Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
2 évig használtam g prot versenyszerű fps-re, első batchből is volt nekem ahol összeért a két gomb ha lenyomtad erősen mindkettőt, és a legújabból is. Előtte rengeteg egér megfordult nálam, de ezzel megtaláltam az akkori számomra legjobbat. Az, hogy kicsinek tartja valaki, szerintem csak jó, ahogy RJN mondta, ceruzával is egy vékonnyal ir kényelmesebben és pontosabban az ember nem pedig egy nagy bumszlival, illetve a g pro nem is olyan kicsi, mm710 és UL2 SOKKAL kisebb.
Jelenleg egy viper ultimatet használok, nem volt bajom a g proval csak ki akartam ezt próbálni, jobban tetszik, hogy nem ér a tenyeremhez fingertip grip-el, a g pro hozzáért
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest