Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
Nekem tetszik főleg az ára..
-
t72killer
titán
válasz #16820480 #35 üzenetére
Épp most láttam, h van domino-s 500MB-os csomag is a T-tol, 2kFt-ért 1 hónapra. böngészni elég, a Blu-ray filmeket meg ugyse a mobilján tölti le az ember. Nekem, ha az ősöknél nincs net, de ha 1-2 hetet töltök náluk (kb évi 3x), akkor azért hiányzik a kapcsolat a nagyvilággal -> eddig a 3GB-os csomagot vettem, de mostantól ez lesz.
Azt vajon tudja vki, hogy miért vannak mobiltelós meg szgépes csomagok? USB modemről nem lehetne használni a mobiltelós csomagot??
Amúgy, ha már a gazdaságosságnál járunk: az SMS elég drága jószág, és ha csettel (nimbuzz) ki tudom váltani nagyrészüket, az már behozta a csomag árának harmadát...
#39: természetesen senki se szereti a kártyafüggő mobilokat, énis inkább egy használt kaisert szereztem emberi áron. Mivel van rajt' 3G, így funkcionalitásában veri ezt a díszpéldányt... (OK, a procija kicsit lassú szegénykémnek). 160kHUF az kb 4 telóra való ktg-vetés
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
válasz bolondember #37 üzenetére
hát, 160-at én nem adnék ki telefonért, attól tartok semmiylen felosztásban. meg nem is jó a hűségidő meg kártyafüggőség miatt, mert akkor külföldön nem tudom használni. persze ez eléggé egyedi igény.
-
kaller1
veterán
Ekkora kijelzőn még elmegy a netezés,és a csak gprs átvitel is használható,akár az alap böngészővel is,persze only text módban...
.::> <::.
-
LA_COSTE
senior tag
Szerintem lehetett volna keményebb vasat alátenni. A kijelző is lehetett volna nagyobb.
Az ára viszont jónak tűnik, bár ilyen árfekvésben inkább mást vennék. -
törölt tag
válasz bolondember #32 üzenetére
sem T-s, sem vodás nem vagyok, bár szeritem ha az lennék, akkor sem lenne havi 10 ezrem telefonálásra.
meg akinek ilyen csomagra van szüksége, az vehet mellé N97-et, szifont, i8910-et, valami csecse HTC-t... -
Morden24
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
57000 + ÁFA + Vám + jogdíj a memórián + a kereskedő(k) saját haszna.. ha a 90 nem is feltétlenül, de a 80.000 kijöhet.
Ha ezek nélkül hozzák (csempészik?) be, az más kategória, nem az olyan importra értettem.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Rickazoid
addikt
Ha már van GPS meg WLAN, a 3G hogy maradhatott ki?
Az a hiányzó 3G nagy hiba szerintem. Mondjuk más kérdés, hogy ilyen méretű és felbontású kijelzőn akar-e valaki netezni.. de ha már van hozzá előfizetése az embernek, akkor az csak EDGE mellett pénzkidobás, nélküle meg az EDGE is fölösleges.
De a kezdőára legalább kellemes.
Persze nyilván ha el is jutna hozzánk, lenne vagy 80-90, úgy nem érné meg errefelé.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Morden24
nagyúr
válasz #16820480 #25 üzenetére
Régebben asszem a T-nél volt 30 meg 80Mb-s csomag (most Domino-ban van 100Mb-s), a többi szolgát nem igazán ismerem - azt hiszem, Vodánál nincsen 1Gb alatti (szerk.: tévedtem, van 1600-ért 100 mega vitamaxhoz, vagy hogyishíjják), PGSM meg annyira nem érdekel, hogy semennyire.
500Mb valóban nem egy hatalmas adatmennyiség, de legmagasabb kihasználás mellett 350-400 megát szoktam elverni belőle. Az ára szerintem nem nagy összeg, persze kinek mi a drága.
Hát az, hogy 100 forint legyen 50 mega, az még szerintem arrébb van. De egyébként azt is hozzá kell tenni, hogy relatíve kevés az olyan ember, aki egy mobilképes telefonnal 30-50 megát akar netezni itthon.
Lássuk be, itthon a casual mobilnetezés nem egy elterjedt illetve igényelt dolog. Oké, persze: ha a Mobilarena olvasóit nézed, akkor igen, de az "utcán" azért nem ez a helyzet.
Ahogyan begyűrűznek hozzánk is a mobilképes telefonok az alsó frontokra is, és kialakul az emberekben az igény, meg fognak jelenni a tömegeknek szánt csomagok is, és akkor majd megindulnak lefelé az árak.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
törölt tag
én meg csak azt mondtam, hogy szerintem semmi baj vele, meg fogja találni a célcsoportját.
mondjuk nekem olyan mobilnet csomag kéne, hogy van benne mondjuk 30-50MB és 100ft havonta. 500 mega nem pálya, mert túl sok, és ahhoz képest túl drága is még. főleg hogy 500MB nem egy hatalmas adatmennyiség. -
Morden24
nagyúr
válasz #16820480 #22 üzenetére
kevesn képesek/hajlandóak kiadni egy készülékért annyi pénzt. tehát szerintem ilyen is kell a piacra.
Ezzel csak az a baj, hogy ha általánosan a mobilárakat nézem, akkor ez sem éppen olcsó.
De még egyszer: szerintem ennek a telefonnak, ezzel a kijelzővel, felbontással, plusz még az EDGE-dzsel nem sok értelme van. Az ázsiai piacokat bevallom, nem ismerem behatóan. Lehet, hogy ott van értelme.
egyébként sms-t küldeni nem kínszenvedés? másodpercekig kell várni, amíg azt a pár bájtos kis vackot átszenvedi a hálózaton ugye.
Arra nem várok, ugyanis azt nem nézegetem, hogy tölti-tölti-tölti, hanem elment, vagy megjött. Hogy egyébként 1 másodperc vagy 10 perc alatt megy-e át a hálózaton, az tökmindegy.
De ha az e-mailt percekig tölti (mert teszem azt nem egy nyamvadt e-mailed jött a haverodtól a reggeli viccrovattal, hanem mondjuk 10-20-30), az már bizony szar, és valóban kínszenvedés.csak annyira volt jó, hogy lehetett vele piszkálni a tulajokat, hogy még ez sincs benne...?
Megvolt a jó oka: az amcsi forgalmazó asszem még talán 3G hálózatot sem üzemeltetett, szóval tökmindegy volt. De igen, egy csúcskészüléknél azért (európai szemmel nézve) nem volt jófej dolog.
És azt se felejtsd el, hogy 2010 van, nem 3 évvel ezelőtt. 2010-ben nem egy csúcskategória-privilégium a 3G.
ha nem lenne olyan drága, akkor többen megengedhetnék maguknak, olyanok is, akik adott esetben csak chatelésre használják.
Nálunk is egyre barátságosabbak a mobilnet árak, ráadásul egyre több csomagból tudsz válogatni. Oké, torrenthuszároknak nyilván nem opció, de pl. nekem is olyan csomagom van, amiben 500Mb befoglalt net van. IM-re, emailezésre és netezésre több, mint elég.
-
törölt tag
ha nem lenne olyan drága, akkor többen megengedhetnék maguknak, olyanok is, akik adott esetben csak chatelésre használják. egyébként sms-t küldeni nem kínszenvedés? másodpercekig kell várni, amíg azt a pár bájtos kis vackot átszenvedi a hálózaton ugye.
az viszont igaz, hogy a Gigabyte egy ázsiai cég, és ott nagyon sok helyen (most nem Japánra és Koreára gondolok) az emberek döntő többsége arra használja az alap mobilnet csomagokat, hogy IM-re bejelentkezzen vele.a szifon 2007-ben (meg azóta is az aktuális verziója folyamatosan) csúcsmodell, ez meg inkább alsó-közép kategóriás. amúgy engem pont a 3G hiánya zavart a legkevésbé az akkori szifonban, csak annyira volt jó, hogy lehetett vele piszkálni a tulajokat, hogy még ez sincs benne...?
be fogja korlátozni a vásárlói körét, de nem lehet minden telefon csúcskészülék. azokból (egy-két kivételtől etekintve) nem szokta túl sokat eladni, mert kevesn képesek/hajlandóak kiadni egy készülékért annyi pénzt. tehát szerintem ilyen is kell a piacra.
-
Morden24
nagyúr
válasz #16820480 #18 üzenetére
de amennyire pofátlanul drága itthon még telefonálni, én nem szívesen adok ki több száz/ezer forintot egy korlátos mobilnetre havonta.
Nézd, erre vagy azért adsz ki pénzt, mert szükséged van rá, vagy azért, mert megteheted. Egyik esetben sem jó móka, ha csak EDGE van.
Persze lehet mondani, hogy a kisiskolásnak drága a mobilnet arra, hogy a sulipadból msn-ezzen (ezt most nem rád értem), de hát könyörgöm, ez jelenleg itt nem így működik.
Mellesleg feltételezem, hogy a magyar átlagfizetés ill. mobilnet tarifák nem igazán voltak napirenden a Gigabyte-nál, amikor összerakták a készüléket, szóval nem védi meg az, hogy a magyaroknál nem éri meg a 3G.általában ott szoktam telefonról netezni, ahol van wifi is, így nekem az az elsődleges
Értem. Ettől még egy alapvető dolognak kéne lennie egy okostelefonnál a 3G képesség. Ha az eredeti szifonról levették a keresztvizet ezért 2007-ben, akkor minden további nélkül megteszem ezzel 2010-ben.
de lehet, hogy van még pár ilyen ember, mitn én.
Nem is azt mondtam, hogy te ne vedd meg. Azt mondtam, hogy a 3G hiánya (egyebek mellett) eléggé be fogja korlátozni ennek a telefonnak a vásárlókörét.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz RandomGosu #15 üzenetére
gondolom olcsón beszerezték
kecsegtető az ára, kicsit csökken és igazán jó választás lehet...
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
törölt tag
lehet, hogy csak én vagyok ennyire elszállva, de amennyire pofátlanul drága itthon még telefonálni, én nem szívesen adok ki több száz/ezer forintot egy korlátos mobilnetre havonta.
általában ott szoktam telefonról netezni, ahol van wifi is, így nekem az az elsődleges. az, hogy van-e 3G vagy akár gps, az tök mindegy, mert úgyse használom. de lehet, hogy van még pár ilyen ember, mitn én. -
Napfénysüti
nagyúr
Ilyen kezdőárral itthon is sikeres lehetne.
Mondjuk az tényleg érdekes hogy Androidos és nincs benne 3G.Més que un club!
-
Isee
senior tag
válasz RandomGosu #15 üzenetére
Ezen a szinten már alap dolognak kellene lennie
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
RandomGosu
senior tag
azért simán elfért volna az a 3,2mpixel szerintem.
-
Morden24
nagyúr
válasz #16820480 #11 üzenetére
A győri szakaszon vonatozva sokszor van edge only terület, én személy szerint még e-mailezni sem tartom zseniálisnak - hogy értsd: nem probléma ez egyszer-kétszer, de hogy az legyen a maximum, amit tud nyújtani a telefonom... inkább veszek normális készüléket használtan 50K-ért.
Valószínűleg ugyanez vonatkozik IM-re is: en bloc kínszenvedés ezzel ÉLNI, legalábbis szerintem. Tehát hangsúlyozom, számomra a dologban az a kiábrándító, hogy ez lenne a maximum, amire a telefon képes, ami nem csak a felhasználói élményt rúgja fejbe, de valljuk be, hogy erősen korlátozza a lehetőségeimet.
És erre még azt sem lehet mondani, hogy ez egy low budget készülék, mert igazából ilyen téren nincsen összefüggés.
Személy szerint nagyobb problémának tartom a 3G hiányát, mint a WiFi-ét pl. Ezt Magyarországra is érthetem, de akár általánosan is.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz #16820480 #11 üzenetére
Én weboldalakat is szoktam nézegetni, ott már elég komolyan számít az átviteli sebesség. A szüleim környékén sokáig csak sima GPRS net volt, azzal kínszenvedés volt még csetelni is
Amúgy embere válogatja: akinek van mobilnet előfizuja, természetes, h olyan gépet vesz, ami tud 3G-t.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
8nemesis8
veterán
Árához mért a tudása, nem lehet rossz választás, ha kicsit lentebb megy majd az ára szerintem.
-
Morden24
nagyúr
Kicsi a kijelző és gyenge a felbontás. Más kérdés, hogy low budget-ként 50K-s induló árral még lehet is belőle valami.
Ellenben az 1500-as akksi legalább rendesen ki tudja szolgálni
EDGE átviteli képességet -> Mondjuk itt megdöglött a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
cr4sh-
tag
Faszaa kis HTC Magic
-
amanoba
őstag
tiszta HTC magic..de legalább az ára jól van belőve!
kérdés milyen a minősége..Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Magnum_
nagyúr
jó kis low budget telefonnak tűnik, de egy 3" kijelző odaférhetett volna.
I humbly and respectfully decline™
-
Ricardo
titán
A navigációs rész nem tetszik , de ettől eltekintve örülök hogy jön. Egyre több Android készülék érkezik, és ez nekünk , vásárlóknak nagyon jó. A kezdő ár sem tűnik vészesnek.
-
Mr.Csizmás
titán
nyami tetszik nagyon
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest