Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az vigasztal hogy Skype -ot mostanság szinte csak akkor indítok ha célzottan hangban akarok valakivel beszélni (a VoIP motorja jobban tűri a hálózati gyengeségeket mint az MSN), azt is gyakran előtte MSN -en át megbeszéljük. MSN -hez pedig létezik mobilra n+1 megoldás.
Elég kedvező árban kezdenek lenni a Windows Mobile -os telefonok, hogy csak az LG KS20 -at említsem (a mobilos kamera jó ha van de igazából a k750i -ét sem használtam már jó ideje semmire, max. "lap scannelésre" de arra egy kevésbé jó is megfelel; a GPS pedig amíg nincs kocsim nem nagyon foglalkoztat, amikor mégis navigálni kell, arra elég sokszor a Google Maps); a következő telóm valami ilyesmi lesz arra pedig már elég régóta vannak teljes értékű VoIP kliensek. -
Trane
csendes tag
Nem baj, nem a Te hibád
. Nem is mondtam előtte, hogy milyenem van. Azért kösz hogy elküldted! Mondjuk csak kiváncsi vagyok rá. Nem tud VoIP-t, így beszélni nem tudnék rajta. Chatelni Skype-on ott van a javás Skype, másra (MSN, Yahoo,...) meg egy csomó kliens van (mig33, Morange,...) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem is mondtam előtte, hogy milyenem van. Azért kösz hogy elküldted! Mondjuk csak kiváncsi vagyok rá. Nem tud VoIP-t, így beszélni nem tudnék rajta. Chatelni Skype-on ott van a javás Skype, másra (MSN, Yahoo,...) meg egy csomó kliens van (mig33, Morange,...)
Választottam egy k550i -t mint legközelebbi rokon, a kijelző méret ugyanakkora. Remélhetőleg működni fog.