- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Üdv!
Egyrészt minek személyeskedsz? Írd meg a véleményed, kíváncsi vagyok. Meghallgatom mindenkiét.
A tápom 2 éves 400W-os FSP, tehát nem mondanám, hogy annyira gagyi. Nem ez az első ház amit szerelek, nem is az utolsó. Eddig egyetlen házba sem szorult be vga kártyám. Ez az Ati hd4830 is volt több házban is az utóbbi 2 év alatt, volt GMC R2 toast, IBM fekvő ház, HP házak...
Ez a ház koránt sem annyira kiváló, mint amennyire ajánlottad a fórumban. Szerintem. Nem rossz, de azért vannak tervezési hibái. Én megírtam róla a véleményemet, ha tetszik tetszik, ha nem, nem.
Kíváncsi leszek, te hogy vezeted el benne az ide kábelt, meg a hátlaphoz a ventilátor kábeleket.
Az alaplap tartó csavarokkal én még ennyit nem bajlódtam. Nincsenek végül is ferdén, a hátoldalon mind normálisan áll. Az is rendben van, hogy nem lehet kézzel tekergetni, de ne izomból kelljen már a helyére tekerni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest