Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
butyek
senior tag
Mint egy falat kenyér...
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
nuke7
veterán
-
Depression
veterán
Olyan funkció nincs, hogy én tekerem a telefonom, mintha meg akarnám folytani a másikat, a fogadó félbe meg belecsap az áram, vagy folytó gázt enged ki?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Probber
őstag
Ennek túl sok értelmét nem látom.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
fatal`
titán
Ennek, ebben a formában nincs értelme, de továbbfejlesztve (pl. a korábbi gombos példánál maradva) később jó dolgok sülhetnek ki belőle.
-
Baltásgyilko
csendes tag
Sokszor a hülyének tűnő ötletek mozgatják a világunkat, mert bedobnak valami hülyeséget a közösbe és lehet hogy valakiben épp ez indít el egy "világmegváltó" ötletet.
Vagy csak támogató kell és minden eladható nézzétek csak meg ezt.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Igen nagyjából, csak a tapintás a lényeg. Haptic Feedback
(#37) HuMarc : Pontosan.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Maateeo
aktív tag
Ötletes, csak azon gondolkozom, hogy ez érdemben mire jó... hm... semmire.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
RaveForce
veterán
aztak*rva......és csodálkozik a nokia, h hol tart...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Nazara
őstag
I-N-N-O-V-Á-C-I-Ó, nem érted b+?
Egyébként alkalmazásoknál még lehetne is haszna, ilyen-olyan funkciók előhivására, melyeket amúgy a menüben turkálva kéne. Kb. az a feature jut eszembe, amikor a telefonok böngészőjében úgy tudunk zoomolni, hogy a két ujjunkat rajta tartjuk a kijelzőn, majd megdöntjük a telefont. Csak ez utóbbi lassabb, mint a pinch-to-zoom.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
mrhitoshi
veterán
A teljes neve: Haptikus visszacsatolás. A lényeg annyi, hogy olyan visszacsatolás-t társít az adott tárgy, melyet érzel a kezeddel. Nehéz megfogni amúgy ezt.
Képzelj el egy olyan holografikus felületet, melyet nem csak látsz, hanem ahogy megtapintod az olyan érzés, mintha belenyúlnál valamilyen szövetbe.
Vagy az érintőkijelzőknél csak szemmel látod a dolgokat, nincs tapintási visszacsatolás. Ha mondjuk éreznéd ahogy benyomódik az adott gomb az érintőkijelzőn, mennyivel jobb lenne gépelni egy Tableten.
Az ilyen kísérleti technológiák nagyon fontosak.PS4
-
őstag
Valami újat kell csinálni,aztán hogy van-e értelme az más kérdés
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Tigerclaw
nagyúr
Lenne ettől sokkal fontosabb fejleszteni való a Nokia háza táján.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nuke7
veterán
Lol, ezek mit szívnak?
https://youtube.com/user/nuke7
-
attisx
addikt
"De, a telefonos szexben is új dimenziókat nyithat ez a fejlesztés!"
Na igen, ezek a finnek márcsak ilyen pajzán népek. Anno, mikor még újdonság volt a rezgő hívásjelzés, ha jól emlékszem, ők voltak azok, aki "telefonszexes" reklámfilmmel nyomultak a tévében...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Dr.Anonymus
addikt
Ez már a vég...
és ezért a projektért valaki fizetést kapott a nokiánál... Elképesztő... Instant agyvérzés -
CoDWaW07
őstag
Érdekes egy ötlet az biztos.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
peter9228
aktív tag
Ennek akár értelme is lehet játékoknál. Pl. autós játékban, minél erősebben szorítod, annál nagyobb gázt ad.
-
R2D20208
addikt
Hali ! Lenne egy kérdésem. A párom vaio laptopja nem ismeri fel a memóriakártyát.Azt írja hogy meg kell formázni,az én gépem viszont egyből felismeri minden hezitálás nélkül.Mi lehet a probléma? Segítsetek.Köszönöm.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Tuz
tag
ennél nagyobb baromságot nem sűrűn látni
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
moli.hu
őstag
tehat az egyik nem tartja olyan biztosan a telefont, kicsit erosebben kell fognia. raszorit, mire a masik telefonra razkodni kezd, mozog a kezeben. ezert szorosabban kell fognia. mire az elso telefonja is rezeg, de o mar eddig is felt, hogy kicsuszik a kezebol, ezert meg kemenyebben szoritja. mire a masik telefonja meg jobban rezeg.
a vegen kapunk 2 ossze-vissza vibralo telefont 2 csavoval, akik idegesen szoritjak a telefonjukat.
pedig ok csak beszelgetni akartak.ez kurvajo otlet.
-
ADAM1337
nagyúr
Én spec az ilyen hülyeségeket nem raknám ki hírnek már bocsánat, semmi értelme a mobil kommunikációban.
-
saelin
veterán
Inkább a video hívást kellene fejleszteni, hogy ne igényeljen netet vagy a kidomborodó "gombokat" érintőkijelzőn stb... Ez pont olyan hülyeség mint az ölelő sms... vagy ez a hsz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Új értelmet nyer a telefonszex
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Haaardcore #8 üzenetére
+1, vagy valami pofonvágós effekt.
Ez a fejlesztés annyira kellett, mint egy falat kenyér.
<< Heimdal >>
-
kutkut
addikt
Nem tudtam, mire van szükségem... Csodálatos.
Meizu MX3 32GB
-
Haaardcore
csendes tag
Én inkább olyat vezetnék be, ha felidegesítenek akkor erős szorítás és a túloldalon az illető finom elektromos sokkot kap.
Többször használnám mint a finom rezgések okozta kényeztetést... -
nonoka74
tag
Ráértek,fejlesztettek,terveztek,megalkották!És ezért pénzt is kaptak?!
-
atoth
aktív tag
Ezután nem kell ordítani a telefonba, ha az ember az érzelmi állapotát mutatni akarja, elég megszorítani és a másik oldalon kiugrik a telefon az illető kezéből. Nekem tetszik!
Vagy egy szerelmi vallomás közben gyengéd szorításokkal finom bizsergésre bírni a hölgy készülékét.
De, a telefonos szexben is új dimenziókat nyithat ez a fejlesztés! -
babo91
csendes tag
Ennek nem hiszem hogy sok értelme lenne, de a technológia lehet hasznos lehet.
Például ha zsebben van a telefon, a giro érzékeli, hogy melyik része van lefele / felfele a telefonnak és pl sms érkezésénél egy fajta képen rezeg, ha emailt kapsz az meg máshogy stb. és nem kell elővenni a telefont hogy megnézd hogy mit kaptál. (Mondjuk a nyomásérzékelős téma ehhez nem szükséges de nah! sosem lehet tudni mit kotyvasztanak ) -
daniel909
addikt
tehát lenyomod erősen az érzékelőket, és a másik félnél erősen rezeg a telefon? és akkor el lehet játszani egy kézfogást? őszintén szólva ennél nagyobb baromságot életemben nem hallottam..
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
HuMarc
veterán
Valaki elmagyarázná ezt nekem? Nem értem a lényeget...
Most őszintén: Ennek valami haszna is van?
-
Harlek
tag
Csak semmi értelme.
-
Johnny194
aktív tag
hogy ennek mi értelme...
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok