- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Attól függ, mire használod. Multimédiában vannak erősebbek, és a nemrég bejelentett 1 GHz-es Samsung is ütni fogja.
Viszont a képen nagyon tejfölös a kijelző, mintha OLED lenne.
Ami biztos, kisebb kijelző, de nagyobb akksi van benne, mint a HD2-ben, ami ugyanazon proci mellett jó hatással van az üzemidőre. -
AS
félisten
-
.mf
veterán
válasz
runner 125 #3 üzenetére
A "Tippre: ár?" rész alatt nem ennek az árára voltam kíváncsi, hanem arra írtam, hogy szerintem miért kevésbé kelendő az nVidia Tegra
-
coyote55
őstag
Lehet, hogy a Snapdragon fogyasztásban jobb, mint a Tegra, és akkor már el is dőlt a verseny.
-
.mf
veterán
Szerintem a nagy képernyő miatt már egyre kevesebbet lehet a formán variálni, szemből ezek egyre hasonlóbbak lesznek, tehát egy ilyen megállapításnak nem sok értelme van. Szóval "nagyképernyős PDA" beütése van ennek is és a Touchnak is
más:
"ugyanakkor a multimédia téren szintén igen erős NVIDIA Tegra platform valamiért továbbra is háttérbe szorult."Tippre: ár?
nV már hozzászokott a duopol / oligopol piacokhoz és az ottani árazási modellekhez, míg a Qualcomm már régebb óta mozog az ARM sokkal kevésbé koncentrált piacán. -
Enjoy
addikt
Ennek picit htc touch cruise beütése van, csak ez még annál is csúnyább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged