- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trane
csendes tag
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Megkövetlek
. Újra probáltam a linket, és most már értelek. Tényleg felbontásfüggetlen lehet, mert különböző felbontású készülékek szerepelnek egy linken. Akkor ez már nem aktuális!
-
Trane
csendes tag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
A kapott kód alapján azért nem tudtam letölteni a telómra, mert brandelt a készülék (T-Mobile) és az aláírt alkalmazásokat nem engedi telepíteni. A teló meg mindenképpen azt akarta telepíteni a kapott aláírt JAD-ból, ezért nem sikerült letölteni se (Application Error). PC-re meg csak SIS-t kínált föl letöltésre, ami Symbianra való. Viszont ha kapnék egy JAR-t és abból telepítenék, akkor az aláíratlan változat lenne, és van remény a müködésre. Az előbb kapott 176x220-as változat föl is települt, csak nem müködik (Ez már előrelépés). Úgyhogy továbbra is várnék egy 240x320-as változatra!
-
Trane
csendes tag
Nem baj, nem a Te hibád
. Nem is mondtam előtte, hogy milyenem van. Azért kösz hogy elküldted! Mondjuk csak kiváncsi vagyok rá. Nem tud VoIP-t, így beszélni nem tudnék rajta. Chatelni Skype-on ott van a javás Skype, másra (MSN, Yahoo,...) meg egy csomó kliens van (mig33, Morange,...)
-
Trane
csendes tag
Sziasztok! Vki tudna földobni egy javás változatot nekem? Sehogy se sikerült letöltenem, mindig "Apllication error"-t írt ki. PC-re meg csak SIS-t hajlandó volt letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest