Android 4.3 a Sony készülékein

A Google az alaposan átdolgozott Nexus 7 mellett tegnap az Android operációs rendszer továbbra is Jelly Bean név alatt futó 4.3-as verzióját is leleplezte, mely elsőként a Nexus sorozat számára vált elérhetővé. A globális gyártók közül elsőként a Sony jelentette be a frissítési listáját, melyen egyelőre csupán az Xperia Z, ZL, ZR, SP és Z Ultra mobilok és az Xperia Tablet Z táblagép szerepel, vagyis jól láthatóan csak a csúcsmodellek számára lesz elérhető. Hogy a frissítés mikor lesz elérhető azt egyelőre nem tudni, hiszen az Xperia Z és ZL még csak most kapta meg a 4.2-es frissítést, mely az Xperia ZR és Xperia Tablet Z számára csak augusztus elejétől lesz elérhető. Pozitív hír viszont, hogy a Sony is felismerte és elismerte, hogy a korábbi frissítései közel sem érkeztek olyan gyorsan mint azt szerette volna, melyen a munkafolyamat hatékonyabbá tételével igyekszik gyorsítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia Tablet Z - gyönyörűségem

    Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.

  • Sony Xperia SP - a jónevű japán

    Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

  • Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

    Együtt mutatták be az Xperia Z-vel, azonban utána nagy csönd lett körülötte, pedig a ZL több egy szimpla átnevezésnél, valamiben jobb, valamiben nem.

  • Sony Xperia Z - a nagy varázsló

    A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.

Hirdetés