- Mobil flották
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Remus389 #176 üzenetére
Tecsó bike-on a bringaboltban 20ezerért vihető bringa váltói, fékei, stb vannak. Meg lehet venni, lehet vele menni, DE... Nem véletlenül nem ajánlják a bringaboltban sem. 60-ért már kapsz olyan bringát, aminek normális a váltója (nem kell kettőt kattintani az egy váltáshoz), normális a lánca, duplafalú a felnije, normális gumija van, és ha nagyon ragaszkodsz hozzá, van rajta teleszkóp, amiről elmondják, hogy ennyiért ne várj sokat, mert kb dísznek jó. Mint a teszkóbájkon, ami után a sok hozzád hasonló szakértő nyomatja a marhaságokat, hogy a teleszkóp semmire nem jó, meg ez is legalább olyan jó, mint a drágább, stb. Egy aluvázas bringát emellett, főleg ha jól be is van állítva, mérföldekkel egyszerűbb tekerni mint a gagyi teszkóbájkot, de persze azzal is lehet bringázni - kb egy szinten van a hatvanas évek csepeljeivel.
-
FefeeX
veterán
válasz
Remus389 #164 üzenetére
Most komolyan, nem a Gabánál dolgozol Te véletlenül? Ennyi marhaságot összehordani egy ilyen szutyok gép védelmében szerintem másnak nem menne...
Amúgy az Acorp tápom, ami elszállt, elfüstölt benne valami anno, egyrészt "márkásabb" volt mint ez a Gaba, másrészt nem hogy biztosíték nem volt benne, de még a gép is ment tovább, csak kva büdösen (szerencsére semmit nem nyírt ki, de nem sokon múlt, folyamatosan vinnyogott a lap, hogy túlfeszt kap) -
FefeeX
veterán
válasz
Remus389 #116 üzenetére
"iMacnek ha az oprendszer miatt nincs rá elég játék"
Mivel egy éve már MacBook Airem van, így azért otthon vagyok a témában. Linkeljem a Steam profilom? A 30 játékból 22-23 MacOS kompatibilis natívan. Ami többségében azt jelenti, hogy ugyanazon a vason akár 30-40% teljesítménykülönbséget mutat a MacOS javára... Vagy az összes Blizzard játék. StarCraft2, Diablo3, WoW (de tényleg az összes korábbi is) Szóval azt hiszem ezt a részt kitárgyaltuk.
"ja meg hogy aluminum a hátlapja, ez senkit sem érdekel nem fogdossa az ember"
Egyrészt nem csak a háta alumínium, hanem az egész ház, másrészt nincs fél méter mélysége mint a CRT-knek, meg ennek a Gabának, ha már ilyen az összehasonlítás. Harmadrészt azért ha már megtehetem, nem kopogós ratyiműanyag házat veszek, a monitor legyen szép, mert nem 5 percet töltesz előtte, és sokat számít. Emellett a hűtésben is számít.
És akkor egy plusz infó: tavaly a popup dayen a 27" iMac ment fél év garival (kiállított darab) 250 ezerért. Csak hogy tényleg árában hasonlítsuk az anyagot, mert igen, van aki megveszi teljes áron, mert nem számít neki a pénz, ezt én egyelőre nem tudom, vagy nem akarom megtenni. Ami meg csak a Win alatt fut, Parallels Desktop (tőzsdéhez Markers-t használok, ami csak Win alatt fut), és akár teljes méretben, akár ablakban fut a virtuális gép teljes értékű Windows-zal.
"iMac-et játékra nagy butaság venni"
Nem nagyon láttam még olyan embert, aki csak játékra vett volna egy gépet, amennyiben az nem konzol...
Nem véletlen nem írtam ezeket ide, mert úgy gondoltam, hogy nem ide tartozik, de ha már a másik oldalról hülyeségekkel dobálózol, egy kiigazítást megér...
És már korábban leírtuk, hogy ez a Gaba nem egy olcsó egybegép, hanem hasonló komponensekkel rendelkezőkkel szemben igenis rajta van egy +20-30%, és ráadásul gagyiműanyag, és pont a javíthatósága is inkább laptop, mint asztali.
-
FefeeX
veterán
Ebay-en PATA+SATA to USB kábel 2ezer. És szerintem manapság minden technikailag fejlettebb embernek ott a szekrényben egy CD/DVD meghajtó...
Nálam pl több is van, mikor 5ezerért lehetett újonnan venni a jobbnál jobb DVD írókat, vettem újat, de hülye lennék 2ezerért elsózni a tökéletes NEC/Pioneer cuccot, ami mondjuk LF-t is tud, stbstbnamost ebből gyönyörű ha-kell-használom különben meg nem kerreg, nem fogyaszt eszköz lesz, pl netbookhoz, ultrabookhoz, és akkor már asztalihoz is (azon gondolkoztam, hogy a következő asztalimban már tuti nem lesz DVD író)
-
-
FefeeX
veterán
Nem is gagyiműanyagból vannak
aram01: valamit kezdened kéne a szeretethiányoddal... mások *uzizása nem a jó út...
Prof: iMac 27", és bocsi, elírtam, 6970 az
micimacko: na ez már valami
Duliee: egyrészt az irodai gépre is megírtam, milyet lehet olcsóbban, jobbat. Másrészt, nem gondolod, hogy egy ekkora koppintásnál nem jön elő az Apple, akiről zsírpapírral másolták, csak néhol elcsúszott?
-
FefeeX
veterán
"saját fejlesztéseik vannak. Talán ez is ez?"
Igen, bizony, ez is Gaba fejlesztés, csak az epül elloptaAmúgy egy ilyet 180-ért, vagy iMac-et használtan 200-250 körül, normális VGA-val, normális processzorral, normális egérrel, billentyűzettel, IPS panellel stb... Persze, új vs. használt... De akkor meg mondjuk egy monitor hátuljára szerelhető miniPC, ilyen box izé, az is tud annyit mint ami ebben van, akinek ez elég annak feltehetőleg az is, nincs nagy doboz, és ennyiből kap mellé 23" IPS monitort, és még marad pénze is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest