új közepest venni (S4 Mini).
Persze pont ez a cél, egy kis betekintés a zseléscukor világába, a cucli vaszeg akadásmentes és egész gyors lesz, de itt cége is - a Samsungnak esze ágában nincs egy erős középkategóriással konkurenciát teremteni az S3-nak.
BT4.0, LTE, NFC, SBeam azért jól jönnek majd...
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem az S3 Mini hatalmas csalódás... én vártam, mert nekem az S3 drága (inkább fotó felszerelésbe tolom a pénzem, mint idióta mobilokba), ráadásul az S3 túl nagy is számomra.
De most nézzünk már rá erre a szerencsétlen S3 minire... miben jobb, mint egy S Advance vagy S2? Az égvilágon semmiben. Ráadásul csak fehér színben van, amivel ha akarsz sem tudsz feltűnés mentes lenni az utcán (én igénylem azt, hogy ne virítson 10 kilométerről, hogy valami drágaság van a kezemben).
A képernyő gyanítom 100%-ban ugyan az, mint a sok éves legelső SGS-ben...
Tényleg nem értem mire szánta ezt a Samsung. Vagyis értem... a S3 sikerét meglovagolva akarja eladni azoknak akik egy kisebb méretű S3-at akarnak. De ők meg csalódnak, mivel ennek semmi köze az S3-hoz. Az elnevezés pedig a fogyasztó átverése, mert azt sugallja, hogy egy mini méretű S3-at kapsz.
Ami a hardveres részét illeti az nem izgat. Nekem most Motorola Defy van... egy magos 1 Ghz (húzva) és egy jól optimalizált rendszer azon is elfut akadás nélkül. Játszani meg nem játszom. De jobb képernyőt vártam volna. Barátnőmnek SGS+ van és annak sem szeretem a képernyő felbontását. Visszalépés PPI-ben a Defy-hez képes, ami ennél nagyobb felbontást tud 3.7"-en.
-
Dany007
veterán
Nem rossz a vas. Én is azt használom - mármint a P-ben -. A 4 magtól nem lesz még gyorsabb a menü ami már így is ezredmásodperc alatt előjön...
A full hd-t is viszi, mint kés a vajat. (legalábbis a P a mail400-zal.)
A kisebb "apróságok" azok, ami nekünk nem tetszik. Ha már van benn egy erős közepes proci, mért kellett gyenge gpu? Mér kellett alsó közepes kijelző és kamera? És mindez miért drágább, mint egy olyan telefon, ami mindezt tudja ráadásul fém unibody házban?
Ez itt a probléma semmi más. -
blade zte
őstag
Eddig sem tartottam jó vételnek, de most jövök rá még emellé hogy zte grand x picit többet tud(jobb felbontás), nem beszélve az inteles változatról(annak a kamerája is jobb). Na középmezöny bukta.Csak én sejtem hogy zte era ára is ennyi lesz?
Max 65ezer forintot adnék ezért.
-
edward2
addikt
Tény, hogy alsó kategóriának hívni azért túlzás. Véleményem szerint ez egy rossz lépés a Samsung részéről. Értem én, hogy ki akarják használni az SGS3 nevét, de akkor egy valóban jól működő telefont kell adniuk a népnek. A probléma ott lesz amikor az emberek majd azt mondják, hogy SGS3am van de egy lassú szar soha többet Samsungot... akkor azért ennyit nem ért meg rövidtávon az egész.
Hát a 298.80 font és a 399 euró is hivatalos Samsung bejelentés.
-
-B-
senior tag
"A háborgás azon van miért hívják ezt SGS3nak úgy egyáltalán. Mindenki egy S3at várt ugyanazzal a specifikációval csak kisebb méretben."
Ezt én értem, de mint ahogy az előző hozzászólásomban le is írtam, ez szerintem a marketing miatt van! Az S3-ról szinte mindenki hallott már, az olimpia ideje alatt még a csapból is az S3 folyt. Most ki akarják használni ezt a sikert.
Ha jól csinálják (tehát jó áron fogják adni), akkor sikeres készülék lehet.DE!!! A háborgás nem csak az elnevezés miatt ment! Nem egy hozzászólást olvastam itt és a többi S3 mini topikban is, hogy ez egy alsókategóriás fos, hülye aki ilyet vesz! Hát én ezzel nagyon nem értek egyet!
Ha reális áron adják, akkor egy nagyon is jó készülék.
400 euró tényleg pofátlanul sok lenne érte, de én azért megvárom a hivatalos forgalmazást. Ha tényleg ennyibe fog kerülni, akkor én sem fogok szépeket írni. -
edward2
addikt
Egyet félreértesz. A világ nem azon háborog, hogy milyen a specifikáció mert abban igazad van, hogy ez bőven elég lehet egy átlagfelhasználónak.
A háborgás azon van miért hívják ezt SGS3nak úgy egyáltalán. Mindenki egy S3at várt ugyanazzal a specifikációval csak kisebb méretben.
Tudod sokan köztük én is ekézzük az Applet mert náluk ha csúcstelefont akarsz akkor nincs választási lehetőség, de ahogy látom per pillanat androidon sincs... Sokan szeretnének kisebb telefont, de a legjobb specifikációval.
-
Angel1981
veterán
Ez kicsit csalódás, a leírtak alapján...
-
Hanon
tag
Nem lenne rossz, de nem értem mi ez a kamera-fóbia Samsungéknál.
Ha lenne benne 8 mp akkor vinném. Ja meg ha lenne kékben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cyberpunk #79 üzenetére
a nexus s-em lcd-s és nem amoled-es, és így pont tök jó ez a 800 pixel, meg szebbek, igazibbak a színei is.
Amúgy tinédzser-koromban a CGA felbontás után istenkirályságnak tűnt a 800*600 pixeles svga a 14 colos monitoron... most meg 4 colon van ugyanez.
amúgy tényleg nem látta még senki közelebbről, mi van, hogyha megoldották a kjelzőt, hogy jobb legyen, mint az sgs I-nél?
-
-B-
senior tag
Hú de megnőttek manapság az igények!
Megy itt a rinyálás rendesen, hogy milyen gyenge hardver. Mire nem elég ez?
2 mag, 1 giga ram. Ez egy átlagfelhasználónak bőven elég!
Ha már nem 4 magos a cucc, akkor az már egy rakás fos és aki ilyen készüléket vesz, az egy idióta barom?
Nincs mindenkinek szüksége a legújabb csúcstelókra!
Az elnevezés tényleg becsapós, de ez egyértelműen marketingcélokat szolgál.Egy kérdés lesz itt, mégpedig az ár, de amíg nem forgalmazzák hivatalosan, addig kár ezen vitatkozni. Szerintem egy 80-90eFt-os független ár lenne a reális.
Lehet itt jönni az ilyen hülyeségekkel, hogy 40-50ezret ér, DE nézzünk már szét a konkurenciánál! Hol adnak 40-50-ért ilyen hardverrel telefont?
Ez a készülék kb. az Xperia P-vel van egy szinten, ami gyári garival 105eFt körül van!
Házon belül meg ugye ott van az S Advance kicsivel a P alatt. Na ennek is kb. olyan áron kellene jönnie, hogy jó vétel legyen.Egyébként én lennék a legboldogabb, ha 50-ért ilyen telókat lehetne venni (de sajnos nem lehet)!
-
sparks
senior tag
Az S2-met nem erre fogom cserélni az tuti, de a jól megmarketingelt neve miatt sokan fogják venni.
-
Dany007
veterán
válasz
Cyberpunk #83 üzenetére
Bizony-bizony! Az már 340ppi viszont nincs benne a white magic... : ) Így a P-nek igaz csak 280ppi-s a kijelzője a Bravia Engine-nel meg a white magic-kel sokkal brutálisabb képe van még az S-nél is. (na ennyit a saját telefon ajnározásáról
)
Amúgy a pentile-t nem ismerem. De hiszek nektek. Jót még nem hallottam róla. -
bigmasterg
addikt
Ennyiből kijön egy galaxy nexus is. HD kijelzővel és jobb sw supporttal.
Szerk.:
(#5) waterphone +1Ezt többségében tényleg azok fogják megvenni, akiknek nem sok közük van hozzá, csak 'jé ugyan úgy néz ki, mint az s3, de olcsóbb' és/vagy/azaz csajok.
-
Dany007
veterán
-
xZer0kidx
senior tag
Samsung Galaxy SIII Mini "A pénztárcád kíméléséért kelt életre" ?!
-
Cyberpunk
félisten
Hát azért én ezen vitatkoznék, hogy elég e. tégy mellé egy szifont a maga pixelsűrűségével, majd meglátod miről beszélek.
Tény hogy nem kell 720p ide, de egy qHD azért elmenne érzésem szerint. Főleg ha pentile. Lásd az SGS1-et 4" WVGA felbontás és pentile. Szép? Hát nem igazán mondanám annak.
-
leslieke
Jómunkásember
Nem lett valami nagy durranás.
-
bloomberg
tag
Ez nekem is csalódás, én is vártam, hogy erősebb hw lesz benne, de istenigazából tényleg az van, hogy val.szeg nem érdekli őket néhány szakbarbár fórumokon eldugott véleménye, hanem építenek a "bemegyekanemhülyefukarüzletbeésmegveszematelót" emberekre, akik majd azt látják, hogy jéééé, itt egy kicsi sIII, ocsóbb és nem akkora mint az a másik, oké ez kell.
Így eladnak belőle még legalább annyit, mint az Ace-ből (ami szintén túl volt/van árazva).Nem hülyék ezek.
-
fokukac
nagyúr
Hihetetlen ez a vita, ami itt folyik...
Lehet a belsejét szidni, de szvsz elég hülye trendek vannak mostanában, hogy már az az alap sokak szerint, hogy 4 magos, 1,5ghz-es proci kell minden mobilba... minek?Nekem Nexus S-em van (ami két éves modell), egy magos, 1 ghz-es procival, és tök gyors rajta a JB... egy maggal, és fele ekkora ram-mal is.
Szvsz semmi baj nincs vele. A kijelzővel sem a felbontás a baj, hanem, hogy állítólag pentile, bár még nem látta senki, úgy meg nehéz szidni.
Normál esetben ne mondjátok már, hogy 4 colra nem elég a 800 pixel...Nem is olyan rég egy 17-19 colos monitor felbontása volt 1280*1024!
Szerintem ezen a téren is szánalom, ami megy. A szem kapacitása nem elég ahhoz, hogy lássa a több ezer pixelt néhány colon...Ui. én egy 4 colos Galaxy Nexust szeretnék, olyat nem lehet kérni?
szerintem ez az ideális telefon-méret, ami ennél nagyobb, az már tepsi. -
Typhoon47
senior tag
pedig vártam, de ez így egy fos... annyira nem érzi a samsung ezt a termékpolitkát..
-
moleculez
veterán
eleg gyenge eresztes, bar szerintem a lenyeg az volt hogy kiadjanak valamit, ami ugy nez ki mint az S3, ez sikerult, de kb ennyi, megfizetni is ezt a flesst kell, a huawei/zte uezt megoldja 60ert... De az nem "designed for humans"...
-
Azért nem fogják egy Alcatel árában adni... (OT-997d 65e)
Biztos kifuttatják az Advance-t vagy az S2-t (esélyesebb) és helyére ugrik ez.
Ha nem tetszik, tessék venni mást. Nem kényszerít rá senki.
Ilyen egyszerű. -
nyirog
tag
mivel senki nem írta a típust hszben, a cikk szerint pedig "ismeretlen a lapkakészlet", így utánanéztem. A pontos típus ST-Ericsson NovaThor U8420
Vagyis ugyanaz mint az Xperia P-ben -
Zirowe
nagyúr
Ez nem kistestvér, hanem vmi mostoha/törvénytelen gyerek.
-
Ennek mi értelme volt hogy lebutították?ez is olyan lessz mint a Radeon 5830 volt,semmi értelme
-
yorka
tag
válasz
vittorio7 #59 üzenetére
Szép a nagyobb felbontás, de az akkuidőre nincs túl jó hatással. Ekkora kijelzőre bőven elég ez szerintem. Én sokkal jobban örülnék annak, ha átlagos tudás mellé tennének egy normális aksit, és nem merülne le estére a készülék. Egyedül a Motorola az, aki figyel erre, de ott meg más problémák vannak.
-
geezer
aktív tag
Ennek így mi értelme....?
-
vittorio7
őstag
A 800x480 pixeles felbontás 2012-ben még elmegy! De jövőre amikor több cég is Full HD-s kijelzős mobilokkal debütál, akkor már igencsak alsó kategóriás lesz!
Ez a telefon igazi karácsonyi slágertermék lesz csajoknak!
-
atika88
senior tag
"Adatkommunikációs szempontból csalódás lehet az LTE hiánya..."
'Hú tényleg mekkora érvágás'Nembaj ugyan, hogy az ország kb 5% (se) lehet még LTE-n nyomni, de azért csalódás, hogy nincs benne
Hát nekem pl apszolúte nem hiányzik!
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Haaardcore #56 üzenetére
ezt írtam a másik topicban.
-
Dany007
veterán
Az ára az egyetlen gond. Az az ami nincs partiban a készülék képességeivel... Ez a kijelzőfelbontás is leginkább a középkategória alja. Még ha a vastól el is tekintünk. A közel 80-100k kicsit sok érte. Olyan 60-70k reálisabb lenne (itthon, itthoni árakhoz viszonyítva).
@Keldor papa:
na jó, látom tényleg abszolút egy véleményen vagyunk megint!
-
keIdor
titán
Ennél a pixeles, túlszaturált kijelzőnél szerintem ma már többet kéne adni pláne, hogy ráadásul könnyen be is fog égni (ha 1:1-be maradt a 2010-es technológia) pláne ahol sok a kék és még jó fehéret sem tud, sőt netezésnél fog a legtöbbet fogyasztani. És pont a 100k a vicces, felét nem éri így, a hardver még el is menne.
-
mrlujoak
veterán
Hmm. Ez most csak azért lett mini, mert valamivel kisebb lett az SIII-tól?
-
V.T.CS.
senior tag
na most akkor mennyi lesz az annyi?
ha lesz feketében, vagy legalább kékben akkor 70-ért viszem.
oksa csamcsung? -
yorka
tag
Most őszintén srácok! Kinek van ennél a mindennapi használatban többre szüksége a pár techbuzi kivételével? Nem akarom védeni a samut, sőt, de ezt tök jól csinálták. Fogtak egy sikertelót, ugyanazzal a névvel, külsővel csináltak egy egy kategóriával kisebb készüléket, és egy kategóriával alacsonyabb áron fogják adni. Az egyetlen elbaltázott döntésük, hogy csak fehérben lesz kapható, de így is vinni fogják, mint a cukrot és jót röhögnek azon, hogy pár fórumista hogy fröcsög egymás közt.
Arról meg ne is álmodjatok, hogy 100k alatt indul itthon. -
Dany007
veterán
Hát lehet velem van a baj de én nem ezt vártam... De tényleg, manapság egyik gyártó se azt adja amire számítok... Pár éve ez még pont fordítva volt. Olyan készülékeket dobtak piacra amire nem is számítottam. Pozitív irányban persze... De ez... ?
Meg mi az, hogy csak fehérben kapható? : )
Na mindegy, ha jó árban lesz akkor nem lesz rossz készülék, de így is csak középkategória. -
yerico
senior tag
Ha jól sejtem, fogták az S képernyőjét, mellétettek egy ST Ericsson U8420-as chipsetet, és most jól eladják majd drága pénzért, hogy egy S3, csak kisebb. Ami persze nem igaz, és a telefon várhatóan bőven használható lesz, csak mindezt egy Alcatel vagy Huaweii sokkal olcsóbban is ideadja. A 4" egyébként az ideális képernyőmére, legalábbis nekem.
-
Cyberpunk
félisten
Hát szerintem az év csalódása sokak szemében. Ezt elcseszted Samsung! És ennek még egy külön sajtóbemutatót is szentelni.
-
Liberatore
tag
Szerintem ok a kistesot az arara ertettek...
-
tom956ster
aktív tag
Nem rossz az ár, de egy SGS2 majdnem tudja ezt (némiben többet) és az olcsóbb egy picit...
Azért elfogadnám... -
Haaardcore
csendes tag
Hát azért itt talán több létjogosultsága van egy készülék istenítésének vagy lehordásának, feltételezve, hogy az oldalt látogatók érdeklődnek valamennyire a mobilvilág iránt.
Szerintem nem arról van szó, hogy Józsi odaszól Bélának a kocsmában, hogy látott egy telefont a Média Márk újságban és mennyire gány.Egyrészt ha ennyi mindenki utálkozik egy bizonyos készülék irányában, annak oka van.
Másrészt ez a telefon ezzel a névvel és formával akkor is sikerkészülék lenne, ha a Samsung Monte "vasát" rakták volna bele, és bizony ez sokaknak nem szimpatikus.
Harmadrészt többek közt én is vártam végre egy naprakész hardverrel ellátott max 4"-os telót, és nem érzem, hogy ezt kaptam volna, és nem magamnak, mert én még mindig a szerelmemet az SII-t használom, de páromnak tökéletes ajándék lett volna a közelgő szülinapra.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Az SII és Advance ismeretében nem tudom hova rakni ezt a kütyüt.
-
SkyLaci
őstag
hát azért ez nem egy S tudású gép, az 1 giga ram sokat számít. mondjuk tény hogy elég sok telefonja van a samunak a középkategóriában, úgy hogy a különbségek nagyon apró lépcsőfokok. S Duos, S, S+, W, Ace 2, SIII Mini, S Advandce, SII...ez akár lehet pozitívum is, mert nagyon jó lefedik a durván 50-100 ezer forintos kategóriát
-
domerator
veterán
A Samsung egyre inkább a mobil világ McDonalds-e
-
edward2
addikt
válasz
Haaardcore #29 üzenetére
Ahogy fentebb is írtam hivatalosan 399€. Angliában pedig :
Earlier today we reported on the official unveiling of the Samsung Galaxy S3 Mini. Now we have confirmation that a U.K. SIM-free version of the Mini will arrive in white and blue variants, priced at £298.80!
300 font tehát jobb lenne a cikket módosítani mielőtt tovább terjed az álom.
Az pedig per pillanat 110k huf körül van plusz szokásos extra lesz ez 120 is.
-
Az SGS két és fél éves kütyü. Annak a kijelzőjét ebbe belegyűrni nagyfokú modortalanság a Samu részéről.
(#31) Qwery
Hú, de jól megmondtad, azt a mindenit. Tehát ezek szerint, amit a Samu gyárt, az csak jó és tökéletes lehet, a kritikákat pedig mindenki mondja bele a tükörbe, mert nem látja a zsenialitást? -
zoo8800
veterán
Eléggé csalóka a név, a formán kívül nem sok köze van az SGS3-hoz.
-
Qwery
tag
Olyan jó látni egy helyet, ahol csupa piacelemző szakmailag alátámasztottan nyilatkozik egy-egy termék életképességéről. (kinek nem inge...)
véleményem szerint ebből is eladnak annyit, hogy már most tervezőasztalon van a Galaxy SIII Mini II.és boldogan írják át pozitív irányba a negyedéves beszámolót.
Az meg, hogy itt Magyarországon ki milyen véleménnyel van egy készülékről úgy, hogy itt helyben a legjobban fogyó készülékek közt olyanok vannak, mint a voda smart, és úgy fikáznak egy 100k-s telefont, hogy még Gt540t nyomkodnak, kb annyit ér mint a papír, amivel a Samsung fejesei a seggüket törlik.
még egyszer, kinek nem inge...
-
HaZse
őstag
Látom, mindenkinek sas szeme van. Az SGS is Super Amoled volt, mégis eladtak belőle egy rakásat. Meg 4 colon miért is rossz az a 800x480-as felbontás?
Arra senki sem gondol, hogy ha nagyobb a pixelsűrűség, akkor azt az adott pixel mennyiséget meg is kell mozgatni és ki is kell rajzolni, ami több energiát igényel, plusz nagyobb sebességet
ró a CPU-ra. -
Haaardcore
csendes tag
Tegnapi hír után összedobáltuk sárral a készüléket, amikor még 120k környéki árak röpködtek körülötte. Ha függetlenül 80 körül jön ki, akkor egy kicsit lekaparnék róla, de úgy, hogy azért maradjon még rajta bőven a specifikáció miatt...
Mindenesetre az ár/érték arány javult, ha tényleg ennyi lesz az ára.
-
tamasgal
senior tag
Kár, hogy nem egy az egyben S3 csak 4 collban, kihozni 2012 végén egy galaxy S tudású gépet!?
-
BDave
őstag
Azért ez az ár már jóval barátibb egy ilyen telefonhoz. És örvendetes a 4.1.1!
-
XtremLor
őstag
Remenykedtem a cim alapjan hogy kapunk egy ugyan olyan hardverrel szerelt telefont mint az sIII csak kisebb kijelzovel, hmmm almodni meg lehet
-
rep3at
őstag
Még mindig jobb mint hogyha MSM7227 lenne benne..
Csajoknak tökéletes lesz.
-
attisx
addikt
Kedves Jézuska!
A karácsonyfám alatt egy Galaxy SII-t légy oly szíves elhelyezni! Előlre is köszönöm.
Üdvözlettel,
AttisX
-
hunter84
aktív tag
Megismétlem a tegnapit, ez egy túlárazott két rakás fos, nem SIII mini.
Egyébként meg folyjon ki a szemem, ha valaha is 800x480-as pentile AMOLED-et kellene néznem.
-
Pete55555
addikt
Nem lenne rosz, qHD kijelzővel még elmenne, de így meg túl van árazva. Maradok az Xperia P-nél.
-
zord01
senior tag
Hát ez nem is Mini, nem is S3, de ha tényleg 87k lesz az induló ára, akkor az nem is rossz...
-
Ezért kár volt. Broáf.
-
FeherMate
csendes tag
hat ekkora keszulek domping mellett nem csodalom, hogy neha elcsesznek 1 vagy 2 darabot. Ez nem sikerult.
-
spawn21
veterán
ezzel bizony nagyon mellé fogtak.
Ha legalább exynos lenne benne, visszafogott órajellel, akkor nevezhetnék kis tesónak.
De így legfeljebb távoli unokatestvér lehet. -
Alma123
csendes tag
Hát a GS3-at én nem nevezném elődnek...
Amúgy meg kékben is lesz, ha jól értettem a videót engadgeten
-
AkosL
aktív tag
válasz
waterphone #5 üzenetére
Es ha apa akar egy 4"-ost?
-
waterphone
tag
Jó kis aszzonyphone ez. Ha apának van SIII, akkor anyának is lehet olcsóbban ugyanolyan kinézetű csak kisebb.
Mindenki boldog lesz így.
-
belekotkot
csendes tag
Kár hogy kihagyták az LTE-t.
-
Psytech
őstag
Ez így ebben a kivitelben nem az a lépés amit egy s3 mini névtől várna az ember...
Ez a nova thor proci, nos... Hagyjuk... -
tresh
veterán
Hát ez így egy kicsit gyenge lesz gondoltam hátha jön valami picit jobb kijelzővel de elfogadható méretbe az s3 után hogy legyen mire váltani az sgs-t de a több ram és 2mag méret eltérés végett ez is kiesett
Bár a forma világa az tetszetős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest