- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
eloszor is itt nem a nagyteso vigyazott a cuccokra, hanem a sajat halozatukon voltak az adatok, azt tortek meg
Így van, a nagytesóról már csak a következő hsz -ben volt szó. Ha megnézed mire írtam, akkor érteni fogod.
persze nem azt mondom, hogy nem hibasak, a biztonsagra igenis figyelni kell, de a megoldas nem az, hogy elvagjuk a kabelt, es majd offline megoldjuk
Nyilván van ilyen is, de mint látod, nem tudtak vigyázni még ezekre az adatokra sem. És ez itt a gond. Ezért kell jól meggondolni hogy mit intézünk távolról valami szolgáltatásban (ami jobb esetben saját) és mit helyileg.
-
lapa
veterán
én csak arra gondoltam, hogy a flash _player_ meg az _acrobat_ reader lennének az én nyilvánvaló célpontjaim, nem az amit alig használ valaki ezekhez képest. gondolom így volt értve a népszerűség. de remélem mostmár neked is érthető miért bátorkodtam elnagyolva termékneveket írogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged