- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Rendesen állnak hozzá egyelőre a dologhoz.
Tegnapelőtt visszavittem, akkor azt mondták, hogy a bal lencse közelebb van a szememhez, mint a jobb, az bezavarhat. Átállították, nem változott semmi. Most felküldik Budapestre a Zeisshoz.Biztos ki tudunk találni valamit, ami nekem megfelelő, hiszen én fél óra alatt több tízezer emberhez eljuttathatom az információ, ha inkorrektül kezelnék a helyzetet, és az nem épp jó reklám. De egyelőre maximálisan kedvesen állnak hozzám, és ha lezárult az ügy, akkor majd a nagy szemüveges témába leírom végig, valamint elmondom melyik optikáról van szó.
Bocsi az offért, én befejeztem.
-
szőröscica
addikt
Nekem egy CM Sileo 500-am van, meglehetősen halk.
Viszont ez a Define R3 komolyabb szerkezet, nagyon tetszik, hogy a cpu hűtő könnyen, az alaplap kivétele nélkül szerelhető benne, és a kábeleket is jobban el lehet rejteni. Külsőre viszont nem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest