- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Igen, használhatatlanná is tették mindkét mobilt, lehet tapsikolni, főleg hogy ott még a downkgradet se lehet eszközölni, aki rábökött a szépen, hívogatóan villogó frissítés gombra az halálra is ítélte a telefonját.
Persze túlzok, működik az, csak nem iPhonehoz méltóan, sokkal inkább egy rosszul optimalizált 100 dolláros kínai androidra hasonlít... -
nyilván androidos telefonokra gondoltam, android verziót is írtam ott, de ha már írtad; szentségeltek is az iphone 4, de még a 4s tulajok is az első verziós ios 7 alatt, és várták a javítás javítását - ha már nem teszi lehetővé a gyártó a korábbi ios verzió alá történő visszaállást, illetve sima 4 esetén még részint lehet trükközni az shsh mentéssel, de 4s óta ez a lehetőség is elvágva, sehogy sincs visszaút -, hogy ismét gördülékeny legyen a rendszer ios 7 alatt, mint volt az ios 6 alatt, de olyan már nem lesz...
az utolsó ios 7 verzió alatt jobb kicsivel, mint az első alatt, de az iphone 4 és 4s sebessége már így sem közelíti meg az utolsó ios 5 vagy a jobb ios 6 verzió alattit.IX0S; (hazai) szolgáltatós iphone esetén nem kell például aktiválni, alapban az eladás napjától ketyeg a "garancia".
az apple sem közöl le soha pontos információt az eladott készülékek számát tekintve, hiába ismeri darabra pontosan azt.
android alatt is lekövethető akár típusra bontva is az aktivált készülékek száma, play, android eszközkezelő...stb által. -
IX0S
csendes tag
Szerintem abban a vitában Parallaxis KO-val győzött!
"Tévedés, mivel pontosan raktárkészletként van könyvelve.
Ha eladják és aktiválják akkor élesedik az Apple rendszerében a garancia is.
Az Apple sorozatszámra pontosan tudja melyik készülék van eladva, vagy áll a raktárban."Ha nem olvasom el a fenti kommentet, akkor magamtol is leírtam volna, hogy az Apple az aktvált készülékeken keresztül méri le, hogy miből mennyit és mikor adott el...
A Samsungról már többször is olvastam, hogy Ők majdhogy nem a gyártósorrol legördülő készülékeiket strigulázzák...
-
C$abi
aktív tag
Hát én azt mondom hogy egy 2014-es A brandes gyàrtó flagshipje annyira nem lehet rossz, ha van benne egy S805, 16MP-es kamera és a kijelzője is meseszép. Az már egy másik szempont hogy mit vár a szaksajtó és a technokrata fórumozó aki az összlakosság 6-7%-a.
-
banhammer
veterán
Azt azert tegyuk hozza, hogy a leszallitott darabszam nem azonos az eladottal.
-
Griff55
senior tag
jó sok gazdag van... vagy csak mi magyarok vagyunk szegények...
-
Touch-ko
őstag
Leszallitott, vagy eladott mennyisegrol nyilatkozik a samsung? Amiota S-szeria letezik, azota LESZALLOTOTT szamokat kozolnek, ami nem egyenlo az eladott mennyiseggel...
-
spawn21
veterán
válasz
|DavidWoody| #17 üzenetére
Látom nagyon nem olvasol. De nagyon.
-
M5Norbi
őstag
Oké persze ez mindenkinek szubjektív. Jobb az S4 de szerintem nem olyan sokkal.
Kicsit nagyobb kijelző,kicsit erősebb...max a FHD és a szebb külső. De kinek mi...
Amúgy egyetértek.Steve1207 : Köszi
Majd utánaolvasok. És egyetértek pont az S3 ne bírná el a KitKat-et....
De végül is fogyasztói társadalom van. Egy német/osztrák/svájci/angol/stb akinek filléres tétel el is felejti hogy nézett ki az S3 neki már rég S5 van mit érdekli hogy egy 2 éves őskövületnek van e update-je...
-
mazsi1911
aktív tag
Na az epül pont egy hetvege alatt adott el ennyi 5s-t.
-
válasz
GeryFlash #25 üzenetére
nem teljesen írom a samsung számlájára a 4.3 problémát, nem véletlen, hogy más gyártók (sony...stb) is szívtak vele...
anno az s2 esetén is azt mondták 2 évesen, hogy nem lesz több frissítés, aztán később mégiscsak kidobták a következőt is.
nem mennek tönkre gyakrabban a samsung telefonok, csak egyrészt a nagy számok törvénye - melyik másik androidos gyártót említsem, hogy szeretne eladni olyan sok telefont, mint a samsung? -, másrészt a sok trükközés, hogy leejtette a tulaj a telefont, megsérült a keret, nekifekszik beégetni a kijelzőt, és ha végre sikerül, már hívja is házhoz a szervizest, hogy cserélni kellene a kijelzőt - kerettel együtt -, mert beégett... -
Steve1207
veterán
XDA-n volt nemrégiben valahol, hogy egyelőre törölték, csak az LTE változat van hivatalosan tervben jelenleg (2GB RAM miatt). Másiknál szűk az 1GB a TW dolgai miatt. Hogy utána jön-e azt nem tudom, egylőre canceled, de ilyen esetekben inkább nem szokták kiadni már az update-et, mert utána nagyobb a rinyálás, ha az user-nél döcögősebb a rendszer. (Ezt pl azért nem értem, mert pont a KK elég pörgős mindenen, de ők tudják.)
-
GeryFlash
veterán
Az S2 frissítés rendszerre korrekt volt, de az S3 a sokáig (talán most is) bugos 4.3mal nem éppen... Főleg hogy ígérgették a Kitkatet amikor a maradékot el kellett passzolni. Szervizben tényleg nagy király a Samsung kell is az oda mert minden gyártóhoz képest gyakrabban mennek tönkre
-
válasz
Steve1207 #21 üzenetére
2.5 évesen is kapott még frissítést az s2, az s3 is 2 éves típus és nem olyan régen kapott frissítést (4.3), sok más gyártó telefonját birtokló tulaj sírva tapsolna, ha a 2 - 2.5 éves telefonja frissítést kapna...
M5Norbi; az én szemeben, az s3-hoz képest már az s4 is megváltás.
valakik szerint az s3 -> s4 váltás nem indokolt, mások az s4 -> s5 lépést nem eszközlik, de sok olyan véleményt is olvasni, akik megjárták az s széria minden lépcsőjét, és mindegyik típust jobbnak tartják az elődjénél - jobb is, csak az a kérdés, hogy adott újítások kinek fontosak/előnyösek, és kinek nem érnek annyit, hogy rádobjanak x összeget a korábbi típusra a csere miatt. -
M5Norbi
őstag
-
Steve1207
veterán
válasz
|DavidWoody| #17 üzenetére
Az updatek túl vannak ócsárolva HTC vonalon, sok mindent nem vesztek figyelembe. A samura is sokan mondták, hogy mekkora update májer, meg hogy ő hozza az S3-ra is most a KitKat-ot, aztán pár napja már bejelentették, hogy semmit nem kap pár társával együtt az a modellcsalád se.
HTC-t szóba hozva az utóbbi években ők nyomják a legjobban, ahol nem szabad elfelejteni, hogy a Sense is cserére kerül, vagy, ha nem kap új Sense-t általában kap 4 rendszerfrissítést. Persze kisebb modell esetében kevesebb, de ott is jön átlag 3 update, amik kiemelném, hogy optimalizálva vannak, nem úgy mint sok más gyártó esetében (microlag a flagshipeken? ne vicceljenek már a többiek...).
Sony elbújhat, nekik csapnivaló amit csinálnank, akár jön akár nem, Nexus meg ugye Nexus, ott kötelesek jól teljesíteni. -
M5Norbi
őstag
Nálunk biztos nem ennyire sikeres.
Iphone-t vagy akár S3-S4-et anno sok embernél láttam/látok.S5-öt egyet sem......
Oké ez már nemtud akkorát domborítani azokhoz képest. De tegnap kicsit megnézegettem MM-ban és annyira nem hozott lázba.Az S4 sokkal jobb az és az kezd is jó árban lenni. -
xperiasigi
őstag
szép meg minden de most az a 2nap ....
-
GeryFlash
veterán
A Z2ből mennyit adtak el, nem tudja valaki?
-
Lasi31
tag
Az a marketing és az a rengeteg pénz amit a Samsung befektet meghozza a gyümölcsét. A Samsung most a topon van pont ezért utálják és természetesen szeretik is sokan. Olyan szerviz és garancia rendszere van ami egyedülálló Magyarországon(Európában). Htc is magasabbra érhetne de ott azért vannak problémák a fejekben... Az LG pedig jó úton halad de első nem lesz soha mert mire az lenne arra Kína mindent visz...
-
Crafter32
őstag
Nagyon fura ezek a Samsung sikerek. Tényleg csak a reklámban látom a siker okát én is. Mondjon bárki bármit, de szebb és jobb telefont is található bőven még a hazai piacon is.
-
atikó
őstag
Szerintem ez nem valós adat, inkább ennyi telefon hagyta el a gyárat, mint hogy ez eladott példányszám lenne!
Máskor is volt már erre példa. -
halkow
őstag
Hát jók a reklámok
szegény HTC is megérdemelné a hírnevet
-
pusszycat
nagyúr
Pulzusmérönek drága,telefonnak ronda és unalmas.
-
engem részben meglepett.. jó-jó, de hát nem is tudom.. nem az igazi.
-
Quasi_modo
nagyúr
Így semmi nem kényszeríti őket arra, hogy komolyan odategyék magukat innováció és design terén.
-
fffeco
tag
Csak azért mert lehet vele medencés bulizni...
-
Silentfrog
veterán
Azért nem semmi számok ezek!
-
Steve1207
veterán
Én nem mondom, hogy jó, inkább úgy fogalmazok, hogy nem rossz. Az első Samsung, ami hardverben és végre UI-ban is a kedvemre van az elmúlt 3 évben. Durva azért látni, hogy így eldöngölik a többieket bármit is csinálnak, csak ráírják a nevüket. Ha bevezetnék a Samsung párizsit, tuti jobban fogyna 3x-os áron is, mint a Pick tapasztalat ide vagy oda...
-
HawerKing
őstag
Hat igen ami jo az jo....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest