Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lotusomega
senior tag
Mindenkinek szíve joga hogy megveszi e vagy nem, van még elég másik fajta telefon lehet azt venni.
Én viszont akkor is jobban örülök hogym ár augusztusban kiadják nem kell karácsonyig várni.Ez nem elvakultság, hanem ami jó azt elismerem. Nokia is csinált szart, 5800-ról lerántot sok bőr nem szimpatikus nekem sem.
Viszont 5800-t kiadása óta supportolják pedig lassan már több mitn 2 éves telefon lesz.
Ez szerintem N8nál is meg lesz, ezért írtam hogy nem félek a hibáktól... -
Lotusomega
senior tag
Nem értem a felháborodást, az jobb hogyha azt mondják , hogy egy *zart hozzuk ki augusztusban, majd csak karácsonyra kapjátok meg a fa alá...
Így legalább már augusztusban meg lehet venni, és úgyis van support kijavítanak midnent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest