- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
mi köze egy Acorp tápnak, ahhoz a táphoz amit ebbe az egybegépbe beleraktak? Tudod pontosan milyen táp van ebbe a Gaba egybegépbe? világosíts fel minket
ez kábé olyan hogy ne vegyél BMW-t, mert nekem 10 éve megadta magát a Mercedeszem!
Mi közük egymáshoz? Mind2 német... pedig a Merci még márkásabb is
(mondhattam volna Renault-Citroen példát is)
mi köze van az ősrégi Acorp tápodnak, ami nálad állítólag megadta magát, valamikor egyszer a múltban, ahhoz a táphoz amit ebbe az egybegépbe építettek?
semmi köze nincs, elárulom, más típus
és ha történetesen egy Chieftec adta volna meg magát nálad, magávalrántva a géped? akkor te egyszerű logikád szerint a Chifi megbízhatatlan és folyton szídnád, az nem számít hogy mondjuk 10.000-ből pont te lettél a "szerencsés"
érted, általánosítotok, pedig meg kéne nézni először azt a bizonyos tápot, és ha egy hozzáértő is megállapítja hogy veszélyes lehet , akkor oké
de látatlanba... látszik hogy csak a hibát keresitek...
-
Remus389
veterán
És már korábban leírtuk, hogy ez a Gaba nem egy olcsó egybegép, hanem hasonló komponensekkel rendelkezőkkel szemben igenis rajta van egy +20-30%, és ráadásul gagyiműanyag, és pont a javíthatósága is inkább laptop, mint asztali. leírtam 226.000Ft-al olcsóbb a hasonló méretű Apple-től, 2,5*-szer olcsóbb
oké lehet neked nem számít 226.000 Ft, van akinek számít, szerintem nem annyival jobb mint amennyivel drágább az Apple, de ezt szerintem belátja mindenki
egyedi vételek persze vannak, valaki jól járt, és?
nem értitek...
az kit érdekel hogy aluminium egy asztali gép? ez nem okostelefon vagy laptop, nincs olyan nagy jelentősége
amiket én láttam más egybegépeket, sokkal gagyibbak és rondábbak voltak, szóval nem rossz vétel ez(konkrétan HP valamivel dolgoztam, ronda mattfekete volt, Atomos lassú, rossz képe asszem 1440-es, de nem tetsztett), ez nekem tetszik a teszt alapján
és ez még csak kezdőár(bár nem tudom), még mehet lejjebb
az egybegép kategóriában ütős ajánlat az alacsony ára, Full HD-s képe, szép külseje miatt, ennyi, nem kell túlragozni, meg egyből a 2,5-szer drágább iMac-cel példálozni hogy az aluminium meg erősebb hardvere van, persze, de 2,5* drágább 226000Ft-al !!! hello
a kivastagított részt mikor jut el a fejekbe?
-
Buci21
addikt
6970M, ami már nem nagy durranás asztali cuccokhoz mérve
(lásd ez egy butított, alacsonyabb órajelen járatott 6850). Szerintem aki ezt a Gabát veszi, annak nem OSX, meg 6970M kell milliókért, az szimplán irodai meló, excel, word, böngető stb. Arra meg a 2 mag 2+ ghz bőven elegendő. És mi másolás az almáról? az h képernyő van benne mint a samsung telefonjaiban? netán az h kerete is van, meg íves formája? aki ezt összekeveri egy almás cuccal az megérdemete.
-
MaUser
addikt
Ezen üdvrivalgásokról már a Discovery-n vetített egyik számtech sorozat Apple-ről szóló részében is bevallották az Apple képviselők (illetve csak elmondták, mert már régóta tudott és alkalmazott technika mások által is), hogy már iPod-nál is a saját dolgozóikat gyakoroltatták be "üdvrivalgani" és az üzletek előtt sorban állni.
A többi meg jött magától, hype és unott városi népség sok mindenre képes.
-
AssAssynn
addikt
Most attól, hogy hasonlít rá nem kell egyből ezt mondani, de még ha koppintottak is, nem érdekel, mert százszorta inkább veszek egy magyar terméket, mint egy külföldit. Plusz sokat utálják az almát, ez nekik is jó lehet. (:
Amit írsz a külön monitorról, s a hátuljára szerelhető mini gépről az igaz, de nem biztos, hogy mindenki ért ahhoz, hogy így összevadássza a dolgokat. Sokan meglátják ezt, megtetszik nekik, mert kompakt, s megveszik. -
Mert mindenkinek az i7-re van szüksége... Katikának az irodában is, mert ő vérjúzer, és nagyon vágja a körtét, vagyis almát
Amúgy meg nincs értelme ezt az almával hasonlítani. Nem egy árkategória...
De szerintem van joga a piacon egy olcsó alternatívának... Én egy alma logóért sose fizetnék akkora árat.
Ez a gép jó, és ez a cikkből is lejön szerintem
, De nem alma / de ahogy sejtem még ezek után is lesz alma vs. gaba hasonlítgatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- FHD CORE I5 8500 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD AMD RX 6600 XT 8GB DDR6 600W TÁP 1ÉV GAR!
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- ÚJ Gamer PC - R5 5500, RTX 3060Ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest