- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csehlala
csendes tag
Azt már lehet látni, hogy körülbelül mikor érkezik Telekomos S4-re? Nem feszülök meg, ha még várni kell, csak szimpla kíváncsiság.
Köszi!
-
vertesy
tag
válasz
CsCsigusz #47 üzenetére
És tényleg megjött. Fel is tettem. Azóta minden bekapcsolásnál megjelenik az értesítési sorban egy kis pajzs, hogy valamelyik program illegálisan hozzá akart férni a rendszerhez. Azt persze nem írja hogy melyik. Illetve az sem derül ki, hogy mi ez az alkalmazás, ami ezt jelzi. Egy fehér kis pajzs a jele. Találkoztatok már vele. Én a Norton-ra gyanakodtam, de az sárga pajzs. Tipp?
-
duni84
aktív tag
igen, jön azokra is South East Europe - SEE 07 Nov 01:40:09 Available (gondolom akkor a tied ilyen lesz, ha szolgáltatós)
-
CsCsigusz
tag
Telenoros S4-re megjött a frissítés, egy órája frissítettem
-
vertesy
tag
Nem tudjátok, hogy a szolgáltató függő S4-re is jön az új rom, vagy az majd csak hónapok múlva (ha jön egyáltalán)?
-
Dosi
tag
Ha S4 Google edition nem jött be akkor lehet rootolni aztán rá a GE-ös android és "et violá"
egyébként igen a nexusok egyik problémája a nem bővíthetőségezért sem vettem énsem nexus 4et. de 5öt sem fogok, a 64 gigás meg.... horribilis összeg sajnos
iOS-re mint tudjuk jött a (7.0).3
Mikor figyeltem streamen a Nokia World-öt volt egy párúgy döntöttem h 1520(mostmár lehet bővíteni is microsdvel
jah és már nincs 2 mag limitáció meg 720p hasonló korlátok)
HTC alapból kiesett a kamera meg egyéb nem tetszetős dolgok miatt, LG G 2 nos inkább egy nőt tapizok hátul és kapcsolgatom ki a melltartóját. Sammi jó, tapifelület meg nekem mind1 lehet táccswiz vagy szensz(ej) lényeg h működjön és lehessen használni. az S4 i9505 több mint ami nekem kell, De a Nokia az Nokia(offline ingyenes térkép, ezért is utálom az doridot meg az iOS-t no mobilnet no navigation persze ha külön apk fájlt teszek droidra meg kicsit szenved vele az ember megvan, hát Nokia okosabb volt)
-
kengyel
nagyúr
Nagyon lassan ér ide az a 4.3
Már pár régióba feltöltötték, kiadták , nálunk persze még várat magára
-
bed.Armand
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy az s4 minire is jön a 4.3-as frissítés?
-
kopeszgomez
csendes tag
válasz
Giorgio1313 #17 üzenetére
Ha még októberben kiadják az S3-ra, akkor már január-április között lehet is rá számítani Mo-n ... fantasztikus. Sajnos tapasztalat :-(
-
izécske
csendes tag
Na, akkor az S4 minire mikor kerül sor?
-
maxxxboy
tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
Jobb lett szerintem, kevesebbet nyomok mellé.
-
WZP
aktív tag
válasz
Maxentius #33 üzenetére
Átnevezett apk-t a mai napig lehet küldözgetni bluetoothon, az online tárhelyet meg ne legyen már kötelező használni... egyrészt nem mindenkinek van korlátlan mobilnetje, másrészt sokan vannak akiknek egyáltalán nincs szükségük online tárhelyre. Megint az van hogy a felhasználót próbálják átnevelni ahelyett hogy kiszolgálnák az igényeit.
-
WZP
aktív tag
Lesz valaha olyan nexus ami memóriakártya bővítőhellyel és lepattintható hátlappal jönnek ? Egyszerűen visszautasítom hogy nem bővíthető telefont vegyek. Pedig eléggé unom a várakozást a gyártói frissítésre.
-
Maxentius
addikt
Inkább később frissítek rá, most úgyis jól működik a rendszer; annyi újdonságot ez nem hoz, egyedül a kamera firmware érdekelne.
-
mrlujoak
veterán
válasz
#38464487 #11 üzenetére
...valamit Te nagyon félreértettél anno, amikor a Sony bejelentette...
A bejelentés (ergo a jelzés volt) volt az elsők közt, hogy mely modellek kapnak nagy valószínűséggel 4.3-at.
Ebben azonban szó sem volt arról, hogy mikor.Viszont épp tegnap jelent meg a neten egy tervezet, ami az Xperia modellek frissülési metódusát jelzi.
A táblázatot illik fenntartással kezelni, hiszen több ellentmondó adat is szerepel benne... -
zseko
veterán
válasz
panpeter92 #24 üzenetére
Azért a tácsvízt nem egy nagy dolog lecserélni... Nekem Nova Launcher Prime van, tökéletes.
Jöhetne már a frissítés, kíváncsian várom mennyit gyorsít a rendszeren, pedig így is majdnem tökéletes. -
szilagyiv
senior tag
S4 mini szintén zenész?
-
bAtt001
addikt
úgyhalottam s2re holnap jön a frissítés
-
Carlas
senior tag
válasz
panpeter92 #24 üzenetére
Ó a tácsvíz volt az első amit lecseréltem
De utána jóval jobb lett
Next Launcher
-
Carlas
senior tag
válasz
baluponthu #23 üzenetére
Eddig a hivatalos megjelenés után nem sokkal minden jött rá, nekem is ez van.
-
panpeter92
tag
Valóban remek telefon az S4. Sajnos nekem a tácsvíz miatt szóba sem jöhetett, a Google edition pedig brutál drága volt N4-hez képest, így nekem kiesett. De az igaz, hogy bővíthető, jobb a kamerája, üzemideje. Cserébe a rendszer kicsit lassabb, frissítések kérdésesek és a lehetőségek is kötöttebbek, meg ugye az ár.. Minden csak preferencia kérdése.
-
baluponthu
csendes tag
Ez alapvetően tök jó hír, kiváncsi leszek a i9505 T függőnek vajon a nyuszi hozza majd?
-
lacuspapus
tag
válasz
panpeter92 #20 üzenetére
Ja, van is az s3-nak, jópofa bazári hatása
-
Carlas
senior tag
válasz
panpeter92 #20 üzenetére
Nem a csere a gond hanem az ár
Én nem szerettem, de a legnagyobb baj h nem bővíthető ezt sajnáltam. A Nilkin tok jó de azért mégis a másik is elmegy de azért ez elég szűk választék. Más telefonhoz 5 millio variáció, egy referenciához meg amihez lehetne adni, meg nem sok. Ettől függetlenül jó teló volt és baromi szép. De az én igényeimet az s4 jobban kielégíti és kis késéssel ez is up to date. Olyat úgy sem frissítenek rajta ami már egetverő lenne. Illetve nagyon nehéz volt eladni. De mondom a teló jó.
-
panpeter92
tag
Majdnem a megjelenés óta lehet kapni hozzá gyári tokokat(Ringke), de van rá Nillkin és minden más fajtából. Az akkufedél cseréje 2 perces művelet(2 csavart kell kiszedni hozzá!). Mellesleg ez minden unibody kialakítású telefonnál így van, vagy még rosszabb. Szinte egyedül a Samesung alkalmazza még a klasszikus leppattintható hátlapot.
-
lacuspapus
tag
válasz
razorka777 #12 üzenetére
A nokia 3310-zel nem lennének ilyen problémáid, letisztult, kiforrott rendszer
egy két apró hiányossággal
-
Giorgio1313
aktív tag
Ez jó hír!jöhet S3-ra is!
http://www.christiantoday.com/article/android.4.3.jelly.bean.update.samsung.galaxy.s4.s3.version.coming.soon/34422.htm
itt azt írják hogy s3ra is októberben jön -
HawerKing
őstag
Na eleg gyorsan
S III ra is lesz? -
Carlas
senior tag
Jah csak a nexus 4 a frissitések kivételével nem épp tuti. a nem bővíthetőséget is utáltam, meg egyéb dolgok illetve, hogy egy normális tok stb nem volt hozzá, mert minden másban fostak rá. Alig lehetett tőle megszabadulni sajnos, pedig lehetett volna jobb is. De nem adom fel
és ha bármi baja van akár egy akkufedél csere is horror, stb. Ellenben a nexus tabokat imádom azokat nagyon eltalálták, mást nem is vennék
hibátlan eddig
-
Bambalazs
senior tag
válasz
razorka777 #12 üzenetére
Nem fogod megbánni.
-
ProPain
csendes tag
azért ne felejtsük el, hogy I9505-re is elérhető már október 17-óta a hivatalos 4.3-as....igaz német verzió....XXUEMJ5-el..remek lett...főleg a belőle készített főzött verziók....
http://www.sammobile.com/2013/10/17/samsung-galaxy-s4-lte-gt-i9505-receives-official-android-4-3-update/
-
törölt tag
Ahhoz képest,hogy a sony jelentette be leghamarabb a 4.3 a jó tudom, A sonynál semmi.
-
lacuspapus
tag
Iphone-ra nem lesz 4.3 android Os??
Vagy kitkat? Ja, ők a milkára szavaznak -
orimate86
tag
Már megtettem és azóta vagyok boldog android tulajdonos. Volt Samsungom is HTC-m is, de az idegesítő bug-ok hada miatt átmentem WP-ra és iOS-re is, de....aztán utolsó esélyt adva az androidnak vettem egy Nexus 4-et, amihez már társult egy Nexus 7 is.
A Samsung megint előadja a csodát egy új telefonkönyvvel meg új billentyűzettel, amit bátmikor le lehet cserélni különbre a PlayStore.
-
halkow
őstag
Örülhetnek az s4 tulajok most már jó a gear hozzá
-
JanR
addikt
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a Galaxy Note 2-re mi a legutolsó hivatalos frissítés? Független készülékem van, voda-s kártyával, de még mindig 4.1.2 van rajta, újabb frissítést pedig nem kínál fel.
Ha van újabb rá és nem kínálja fel, akkor hogyan tudom beszerezni azt?
-
Gergosz2
veterán
zsír akkor következő körben már valószínű az s3 jön!
-
Márkosz
tag
A HTC One hamarabb megkapta a 4.3-at!
-
kengyel
nagyúr
Ez egy jó hír
-
Oppenheimer
nagyúr
milyen az uj billentyuzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest