Hirdetés
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na ne már srácok. Most látom csak mi van itt már megint...
Szánalom... Felnőtt(ebb) emberek ennyire nem képesek ignorálni egy másik ember ráadásul online?
Ne legyetek már ennyire gyökerek...Mért olyan mocsok nehéz felfogni, hogy ha nem tetszik, akkor nem olvasod, nem szólsz hozzá! Ilyen egyszerű a megoldás...
Azt hittem már rég vége ennek az egész bohócságnak. Én már észre se vettem az írásait... Nem is vágom hol tart a szitu, pedig a balhé idején én is figyelgettem az eseményeket... erre most megint ez...Szerintem inkább a hűdrégi nagy hangú PH tagoknak kéne felnőnie! De csak addig a szintig, hogy képesek legyenek, egy online(!) még csak nem is valós környezetben, egyetlen embert ignorálni. Ingore angolul. Elkülöníteni, vagy figyelmenkívül hagyni, nemtom hogy mondjam másképp...
Egy felnőtt ember erre képes.
Nem értem, ti miért nem veszitek már észre, hogy az egész balhét Ti gerjesztitek! Senki más.Én pont, hogy azokat a júzereket bannolnám, akik felnőtt létükre nem képesek egy virtuális felhasználót figyelmen kívül hagyni! Szánalom, hogy felnőtt ember ennyire nem képes...
Nézzetek már magatokba... Itt egy állítólagos 14 éves kisfiú, írogat baromságokat vagy tudomisén mit, és mindenki lefikázza ezért, gúnypostokat írnak és így tovább... Na akkor ki a helikopter?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő