Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Problem? Épp segíteni akartam, de előtte tisztázni kellett az alapállást. A következő lett volna, hogy térjünk át akkor a Win7 topicba, és írd le, mi a probléma, hátha tudok segíteni.
---
No flame, de a személyes tapasztalatom a következő:
Win prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót
Linux problémára (annak ellenére hogy dedikált GYP-s topicja is van, és dedikált help topicja is van) nem kapok választ, vagy a válasz nem megfelelő, vagy a válasz nem értelmezhető számomra, és ezt jelezve csak gyökkettő esetben hajlandóak foglalkozni a mugli problémáimmal.*
Pontosan ez a bajom a linux közösséggel, csak eddig megtartottam magamnak, mert a) már leírtam máshol b) nem akartam még egy flamet.
*jellemzően ilyenkor kapok egy LMGTFY linket, vagy egy ~30 oldalas development summary-t, ami egyrészt nekem kínai, másrészt többtízszeres ráfordítást igényel, mint a win esetében. Ilyenkor a standard válasz az, hogy ja, hát meg kellene tanulni ezt is, mint minden mást. Igen, rendben, OK, személy szerint köszönöm nem kérek belőle, nincs harag, elférünk, csak akkor ne kelljen már minden egyes cikknél harmincszor végigolvasnom, hogy YYYY lesz a Linuxéva.
Tényleg nem várok a vonal alatti részre reakciót, magánvélemény, árnyalja a képet, nem célja a vitaindítás. Ne reagáljatok rá pls, ha nem elengedhetetlenül fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lézervágás és gravírozás (rétegelt lemez és kraftkarton)
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Eladó 2 db pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest