- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RaveForce #31 üzenetére
Hát most újfenn elbizonytalanodtam, pedig anno már eltöltöttem pár órát a Google-özéssel. Akkor találtam valamit, ami miatt azt hittem, hogy igaz a "kapacitív stylus" hírverés, most már nem találom, sőt.
Az biztos, hogy nem működik a stylus más eszközökkel, hiszen aktív kommunikációt végez a telefonnal. Másrészt itt vannak képek a stylusok belsejéről, na a Note-é pont ilyen (XDA-n láttam szétszedve).
Úgyhogy kizárásos alapon a hírverés hibás
Már csak az a kérdés, miért ilyen átkozottul pontatlan...
-
mkRoland
senior tag
A hírben kapacitív-tollat emlegetnek. Nem mágneses elven működik az S-Pen???
-
Leinad
csendes tag
Szerintem nagyon jó készülék! Én is szeretnék végre beruházni egyre, remélem már csak 2-3 hét! Amúgy nem néz ki egyáltalán viccesnek fülhöz emelve! Láttam viszont 7.0plus-szal valakit telefonálni fülhöz emelve, na az volt kicsit túlzás!
Nekem az a gépezet is bejön, de az már tényleg túl nagy! Nehéz hordozni!
-
RaveForce
veterán
válasz
Gadgetfan_ #25 üzenetére
hm, akit nagyon zavar h egy ekkora eszközt kell a fejéhez venni, arra is gondoltak, ezzel: (bár ink pl. a 7.7es tabhoz tudnám elképzelni)
-
sagit
veterán
válasz
Gadgetfan_ #20 üzenetére
elég alacsony az ingerküszöböd ha ez neked baromi vicces látvány
-
kiskaktusz
addikt
Szép számok egy ekkora telefontól
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gadgetfan_ #20 üzenetére
Engem nem izgat ki mit gondol. Ha valaki nem tudja túltenni magát azon a horror látványon, ami hagyományos telefonáláskor fogadja, egy Note esetében. Az nem engem minősít.
Röhögjön csak az egérmozija mögül. Én meg jól kiröhögöm mikkor szifonról néz a buszon filmet.
-
Gadgetfan_
senior tag
Igazából a note-al nem is az a bajom, hogy nagy a zsebhez, vagy egy egykezes használathoz, - ezeket kompenzálja a méretéből következő, könnyen kezelhető érintőkijelző - hanem hogy baromi vicces a látvány ha valaki füléhez emelve telefonál vele. Én biztos csak BT fülessel használnám
-
sagit
veterán
válasz
TazLeacher #16 üzenetére
köszi a hasznos hozzászólást
-
TazLeacher
nagyúr
Száz éve nem vonatoztam, és nem is láttam még egy ember kezében sem. Lehet a kettő között valami összefüggés. Valószínűleg csak azok veszik, akik vonatoznak. Vagy az emberek csak vonaton veszik elő. Vagy (ami valószínűbb) hetente egyszer ugyan azzal emberrel ülsz egy vonaton, és minden héten látod a kezében ugyan azt a telefont. De akár az is lehet, hogy az ember ugyan az, de minden héten másik telefonja van...abban az esetben viszont ha folytatod a tendenciát, és vonatozol tovább 96.153 hét után már elmondhatod magadról, hogy Te láttad mind az 5.000.000 példányt. A fene tud ezen kiigazodni...
-
nicu71
addikt
Merész lépés volt egy ekkora telefon,én sem gondoltam volna hogy siker lesz ,amíg ki nem próbáltam,egyszerűen gyönyörű, mindent tud ami kell/jó én mondjuk a rajzolgatást kihagynám/ én teljesen beleszerettem!
pedig nem vagyok túl nagy híve a droidnak -
arn
félisten
ez az 5 colos pana is jo lenne... kisebb (mongy a kijelzo is picivel), es vizallo is. nem egeszen 4 milivel szelesebb, mint az s2.
[link] -
Robertoq
őstag
Ebből 5millió van olyan siker mint SGS2-ből a 20
-
Kapanyél
őstag
Amikor megjelent, én sem gondoltam, hogy ilyenem lesz. S3-at vártam, de rájöttem, hogy nyár előtt azt nem fogják bejelenteni, ill. nem lesz ilyen felbontása sem.
Közben hozzám került egy iPad, ami nagyon jó masina, de nem lehet vele kényelmesen netezni (hanyatt fekve legalábbis).
Pár hét használat után már az S2 tűnik játékszernek.A P6800-amat sem használom így, megy is a levesbe.
-
arn
félisten
minden heten vonatozom, es minden heten latok valakinek a kezeben egyet... engem nagyon meglepett, hogy mennyire elterjedt.
-
kapeti07
senior tag
Nem is tudom, én sem tudtam volna elképzelni magamnak egy ilyen hatalmas kijelzőjű mobilt. De ha ennyien megvették nem lehet rossz.
-
sagit
veterán
Jó eredmény ha a leszállított ha az eladott szám a valós. Nem sokan gondolták hogy akár az egy mill. meglesz.
-
Már nem azért, de az eredeti cikk "shipmentről" beszél, nem eladásról.
-
kolosanyi
veterán
És veszik, pedig mindenki a bukását jósolta meg. Nekem nem kéne, de úgy látszik, hogy nagyon sok embernek nem ilyen az ízlése.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó telefon-táblagép hibridje átlépte az 5 milliós eladott példányszámot.
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest