- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xlendo
csendes tag
Pont ez az, hogy van összehasonlítási alapom. Az S10+ nál azért írtam, hogy ez nem számít, mert ott nem tapasztaltam gondot, majdnem 6-7 óra kijelzőidővel. Azzal, hogy levelezek, néha elolvasom a híreket és egy kis facebook miatt nem vagyok hardcore user főleg, hogy amit lehet takarékra raktam. Csináltam rajta resetet is, most ne menjünk bele, mert sorolhatnám mit tettem akku kímélésért... Nem első dolog mivel már 1 éve használom szóval azért, mert van véleményem és nem technikai analfabéta vagyok igenis van hátránya érezhetően. Nem tudom honnan veszed, hogy nincs összehasonlítási alapom, de mindegy ebbe se menjünk bele. Nincs irreális elvárásom se de az S10 exynos kombó nem nyerő. Ez volt az első és utolsó ezzel a chipel szerelt mobil amit vettem.
Szerintem neked sem sok összehasonlítási alapod van, ha látatlanba így betalálod az embert, biztos néztél pár videót és elolvastál pár tesztet... Nálam azért pár mobil megfordult, párhuzamos használattal. De biztos jobban tudod maradj ebben a tudatban :) -
Xlendo
csendes tag
Exynos S10-ben elég gáz. Üzemidőben jobb napokon 3,5 óra SOT de inkább kevesebb. S10+nál ez nem gond. De én is belenyúltam az S10-el a következőkben elkerülöm az exynost. Ja és a gcam-et is el lehet felejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest