Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az vigasztal hogy Skype -ot mostanság szinte csak akkor indítok ha célzottan hangban akarok valakivel beszélni (a VoIP motorja jobban tűri a hálózati gyengeségeket mint az MSN), azt is gyakran előtte MSN -en át megbeszéljük. MSN -hez pedig létezik mobilra n+1 megoldás.
Elég kedvező árban kezdenek lenni a Windows Mobile -os telefonok, hogy csak az LG KS20 -at említsem (a mobilos kamera jó ha van de igazából a k750i -ét sem használtam már jó ideje semmire, max. "lap scannelésre" de arra egy kevésbé jó is megfelel; a GPS pedig amíg nincs kocsim nem nagyon foglalkoztat, amikor mégis navigálni kell, arra elég sokszor a Google Maps); a következő telóm valami ilyesmi lesz arra pedig már elég régóta vannak teljes értékű VoIP kliensek. -
Trane
csendes tag
Nem baj, nem a Te hibád
. Nem is mondtam előtte, hogy milyenem van. Azért kösz hogy elküldted! Mondjuk csak kiváncsi vagyok rá. Nem tud VoIP-t, így beszélni nem tudnék rajta. Chatelni Skype-on ott van a javás Skype, másra (MSN, Yahoo,...) meg egy csomó kliens van (mig33, Morange,...) -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Nem is mondtam előtte, hogy milyenem van. Azért kösz hogy elküldted! Mondjuk csak kiváncsi vagyok rá. Nem tud VoIP-t, így beszélni nem tudnék rajta. Chatelni Skype-on ott van a javás Skype, másra (MSN, Yahoo,...) meg egy csomó kliens van (mig33, Morange,...)
Választottam egy k550i -t mint legközelebbi rokon, a kijelző méret ugyanakkora. Remélhetőleg működni fog.