Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz #16820480 #22 üzenetére

kevesn képesek/hajlandóak kiadni egy készülékért annyi pénzt. tehát szerintem ilyen is kell a piacra.

Ezzel csak az a baj, hogy ha általánosan a mobilárakat nézem, akkor ez sem éppen olcsó.

De még egyszer: szerintem ennek a telefonnak, ezzel a kijelzővel, felbontással, plusz még az EDGE-dzsel nem sok értelme van. Az ázsiai piacokat bevallom, nem ismerem behatóan. Lehet, hogy ott van értelme.

egyébként sms-t küldeni nem kínszenvedés? másodpercekig kell várni, amíg azt a pár bájtos kis vackot átszenvedi a hálózaton ugye.

Arra nem várok, ugyanis azt nem nézegetem, hogy tölti-tölti-tölti, hanem elment, vagy megjött. Hogy egyébként 1 másodperc vagy 10 perc alatt megy-e át a hálózaton, az tökmindegy.
    De ha az e-mailt percekig tölti (mert teszem azt nem egy nyamvadt e-mailed jött a haverodtól a reggeli viccrovattal, hanem mondjuk 10-20-30), az már bizony szar, és valóban kínszenvedés.

csak annyira volt jó, hogy lehetett vele piszkálni a tulajokat, hogy még ez sincs benne...?

Megvolt a jó oka: az amcsi forgalmazó asszem még talán 3G hálózatot sem üzemeltetett, szóval tökmindegy volt. De igen, egy csúcskészüléknél azért (európai szemmel nézve) nem volt jófej dolog.

És azt se felejtsd el, hogy 2010 van, nem 3 évvel ezelőtt. 2010-ben nem egy csúcskategória-privilégium a 3G.

ha nem lenne olyan drága, akkor többen megengedhetnék maguknak, olyanok is, akik adott esetben csak chatelésre használják.

Nálunk is egyre barátságosabbak a mobilnet árak, ráadásul egyre több csomagból tudsz válogatni. Oké, torrenthuszároknak nyilván nem opció, de pl. nekem is olyan csomagom van, amiben 500Mb befoglalt net van. IM-re, emailezésre és netezésre több, mint elég.

Sectumsempra - For Enemies

Új hozzászólás Aktív témák