- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
Attól tartok nálunk az On5 drágább lesz az adók miatt..pedig ha nettó 42e lenne itthon ,egyből mennék megvenni! Pont az igényeimnek megfelelő tudásban és főleg kinézetben.
A J5 és Grand Prime tetszenek nagyon, de mindkettő 54 - 59e ft környékén vannak, ami nekem sok. Na majd talán ez. De ár/érték arányban nagyon jónak tünnek.
-
törölt tag
TFT? Hát, azért kiv. lennék egy tesztre.
Az ár korrekt. -
Zsidaaj
tag
Ennek miertelme?? galaxy a5 a hardvere kb. oke joval olcsobb csak pofatlansag hogy 42e ft a5 meg 110e volt...
-
janeszgol
félisten
Sejtettem, de nem mertem megkérdezni itt, nehogy hülyének látszódjak. (Amúgy sem tudok eltájékozódni a sok SoC között.) De kérdem én: a drágább modellbe került az S410, nettó 56 ezerért (idehaza lenne kb 80k), míg az Exynos került a kisebbikbe? Az mennyivel jobb, mint az S410?
-
ghiottone
nagyúr
Most a Samu még korrekt árakat is adott a fenti készülékeknek.
-
tjb007
nagyúr
A Galaxy On7-ben Snapdragon 410 van akit esetleg ez érdekel.
-
haxiboy
veterán
Ez mi??
-
bollokcs80
Korrektor
Ennyiért jók lennének itthon is....
-
bAtt001
addikt
ez így kevés lesz kínába ennyiért, xiaomi, meizu nagyon sokkal jobb készülékeket ad ilyen áron... a szoftverfrissítés fogalmát meg gyorsan felejtse el aki ezt megveszi
-
Örni
senior tag
A "7" mit akar jelenteni?
-
Fejvadi
nagyúr
Ezért az árért sokkal jobbat lehet kapni Kínában, ha már oda szánják.
-
Kékes525
félisten
A ár/érték arány megfelelő, ráadásul szépek is.
-
RaveForce
veterán
háát változó a 2évvel ezelőtti S Duos, S Duos2, Core Duos modellekben nagyon szép kijelző volt, ahhoz képest egy grand neo-ba, core2-be eléggé középszerű került, bár az árához jobban passzol, de ha anno tudtak felsőbb osztályú kijelzőt pakolni bele, fájó h visszafele fejlődnek ezen a téren alsó kategóriában
-
Ricardo
titán
Nem olyan rossz ajánlat, Kíváncsi vagyok milyen a kijelző minősége. Amennyire emlékszem a Samsungnál a TFT panellel sem szokott komoly gond lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung két új készüléke 5 és 5,5 hüvelykes kijelzővel deübált Kínában, a vállalat az alsó kategóriát hódítaná meg újdonságaival.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest