- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Én pont az Apple-re utaltam minden utálat és megvetés nélkül (több hírre alapozva), ahol elvileg kigyulladt egy 6-os készülék, megégetett egy Apple Watch töltőt is, és a nő aki elszenvedte a kárt azt kapta, hogy kicserélik a telefont egy 7-esre, ha kifizeti a különbözetet. Ez nem korrekt...
(#43) Derrewyn: Az M7 javíthatósága miatt szinte mindig vagy új készüléket kaptál, vagy sok mindent kicseréltek, borzadáj a szerelése
Ellenben minden tisztelet a HTC szervizelési metódusának, van vele tapasztalatom, le a kalappal.
(#71) Stanley-B.: Nyomon követtem a témát. Hanyag, trehány és elhamarkodott dolognak tartom, amit egy ilyen vállalat nem engedhet meg. Ennyi. A failsafe üzemmódjuk legalább jobban meg van tervezve mint a telefonjuk. A félreküldött belsős mail tartalma meg tipikus kollégák közti hangvétel, semmi különleges. Félreküldték, az gáz, ám nem ezt minősítettem, hanem a jelen eljárást és a gyors reakciót.
(#51) hallerlaller: Nem ismerem a story-t de akkor tuti jól jártál
-
Matada2.3
veterán
válasz
Totheground #17 üzenetére
és (#20) t72killer
Szerintem más gyártónál azért közel sem lett volna ennyire zökkenőmentes ez és ennyire precízen kezelt. Nem védeni akarom a Samut, nem piros pont és gumicukor osztogatást szervezek. Csak megjegyeztem, hogy el tudok képzel sokkal lassabb és kellemetlenebb eljárást is.
Sajnos úgy érzem, hogy az ilyennek inkább örülnünk kéne, hogy nem tussolnak, majréznak, lesvásárolható-znak és egyéb. Lehet csak én vagyok ennyire kibékülve ezzel, de lehet ennél sokkal többet kéne tennie eg gyártónak ilyen helyzetben.
-
Matada2.3
veterán
Ezzel így kell eljárni, piros pont. Azért más nagyobb gyártónál megnézném, hogyan próbálnának ezzel a problémával megbirkózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest