- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UPDATE: szereztem egy ugyanilyet, ami tökéletesen működik, és nem is dohányfüst szagú
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dr. Romano #33 üzenetére
3870 és 8800gt tdpje egyezik.
szóval persze, be lehet hűteni, nálam is passzívan megy a 3870es, csak nem biztos, hogy megéri egy olyan olcsó kártyán, mint egy 450es.
-
Dr. Romano
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
nem ez a fő ok.
az egyik ok: a 8400asoknál el volt szúrva a chip designje, a lábak nagy hőingásnál (pl passzív kártya
) hajlamosak voltak megadni magukat. semiaccurate foglalkozott ezzel a problémával eléggé sokat.
a másik ok: a 7900as szériában az egyetlen kártya 100W fölötti szériában a 7950GX2 volt, két gpuval. középkategória 50W alatt. tehát alsókategóriához lehetett olcsón (nem kellett hőcső meg fél kilós borda) elégséges passzív hűtést építeni.
vö gtx460-768, vagy 4850, a 100W fölötti tdpkkel. nem lehetett gazdaságosan megoldani a passzivizálást.
-
madmaxxx
senior tag
válasz
Dr. Romano #23 üzenetére
Ez 1 elég érdekes dolog, mert az ember ilyen esetben azt gondolná vagy tartaná logikusnak, hogy a gyengébb kártyák nem termelnek annyi hőt és nem kell nekik aktív hűtés. Úgy látszik a technológia azért meghazudtolja magát.
-
Dr. Romano
veterán
Mi 8400GS karikat adtunk el (az pont ugyanezt a "hűtést" kapta mint ez) Fujitsu Siemens Scaleo OEM PC-kkel. Jött is vissza jópár konfig, azzal hogy nem ad képet, mert megfőtt a GS.
-
tomyoy
senior tag
én azt bírom mikor kiírja, hogy nem tudtam kipróbálni PCi-e csatlakozó hiánya miatt...most hirtelen 10 ismerősömnél 9 nél már van és egyik sem kocka, ha kiakarja ki tudja próbálni, ugyanez a helyzet a PCi-e tápcsatlakozóval, ilyen hirdetés több 100 van fönt...még ha AGP-s akkor azt mondom jó van, tényleg nem sok mindenkinek van már.....de láttam már egy alaplapot is amihez azt írta az eladó, hogy szintén nem tudta kipróbálni mert nincs hozzá processzora, utána néztem a hirdetéseit és volt processzora sőt egy komplett gépet bontott meg és minden alkatrésze külön volt fent...
-
madmaxxx
senior tag
Sajnos egyre többen becsapják és átverik a jóhiszemű vásárlókat az aukciós piactereken. Nem egyedi eset, de reméljük rosszabb már nem lesz.
-
Vladi
nagyúr
Ehhez hasonlóval engem is vertek már át, szerintem megsütött kártya volt. Az illetőnél kipróbáltuk, akkor még ment. Mire hazaértem csíkozott a memória.
De amúgy jó kis kártya, nagyon keveset eszik.
-
Yutani
nagyúr
Én főleg régi gépek bontásánál találkoztam a bagószag effektussal, amikor a porcica is nikotinnal van összeragasztva. Háh, de frankó!
Neked meg GAI cimbora őszinte részvétem a sok ph@sszopó átverős g@nyó miatt.
-
Blindmouse
senior tag
Ilyen van a munkahelyi gépemben.
Ha gondolod elcserélhetjük egy elfekvő GTX580-asra -
KisTopi95
aktív tag
Ez a buktatója a V oldalnak. Mondjuk eddig nem találkoztam bagószagú kártyával, de még akármi megtörténhet.
-
yolan
őstag
hozzam egyszer kerult egy 1 honapot hasznalt alaplap, abbol is tobb hetig dolt a budos. mi lehet ha tobb honapig pacolja..
-
Apollyon
Korrektor
Hű nem gondoltam volna hogy a cigiszagot a NYÁKOK is átveszik, úgy tudtam csak inkább a szövetes cuccok.
Egyébként nem gondoltál még arra hogy nagyobb felbontású képeket rakj fel? Oké véges a tárhely, de egy legalább 1024x768 felbontás már azért jó volna.
-
Weißturul
senior tag
Engem egy 7600GT-vel vágtak át. Gyakorlatilag semmi baja nem volt kivéve, hogy kispórolta a piros színt... Néha volt, néha nem (sajnos ez többször)
-
válasz
westcoastog #3 üzenetére
igen, az a terv
-
Lenry
félisten
ilyenem volt.
cérnával az aljára kötöttem egy 8 centis ventit, hogy ne melegedjen annyira
-
válasz
westcoastog #1 üzenetére
Naná... meg keveset használtként
Azt már csak mellékesen teszem hozzá, hogy olyan szinten dől a bagószag a kártyából, hogy nikotinmérgezést kap aki az 5 méteres közelébe megy... sosem értettem meg azokat az embereket, akik a lakásban dohányoznak, aki erre gépes abból más galádságokat is kinézek
-
westcoastog
veterán
Akkor gondolom ez is hibátlanként volt hirdetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest