Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldier2

őstag

válasz Cyberpunk #59 üzenetére

Nagy valószínűséggel ugyanolyan erős lesz mint az Xperia Z Ultra, mivel ugyanaz a SOC hajtja, és az már kapható ugye - igaz azon meg vaku nincs, lehet szidni a "fostos" kamera miatt azt is LOL.
    Nordic: Hogy miért van ezekre szükség én sem értem, de engem nem érdekel. Amíg van akinek ez bejön addig gyártják, ha majd nem lesz akkor gyártanak valami mást, csak a méret miatt nem érdemes szidni valamit. Ha nem tetszik keress kissebbet
    halkow: cseréltél te már aksit telefonban? Én még nem, pedig eddig minden telefonom legalább 2 évet szolgált (nálam, vagy közvetlenül a családban ha én már nem bírtam valami új kütyü nélkül - és mindenikben cserélhető volt az akku házilag is. Első nem otthon cserélhető akkus telo a családban a feleségem Xperia Z-je, ő jellemzően 3-4 évig nyúz egy telefont, majd meglátjuk). Egyébként a One akkuja is biztosan cserélhető, csak nem házilag. Tehát ha valamilyen gyári hibás akku van benne nem gond. Az is igaz viszont, hogy míg egy régebbi telefont 3-4 naponta kellett tölteni ezeket naponta kell. Tehát az akku vsz előbb élettartama végére ér, ez ugyanis nem fejlődött túl sokat az utóbbi években.

Új hozzászólás Aktív témák