- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
Nemtudom él e még ez a topic ,de szerintem ha nem akarsz olyan dolgot csinálni vele amihez root kell akkor felesleges rootolni ,de az új root program megteszi neked ha mindenképpen szeretnéd.
Érdekes hogy nem él ez a fórum topik viszont 1 hete tulaja vagyok ennek a telefonnak és hát hogy ismondjam tökéletesen elégedett vagyok vele minden téren. Hardverileg megfelel a Galaxy S -nek csak kisebb a kjelzője,viszont gyors stabil erős kis telefon. Szépen össze van rakva Next Launcher 3d tökéletesen Lag mentesen fut rajta. 20.000 ért jutottam hozzá újonnan GT-S6310N a típusa.
Másik érdekesség,hogy összeraktam egy Galaxy Mini 2 -vel és teljesen meg egyeznek csak a Young kapott egy kis ránc felvarrást. Home gomb kisebb esztétikusabb csinosabb lett, Hátul a hangszóró rácsa is kecsesebb. NFC- képes és 1Ghz-s proci van benne a Galaxy mini 2 be 800mhz.Van itt rajtam kivűl még amúgy ilyen telefonja valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest