Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evrynet0
csendes tag
-
evrynet0
csendes tag
Sajnos a Roku még nem nagyon eterjedt Magyarországon szal örülök hogy megtaláltam ezt a topicot
Most rendeltem meg az új Streaming Stick+ így eladóvá vált 3500R (Streaming Stick) ha valakit érdekel. Kíválóan műkődik, HD felbontás és kompakt kivitel, utazásokhoz is nagyszerű. -
Dare2Live
félisten
"A leglátványosabb a különbség, ha egy 1080p vagy 4k filmben beletekersz pl 10 mp-et visszafelé 1-2 alkalommal. Gigabiten nem veszel észre semmit, azonnal oda ugrik, 100 mbiten látod a kék karikát.
Van néhány demo (4k hdr) ami 100 mbiten már megakad és elkezd dadogni.
De tény, ha egy 1080p (talán még 4k-ra igaz, ha alacsonyabb bitrátájú) filmet elindítasz és hozzá sem nyúlsz, akkor semmi különbséget nem fogsz észre venni a két hálózat között."
és itt nincs említve az, ha esetleg vmi más is fut/eszi háttérben ami azért előfordulhat.Sokaknál emiatt ki fog esni roku, szóval de fontos.
-
vicze
félisten
válasz
twollah1976
üzenetére
Pontosan mihez kellene?
-
twollah1976
őstag
A gyarto sajnalja a gigabites halozati csatlakozast?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most rendeltem meg az új Streaming Stick+ így eladóvá vált 3500R (Streaming Stick) ha valakit érdekel. Kíválóan műkődik, HD felbontás és kompakt kivitel, utazásokhoz is nagyszerű.