- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalanius
tag
Reggel még otpdirekt, délután már simplepay, akkor láttam tehát először, előtte évekig egyformán működött. A hangsúly persze a működésen van, de nyilván 1-1 ilyen példa az összkép szempontjából elhanyagolható, és végül is kivártam a sort a pénztárnál, így amíg alternatívát lehet találni, max egy kényelmi dologról beszélünk. Majd kialakul. De az általam beidézett mondat akkor is gáz úgy, ahogy van.
-
Szerintem most megy a link is. Ami kell, mert amilyen csend volt december óta, ha valakinek frissül az alkalmazás, észre se veszi, hogy mellesleg már jegyet is tud venni benne (hacsak nem szól, nem tudom, én elejétől fogva kötelezően tesztelő vagyok
). Nem ártana, ha nagyobb visszhangot kapna megint, pl. a sajtóban, hogy emberek, ez létezik ám és gyertek használni/vegyétek használatba...
Amúgy közel van már az iOS kliens is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest