Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
Bocs srácok, de szerintem a lényeg felett siklotok el (tisztelet a kivételnek).
Én azt várnám, vártam volna ettől a termékcsaládtól és fejlesztéstől, hogy teljesítményben (a teteje) jobb legyen a gtx 980-nál és ugyanakkor a fogyasztása, így a hőtermelése is alacsony legyen.
Kicsit elszomorít az a hír, hogy már a gyártó vizezésről beszél, mert szerintem az nem megfelelő, versenyképes fogyasztást, hőháztartást vetít előre.
Jó lett volna olyan kártyákat látni, amilyeneket az NV a kis fogyasztással jól meg tudott oldani, gondolok itt a Strix-re, az MSi és más egyéb gyártók fél passzív működésű hűtési megoldásaira.
Én szeretem, ha combos a vas és amikor néha tudok játszani, akkor van kraft, de ha nem használom a gépet, akkor legyen kussban, nem érdekel a hipiszupi víz, meg egyéb léghűtési megoldások, ha 10 venti megy folyamatosan a gépben, az akkor is mozog és hangot fog kiadni magából (megjegyzem... én még hangtalan vizes megoldással eddig nem találkoztam, sőt meg merem kockásztatni, hogy hűtési hatékonyságban jobb, de zajban rosszabb megoldású és körülményes a vizezős opció).Úgyhogy én inkább a félpasszív, szinte hangtalan csúcskártyákat preferálnám, ha végre lenne AMD oldalon ilyen (kivéve r9 280 Strix, de az is elég meleg, személyes tapasztalat).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest