- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
pl a kis pöttyökre kattintasz,és odaugrik,vagy húzod az ujjad a pöttyökön,és megy oda... +5oldal helyett 7oldalt tudsz kirakni a kezdőképernyőre...a névjegyzékben swypeolással tudsz hívni(ez a leghasznosabb!!!)és más telókban még nem találkoztam vele... a samu üzenetküldője is sokkal jobb,mint a holoé.vagy bárki másé.
... meg úgy az egész touchwizben van baromi sok feature...(a motion featureokrol:direct call,stb-ről már nem is beszélve...)az új motionwiz meg kifejezetten szép lett
-
vrgkrisztian
aktív tag
a holo ui nekem is tetszik,vagyis inkább tetszett.... egy csomó hasznos feature nincs benne,ami a motion wiz ui-ban,így meg eléggé uncsi,meg olyan semmilyen... ez a holo már túl egyszerű,sőt! már irtózom tőle!
átestek már a ló túloldalára ezzel a sok egyszerűsítéssel... bár még mindig jobb,mint bármelyik eddigi alap android launcher...
mindegy,végülis lényegtelen....én teljesen elégedett vagyok az új motionwizzel
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest