- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ha már itt tartunk, akkor pár kérdés:
---SPOILER VESZÉLY----Mi lett Trinity-vel? Ugye a hajó némiképp "megsebesítette", de konkrétan nem volt benne, hogy meghalt.
-Mi lett Neo-val? Legyőzte a Smith programot, viszont nem értem miért kevered ide az Orákulumot. Soha nem mondott semmi konkrétumot (legalábbis úgy tűnt), Neo mindig maga döntött, és általában jól. De mindegy. Miután "győzött", egy szállító szerű akármi elvitte, de hová? Ezután a gépek abbahagyták a harcot, és Zion lakosai feljöhettek a felszínre? Egyszerűen bennem annyi kérdés maradt. Főleg, mikor a végén az Orákulum és a "Készítő" (vagy építész? Rég láttam már) beszélgetnek (vagy ekkor már Morpheussal beszél? Tényleg nem tudom már), a lényeg, hogy elhangzik egy kérdés: Mi lett Neo-val? (aha, azt hiszem a kislány kérdezte), az Orákulum feleli, hogy "Nem tudom, de úgy érzem látjuk még." Vagy valami hasonló. Tehát úgy lett vége, hogy 'nyátok...(mint a Karib Tenger Kalózai második részének). Ezt nagyon nem értettem. Következő részről sem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Xbox Classic / Xbox 360
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest