- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Rendesen állnak hozzá egyelőre a dologhoz.
Tegnapelőtt visszavittem, akkor azt mondták, hogy a bal lencse közelebb van a szememhez, mint a jobb, az bezavarhat. Átállították, nem változott semmi. Most felküldik Budapestre a Zeisshoz.Biztos ki tudunk találni valamit, ami nekem megfelelő, hiszen én fél óra alatt több tízezer emberhez eljuttathatom az információ, ha inkorrektül kezelnék a helyzetet, és az nem épp jó reklám. De egyelőre maximálisan kedvesen állnak hozzám, és ha lezárult az ügy, akkor majd a nagy szemüveges témába leírom végig, valamint elmondom melyik optikáról van szó.
Bocsi az offért, én befejeztem.
-
szőröscica
addikt
Nekem egy CM Sileo 500-am van, meglehetősen halk.
Viszont ez a Define R3 komolyabb szerkezet, nagyon tetszik, hogy a cpu hűtő könnyen, az alaplap kivétele nélkül szerelhető benne, és a kábeleket is jobban el lehet rejteni. Külsőre viszont nem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 645 G2 - AMD A10-8700B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest