Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
latom D1Rect te se egyszer lattad a trilogiat : ))
nekem top 5-os film!!! barmikor kepes vagyok megnezni, es neha eszre lehet venni akar a x. megnezes utan is dolgokat, amik eddig elkerultek a figyelmed!Purpose!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Én azt hittem, hogy az a probléma a képpel, hogy egy abnormálisan nagy Obama fej van a testen.
-
Realradical
őstag
válasz
Dr. Romano #25 üzenetére
Ez igaz lehet, de én a Mortal Combat Scorpion -GYERE CSAK IDE! felkiáltása óta a feliratos filmeket preferálom!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
JuliusCaesar #24 üzenetére
Ez nem minden esetben igaz. Van úgy hogy egy filmet, csak az jó szinkron menti meg a sz*rrá titulálástól!
-
JuliusCaesar
tag
Azt már régóta tudjuk, hogy a magyar fordítás csak tájékoztató jellegű. Hiba megnézni vele kétszer egy filmet, de egyszer is.
Amúgy meg a végén az oracle szerint a béke törékeny.
-
mephi666
nagyúr
jaja... mullholland drv. előtt összevesztem anno egyik ex-emmel és mondtam neki, hogy ha nem érti meg a filmet, akkor azonnal kibékülünk... és így is lett
annak a filmnek az utolsó 20perce nagyon kész van... ott mindig elveszítem a fonalat... pedig láttam már vagy 5ször... az island empire sem volt rossz tőle... az is elég beteg, de érthetőbb...
-
Trinity meghalt.
Neo is meghalt. A "szállító szerű izé" csak a hulláját vitte el.Neo visszavitte a hordozott kódot a Mátrixba, így "látjuk még", ugye a 2. rész végén van a magyarázat arra, hogy "kiis-miis" Neo.(a magyar fordítás egy borzalom)
Nem Neo döntött.
Gondolj a vázás jelentere az első részben.Igen Zion lakosai feljöhetnek a felszínre, béke lett.
-
Na ha már itt tartunk, akkor pár kérdés:
---SPOILER VESZÉLY----Mi lett Trinity-vel? Ugye a hajó némiképp "megsebesítette", de konkrétan nem volt benne, hogy meghalt.
-Mi lett Neo-val? Legyőzte a Smith programot, viszont nem értem miért kevered ide az Orákulumot. Soha nem mondott semmi konkrétumot (legalábbis úgy tűnt), Neo mindig maga döntött, és általában jól. De mindegy. Miután "győzött", egy szállító szerű akármi elvitte, de hová? Ezután a gépek abbahagyták a harcot, és Zion lakosai feljöhettek a felszínre? Egyszerűen bennem annyi kérdés maradt. Főleg, mikor a végén az Orákulum és a "Készítő" (vagy építész? Rég láttam már) beszélgetnek (vagy ekkor már Morpheussal beszél? Tényleg nem tudom már), a lényeg, hogy elhangzik egy kérdés: Mi lett Neo-val? (aha, azt hiszem a kislány kérdezte), az Orákulum feleli, hogy "Nem tudom, de úgy érzem látjuk még." Vagy valami hasonló. Tehát úgy lett vége, hogy 'nyátok...(mint a Karib Tenger Kalózai második részének). Ezt nagyon nem értettem. Következő részről sem tudok. -
mephi666
nagyúr
régen láttam, de nekem úgy rémlik, hogy végülis nem tudják egymást soha elpusztítani smith-el... épp ezért eggyé váltak a mátrix-al: neo lett a fény, smith meg a sötétség... én ilyen mondanivalót vettem ki belőle... nem pusztultak el, de a rendszer részei lettek örökre és végülis kiegyenlítik egymást...
vagy 4-5éve láttam utoljára... újra kellene néznem
-
Neo hordozza a kódot amivel képes újrabootoltatni a mátrixot. Amikor Smith legyőzi, a kód kiszabadul és ezzel elpusztítja.
Az, hogy idáig jutott az egész műsor az Orákulumnak köszönhető, mivel Neo-t nem abba az irányba terelte, hogy teljesítse a számára kitűzött feladatot, hogy újrabootolja a Mártixot, kiválasszon pár embert akik újraalapítják Zion-t, és mehet a műsor a végtelenségig.
Neo ha jól emlékszem a 6. kiválasztott. -
joey04
titán
én sem értem mit nem értesz
-
Mit nem értesz?
Azt, hogy miért az Oracle fekszik ott Smith pusztulása után?
Azért, mert Neo azzal a Smith-el küzdött, aki az Oracle-be másolta be magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest